Hjælp til brugere

Din Opgave

Du skal logge ind for at se de firmaer der har budt på din opgave. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her. Når du er logget ind, skal du klikke på din opgave, og her kan du så se en liste over de firmaer som har budt på opgave, sendt prisoverslag, eller blot skrevet til dig via systemet.

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Du afmelder SMS-notifikationer ved at logge ind, og fjerne fluebenet under "SMS-notifikationer"

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter modtager du ikke flere tilbud på opgaven. Hvis du har flere opgaver i systemet, skal du først navigere til den opgave du ønsker at lukke.

Valg af leverandør

Hvis du ønsker at reklamere det udførte arbejde, skal du henvende dig direkte til firmaet. Selve udførelsen af opgaven er 100% et anliggende mellem dig og firmaet, og det er ligeledes firmaet som fakturerer dig. Byggetilbud.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl og mangler.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvem du vil vælge. Vi anbefaler, at du vælger håndværker baseret på deres bedømmelser i systemet. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af sitet og de fungerer dermed som uafhængige referencer til de pågældende firmaer. Bemærk, at på det enkelte firmas profilside, kan du også se informationer om deres forsikringsforhold, medlemskaber i brancheorganisationer og meget mere. Disse informationer kan også hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej, alle tilbud er uforpligtende.

For at vælge håndværker skal du logge ind på din konto. Her kan du se en oversigt over alle firmaer som har budt på din opgave. Tryk på knappen ”VÆLG” ud for det håndværkerfirma som du vil vælge.

Bedømmelser

Du kan se håndværkernes bedømmelser når du logger ind. I oversigten over de håndværkere som har vist interesse for din opgave, kan du se deres gennemsnitlige karakter (1-5 stjerner). Ved at klikke på en specifik håndværker kan du se samtlige bedømmelser som håndværkeren har fået, og du kan se kundernes kommentarer til de bedømmelser, som de har afgivet.

Når du har valgt en håndværker gennem hjemmesiden, har du mulighed for at bedømme ham. Det gør du ved at logge ind, og trykke på knappen ”Bedøm”.

Bemærk at du kun kan bedømme en håndværker, hvis du har hyret ham gennem hjemmesiden.

Ja, log ind og tryk på ”Support”. Her kan du skrive til os og fortælle hvad du gerne vil ændre.

Dine personlige oplysninger

Dit brugernavn er ganske enkelt din e-mailadresse. Din adgangskode kan du få tilsendt på din email, ved at klikke på Glemt Adgangskode

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver lagret krypteret på en privat server.

Byggetilbud.dk ©