Hjælp til brugere

Generelt

Der er mange fordele ved at bruge Byggetilbud.dk til at finde sin håndværker. For det første er det gratis og uforpligtende, og du sparer du tid, da du slipper for selv at ringe rundt til forskellige håndværkere for at indhente tilbud.

Spar penge: Når du indlægger en opgave, vil flere firmaer konkurrere om den, og denne konkurrencesituation gør at firmaerne giver deres bedste og billigste pris på opgaven.

Bedømmelser: Du kan læse bedømmelser af alle firmaer som byder. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af Byggetilbud.dk, og dermed kan du vælge din håndværker baseret på erfaringer som andre har gjort med den pågældende håndværker.

Start med at vælge kategori, og beskrive din opgave. Jo mere detaljeret du beskriver den, jo flere tilbud vil du modtage. Herefter kan firmaerne byde ind på opgaven gennem systemet, og vi sender dig en e-mail og sms hver gang et firma byder eller skriver til dig.. Når/hvis du vælger et firma gennem Byggetilbud.dk, er det vigtigt at du angiver hvilket firma du har valgt. Hvis ikke mister du muligheden for at bedømme firmaet når opgaven er udført. Firmaer som ved at kunden har tænkt sig at bedømme, yder ofte lidt ekstra for at få en god bedømmelse.

Nej, det er gratis at benytte Byggetilbud.dk. Du skal selvfølgelig betale håndværkeren, såfremt du vælger en.

Din Opgave

Du skal logge ind for at se de firmaer der har budt på din opgave. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få den tilsendt på mail ved at klikke her. Når du er logget ind, skal du klikke på din opgave, og her kan du så se en liste over de firmaer som har budt på opgave, sendt prisoverslag, eller blot skrevet til dig via systemet.

Ja, gå ind på den pågældende opgave og klik på "Vis Opgave". Her kan du redigere.

Du afmelder SMS-notifikationer ved at logge ind, og fjerne fluebenet under "SMS-notifikationer"

Log ind med din email og password, og tryk på ”Luk Opgave”. Herefter modtager du ikke flere tilbud på opgaven. Hvis du har flere opgaver i systemet, skal du først navigere til den opgave du ønsker at lukke.

Kommunikation med leverandører

Når du er logget ind kan du se en oversigt over alle håndværksfirmaer som har vist interesse for din opgave, og du kan skrive til hvert enkelt håndværker gennem hjemmesiden. Kommunikation foregår som udgangspunkt via hjemmesiden, men hvis du ønsker telefonisk kontakt, kan du klikke på ”Ring mig op”-knappen ud for det firma du ønsker at blive ringet op af.

Valg af leverandør

Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvem du vil vælge. Vi anbefaler, at du vælger håndværker baseret på deres bedømmelser i systemet. Bedømmelserne er afgivet af tidligere brugere af sitet og de fungerer dermed som uafhængige referencer til de pågældende firmaer. Bemærk, at på det enkelte firmas profilside, kan du også se informationer om deres forsikringsforhold, medlemskaber i brancheorganisationer og meget mere. Disse informationer kan også hjælpe dig med at beslutte hvem du vælger.

Nej, alle tilbud er uforpligtende.

For at vælge håndværker skal du logge ind på din konto. Her kan du se en oversigt over alle firmaer som har budt på din opgave. Tryk på knappen ”HYR FIRMA” ud for det håndværkerfirma som du vil vælge.

Bedømmelser

Du kan se håndværkernes bedømmelser når du logger ind. I oversigten over de håndværkere som har vist interesse for din opgave, kan du se deres gennemsnitlige karakter (1-5 stjerner). Ved at klikke på en specifik håndværker kan du se samtlige bedømmelser som håndværkeren har fået, og du kan se kundernes kommentarer til de bedømmelser, som de har afgivet.

Når du har valgt en håndværker gennem hjemmesiden, har du mulighed for at bedømme ham. Det gør du ved at logge ind, og trykke på knappen ”Giv Feedback”.

Bemærk at du kun kan bedømme en håndværker, hvis du har hyret ham gennem hjemmesiden.

Når en bedømmelse først er afgivet, kan den ikke ændres.

Dine personlige oplysninger

Dit brugernavn er ganske enkelt din e-mailadresse. Din adgangskode kan du få tilsendt på din email, ved at klikke på Glemt Adgangskode

Ja, alle dine personlige oplysninger bliver lagret krypteret på en privat server.

Byggetilbud.dk ©