Hent 3-5 priser på hulmursisolering i Charlottenlund fra forskellige isolatører Du får skræddersyede tilbud på billig hulmursisolering
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.954 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Total Maler ApS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Martin Pedersen, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
OK - Service, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Gorada, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !
Final Touch IVS, 29202920 CharlottenlundFå et tilbud !

Hulmursisolering Charlottenlund

Hulmursisolering er med til at holde på varmen, og dermed spare på energien. Vi har samlet nogle af de bedste isoleringsfirmaer i Charlottenlund og omegn, og de står klar til at give pris på din opgave. Det er hermed blevet nemt at finde billig hulmursisolering Charlottenlund.

Du søger billig Hulmursisolering Charlottenlund?

Billig hulmursisolering Charlottenlund forsøger vi at gøre det nemt at få tilbud på her. Når du indhenter tilbud på isolering, kan det ofte bedst betale sig at vælge en lokal isolatør, i dit tilfælde Charlottenlund. Hulmursisolering Charlottenlund er ikke nemt at lave selv, og derfor anbefaler vi, at du får en professionel til at hjælpe dig.

Man kan isolere med mange ting. Noget af det billigste er papir og papiruld. Også klassikeren Rockwool er god isolering. Vi anbefaler, at du snakker med isolatøren før du træffer dit endelige valg. Alle situationer er forskellige, og en snak med en fagmand er altid en god ide.

De bedste priser på hulmursisolering Charlottenlund

Det første man tænker på når man skal have isoleret, er prisen. Hulmursisoleringspriser tilbyder vi via vores smarte system, som udbyder din opgave blandt forskellige isolatører i Charlottenlund og omegn. Du bestemmer helt selv hvem du vil vælge til jobbet, og du kan læse firmaernes bedømmelser (på den måde få indtryk af deres anbefalinger). Priserne for hulmursisolering varierer meget. Vælger du en lokal leverandør fra Charlottenlund, kan du muligvis spare penge, men det bedste og smarteste er, at udbyde opgaven blandt flere hulmursisolatører, og på den måde hente flere tilbud.

Eksempler

Isolering
Opgavebeskrivelse 1=2920 Charlottenlund 14=Tagisolering 2=På første sal er der et lille badeværelse,som vender mod nord. Her bliver meget koldt når det blæser.
Oven over dette rum og over resten af første sal
ligger et tag, som det er længe siden blev isoleret.Det har forårsaget et frossent vandrør, hvilket nu er udbedret. Men isolationen i det lille lave loftrum under taget er delvis faldet af og der er lidt for meget luft mellem tagstenene 10=
Isolering
Opgavebeskrivelse 1=2920 Charlottenlund 14=Anden isolering 2=Hej - Tagisolering, rørisolering samt evt. hulmursisolering. Ønsker vi tilbud på.
2 familie ejd. Kælder, stue, 1.sal + 2. sal. ialt 350m2 10=
80m2 Gipsplader - 2 Lag - Skråvægge
Efterisolering med 50mm glasuld på 80m2 skråvægge på loft. Opsætning af 2 lag gips Inddækning af loftslys. Alle materialer er på stedet.
Isolering af loftrum
Eksisterende isolering er alukraft dampspærre fra 1968 af tvivlsom kvalitet med mellem 100 og 200 mm isolation ovenpå, samt ca. 50 kvm gangbro. Der ønskes forhøjning af gangbro og fjernelse af gammel isolation. ca. en uges pause for installation af varmeveksler af 3. part. Herefter ønskes eventuelt ny dampspærre og omkring 300mm isolation afhængig af jeres anbefalinger. gangbro ønskes etableret i passende bredde, med tværlægter så jeg selv kan udvides den senere ved behov. Der lægges vægt på at løsningen er håndværksmæssig god. Der ligger også varmerør på loft. Grundplan vedhæftet.
Isolering under vindueskarme
Vi bor i lejlighed, og har fået at vide at stykket under vores vindueskarme ikke er isoleret. Vi har varmeapparater foran, som nemt kan tages ned, og derfra er der adgang til et stort træpanel. Vi forestiller os, at man kan skære et stykket af træpanellet væk, og kan derefter stoppe isoleringsgraden ind i hulrummet. Tilsidst skal træstykket sættes tilbage på. Det drejer sig om 4 vindueskarme.
Facadeplader, Opsætning
Ventileret overflade: Opsætning af Knauf Aquapanel, outdoor. på allerede opsat Hilti facadesystem (se billede). Montering af underliggende isolering 70 mm., og opsætning af skadedyrsrist i bunden ved sokkel. OBS: - Facadesystem er ikke opsat omkring vinduer. - Såfremt I også har kompentencer til facadepudsning, kan der også gives tilbud på selve pudsningen, efter opsætning.
Isolering Charlottenlund
Isolering af hulmur på 1. Sal og loft. A) Ydervæg stueetagen massiv mur 36 cm, ydervæg 1 sal. 30 cm hulrum, der ønskes hulmursisoleret B) Loftrum er isoleret fra husets byggeri i 1934 - isolering ca 100 mm. Det anbefales at der uføres termografiundersøgelse på hele huset for fastlæggelse af alle kuldebroer herunder hulmur på første sal. Isolering i loftrum skal udskiftes og retableres med ny isolering/granulat optil 250/350 mm alt efter hvad der er plads til idet udluftningen på langs af bygningen mv. skal bevares. Plader ligger på loft som bro til at kravle på. Husets stueplan er 124 kvm - loftet antages en smule mindre. Adgang til loft og videre til tag via lem på 1.sal. Bemærk lav loftshøjde på loftet. Tilbud fra professionel Isolatør og medlem af BYG ønskes.
Byggetilbud.dk ©