Hent 3-5 priser på hulmursisolering i Charlottenlund fra forskellige isolatører Du får skræddersyede tilbud på billig hulmursisolering
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Total Maler ApS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Martin Pedersen, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
OK - Service, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Gorada, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Final Touch IVS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !

Hulmursisolering Charlottenlund

Hulmursisolering er med til at holde på varmen, og dermed spare på energien. Vi har samlet nogle af de bedste isoleringsfirmaer i Charlottenlund og omegn, og de står klar til at give pris på din opgave. Det er hermed blevet nemt at finde billig hulmursisolering Charlottenlund.

Du søger billig Hulmursisolering Charlottenlund?

Billig hulmursisolering Charlottenlund forsøger vi at gøre det nemt at få tilbud på her. Når du indhenter tilbud på isolering, kan det ofte bedst betale sig at vælge en lokal isolatør, i dit tilfælde Charlottenlund. Hulmursisolering Charlottenlund er ikke nemt at lave selv, og derfor anbefaler vi, at du får en professionel til at hjælpe dig.

Man kan isolere med mange ting. Noget af det billigste er papir og papiruld. Også klassikeren Rockwool er god isolering. Vi anbefaler, at du snakker med isolatøren før du træffer dit endelige valg. Alle situationer er forskellige, og en snak med en fagmand er altid en god ide.

De bedste priser på hulmursisolering Charlottenlund

Det første man tænker på når man skal have isoleret, er prisen. Hulmursisoleringspriser tilbyder vi via vores smarte system, som udbyder din opgave blandt forskellige isolatører i Charlottenlund og omegn. Du bestemmer helt selv hvem du vil vælge til jobbet, og du kan læse firmaernes bedømmelser (på den måde få indtryk af deres anbefalinger). Priserne for hulmursisolering varierer meget. Vælger du en lokal leverandør fra Charlottenlund, kan du muligvis spare penge, men det bedste og smarteste er, at udbyde opgaven blandt flere hulmursisolatører, og på den måde hente flere tilbud.

Eksempler

Isolering
Opgavebeskrivelse 1=2920 Charlottenlund 14=Tagisolering 2=På første sal er der et lille badeværelse,som vender mod nord. Her bliver meget koldt når det blæser.
Oven over dette rum og over resten af første sal
ligger et tag, som det er længe siden blev isoleret.Det har forårsaget et frossent vandrør, hvilket nu er udbedret. Men isolationen i det lille lave loftrum under taget er delvis faldet af og der er lidt for meget luft mellem tagstenene 10=
Isolering
Opgavebeskrivelse 1=2920 Charlottenlund 14=Anden isolering 2=Hej - Tagisolering, rørisolering samt evt. hulmursisolering. Ønsker vi tilbud på.
2 familie ejd. Kælder, stue, 1.sal + 2. sal. ialt 350m2 10=
80m2 Gipsplader - 2 Lag - Skråvægge
Efterisolering med 50mm glasuld på 80m2 skråvægge på loft. Opsætning af 2 lag gips Inddækning af loftslys. Alle materialer er på stedet.
Isolering af loftrum
Eksisterende isolering er alukraft dampspærre fra 1968 af tvivlsom kvalitet med mellem 100 og 200 mm isolation ovenpå, samt ca. 50 kvm gangbro. Der ønskes forhøjning af gangbro og fjernelse af gammel isolation. ca. en uges pause for installation af varmeveksler af 3. part. Herefter ønskes eventuelt ny dampspærre og omkring 300mm isolation afhængig af jeres anbefalinger. gangbro ønskes etableret i passende bredde, med tværlægter så jeg selv kan udvides den senere ved behov. Der lægges vægt på at løsningen er håndværksmæssig god. Der ligger også varmerør på loft. Grundplan vedhæftet.
Isolering under vindueskarme
Vi bor i lejlighed, og har fået at vide at stykket under vores vindueskarme ikke er isoleret. Vi har varmeapparater foran, som nemt kan tages ned, og derfra er der adgang til et stort træpanel. Vi forestiller os, at man kan skære et stykket af træpanellet væk, og kan derefter stoppe isoleringsgraden ind i hulrummet. Tilsidst skal træstykket sættes tilbage på. Det drejer sig om 4 vindueskarme.
Facadeplader, Opsætning
Ventileret overflade: Opsætning af Knauf Aquapanel, outdoor. på allerede opsat Hilti facadesystem (se billede). Montering af underliggende isolering 70 mm., og opsætning af skadedyrsrist i bunden ved sokkel. OBS: - Facadesystem er ikke opsat omkring vinduer. - Såfremt I også har kompentencer til facadepudsning, kan der også gives tilbud på selve pudsningen, efter opsætning.
Isolering Charlottenlund
Isolering af hulmur på 1. Sal og loft. A) Ydervæg stueetagen massiv mur 36 cm, ydervæg 1 sal. 30 cm hulrum, der ønskes hulmursisoleret B) Loftrum er isoleret fra husets byggeri i 1934 - isolering ca 100 mm. Det anbefales at der uføres termografiundersøgelse på hele huset for fastlæggelse af alle kuldebroer herunder hulmur på første sal. Isolering i loftrum skal udskiftes og retableres med ny isolering/granulat optil 250/350 mm alt efter hvad der er plads til idet udluftningen på langs af bygningen mv. skal bevares. Plader ligger på loft som bro til at kravle på. Husets stueplan er 124 kvm - loftet antages en smule mindre. Adgang til loft og videre til tag via lem på 1.sal. Bemærk lav loftshøjde på loftet. Tilbud fra professionel Isolatør og medlem af BYG ønskes.
Byggetilbud.dk ©