Find en handyman i Virum og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.544 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Aktiv MJ Byg, 28302830 VirumFå et tilbud !
Mestertømreren, 28302830 VirumFå et tilbud !
Tømrermester Per Jepsen, 28302830 VirumFå et tilbud !
Snedker Otte, 28302830 VirumFå et tilbud !
Ejersbo's Multiservice, 28302830 VirumFå et tilbud !

Handymand Virum

Mangler du en handyman Virum? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Virum og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Virum

Billig handyman Virum

Prisen for en billig handyman i Virum afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Virum ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Virum, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Virum, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Virum. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Virum men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Virum

 

Eksempler

Udskiftning af 2 loftslamper ( 3 spot)
IO vort nye parcelhus ønskes 2 loftlamper ( spots) udskiftet
opsætning af trådhegn
Hej, vi flytter hjem til DK med hund om nogle uger og vil gerne have sat et tråd-hegn op langs vores hæk i Virum. Jeg har ikke de nøjagtige mål men det vil være ca. 60 meter. Jeg har vedhæftet et satelit billede og tegnet med blåt hvor der skal være trådhegn (foran parkeringsplads er midlertidig løsning), langs hæk er permanent så der skal hegnet skjules så meget i hækken som muligt. Med gult har jeg markeret at der skal være en gennemgang som også vil være midlertidig. Kan i give et tilbud på opgaven med specifikation af materialer og arbejdstid? Og har i tid i December? Jeg tænker følgende hegn fra f.eks silvann vil være fint http://eshop.silvan.dk//ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10202&categoryId=&productId=41684&urlLangId=-100&langId=-100&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10201 Vi bor pt i USA så det er bedst at kontakte via e-mail. med venlig hilsen heidi nielsen
Stensætning
Stensætning foran hus er gået løs som følge af regn m.v. Og den skal sættes op på ny, hvor nødvendigt.
Montering af laminatgulv
Jeg skal have lagt et laminatgulv i min entre samt køkken, som går ud i eet. De to rum skal adskilles med en metalliste. Gulvet knirker og skal nivaleres.
2.5 meter bredt rækværl indkørsel
udendørs rækværk til indkørsel. Materialer haves. Beslag m.v haves fra tidligere rækværk men skal nok skiftes .
hønsegård (ikke hus) ca. 10m2
hønsegård (ikke hus) ca. 10m2 i forbindelse med eksisterende hus og gård. Bygges i rammer og volierenet. Materialer kan jeg selv skaffe, men også fint hvis handyman skaffer materialer.
Hænge billeder m.m. op på væg
Min moster på 86 er flyttet i lejlighed i Geelskovparken i Virum og vi søger en handyman, der kan komme og hænge alle hendes billeder, tallerkener m.m. op på væggene. Deruodver ønsker vi hjælp til at flytte en tung kommode et par cm da den står lige foran telefonstikket! :-)
Fjernelse af mos i græsplæne
Jeg ønsker at få fjernet vores mos i græsplænen. Vi har selv en mosfjerner, men mangler manden
Fliser i have
Vi skal have lavet et lille flisehjørne i vores have til børnenes sandkasse og legehus. Det drejer sig om ca 15 m2 og jeg tænker en ret standard flise (billig, men pæn og praktisk) evt afsluttet med mindre sten i kanten? Vi har ingen materialer - kan evt selv købe fliser, men ellers skal sand mv medbringes!
Opsætning af drivhus
Opsætning af drivhus fra Hobbydrivhuse 8,5 m2 model 700 Det behøver ikke lige være indenfor 10 dage
Nedtagning af indbyttet skab og efterfølgende slib af gulv og malerarbejde.
Nedtagning af indbygget skab, filt væg og slib gulvet, der hvor skabet har stået. Reparer paneler, mal paneler, vægge og loft i værelset, som er ca. 12 km2
Hjælp til at få sat en væg op
Vi skal have bygget en væk mellem to flader. Der er i dag en brændeovn som væggen skal bygges omkring. Der er dog allerede bygget flader omkring denne og er afstemt med skorstensfejere. Vi forestiller os at vægge skal laves af gipsplader og males hvide. Væggen skal følge brændeovnen.
Slibnng og oliering af køkkenbordplade mv.
Slibning og oliering af elmetræs bordplade (ca. 3 meter i alt), ditto vindueskarm (mål: 550 x 18 cm) og fugning omkring vinduesrammer og karm i køkken.
Renovering af kælder rum 2 stk
VI er ved at rydde vores kælder (2 rum). Så skal vi bruge en handymand til at tage det gamle væg-til-væg tæppe af, reparere puds på nogle vægge, hvor det sidder løst og så skal det hele males - vægge både de pudsede og dem med gipsplader.
Fliser i køkken
Der skal sættes fliser op i køkkenet ca 45 fliser, som vi har.
Handymand Virum
Opgaverne er: samling af ikea skab alt findes inkl. folder til hvordan ophængning af reoler, samling af reol, ophængning af lamper og ophængning af spejl og andre mindre ting til ophængning, alle materialer findes og alt står præcis hvor det skal sættes op. DATOEN KAN VÆRE DEN 27. ELLER DEN 28. DECEMBER.
Handymand Virum
Der skal bores beslag op på mur og lægges tyk glasplade på
Handymand Virum
Har brug for at lave en skabsvæg / afskærmning i vores bryggers/entre. Så vi fjerner kig til vaskemaskine tørretumbler og grimme Ikea skabe. Har brug for er tilbud på at renovere hele bryggers - med indkøb af skabsdøre (skydedørs-væg evt) , maling af vægge osv.
Byggetilbud.dk ©