Find en handyman i Taastrup og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.430 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

ERIKSENs ENTREPRISE ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Verner Petersen & Søn ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Baches ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Baias ApS, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Tømrer- og Snedkerfirma Frede West A/S, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Snedkergården, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Tømren.dk, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Sunday solar, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
je-haveservice, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
TømrerMester Cs, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
Toms Support Service, 26302630 TaastrupFå et tilbud !
PLANBYG, 26302630 TaastrupFå et tilbud !

Handymand Taastrup

Mangler du en handyman Taastrup? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Taastrup og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Taastrup

Billig handyman Taastrup

Prisen for en billig handyman i Taastrup afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Taastrup ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Taastrup, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Taastrup, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Taastrup. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Taastrup men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Taastrup

 

Eksempler

Samling og ophængning af skabe
Ophængning af 4 skabe på væg - på skinner. Samling af 2 Nordli garderobeskabe fra Ikea. Mål: 72x58x181 cm
Ophængning af lamper
Vi skal have sat 8 lamper op forskellige steder i huset.
Opsætning af fladskærme mv
Jeg vil gerne have et tilbud på følgende: Opsætning af 3 stk fladskærme Opsætning af 2 stk. skoskabe=4 huller i væg Opsætning af krog i loft (der skal bruges en borhammer) Jeg har et hegn, hvor 2 fag er faldet af i stormvejr, de 2 fag skal opsættes med nye vinkler og 4 fag skal have skiftet vinkler (vinkler og skruer er indkøbt, ligesom skruer og ravpluks til vægbeslag haves) Idet jeg ser frem til at høre fra dig Mvh Helle Poulsen
Ophæng af TV og loftslampe
Der er 3 opgaver: 1) Opsætning af 1 loftslampe, 2) en ledning til en væglampe skal sømmes fast og endelig 3) har vi en fladskærm på et ophæng, der hænger skævt. Ophænget skal tages ned og sættes op igen, så det hænger lige.
Opsætning af loftlampe samt lister i køkken
Vi skal have hængt en loftlampe op. Derudover skal vi have sat fodlister og køkkenbordslister op i vores nye køkken, samt sat en plade op, som dækker et nedløbsrør i køkken (inkl. tilskæring af pladen).
småopgaver
Et skab skal hænges op i badeværelset og der skal sættes et skab op i køkkenet og emhættemontering. Og så måske et par andre småting.
Montering af vægbeslag til tv
Jeg vil gerne have monteret et vægbeslag til mit tv. Jeg har beslaget, skruer m.m., men mangler det rigtige værktøj/boremaskine. Vil også gerne være sikker på at tv'et kommer til at sidde lige. Der skal bores 6 huller.
Gipslofter med spots
Har en stue på 22,2 m2, hvor jeg gerne vil ha lavet nedsænket gipsloft med spots. Jeg har selv spots, vil gerne ha et tilbud på gips og opsætning. Der er også et køkken på 5,1 m2 hvor jeg også gerne vil ha et tilbud på gips og montering at loftet med spots. Har selv spots... Sidst men ikke mindst har jeg et bad på 3,5 m2 og en entré på 3,7 m2 som jeg gerne vil ha et tilbud på gips og montering. Har selv spotsene hertil også. Vil gerne ha tilbudene for de enkelte rum hver for sig men kom evt med et samlet tilbud på det hele også...
Fjerne opvaskemaskine og retablere køkkenskab
Afmontere/fjerne opvaskemaskine og køre den bort. Plombere VVS. Retablere HTH-køkkenskab (skabslåge haves) der hvor maskinen har stået.
Gulv
Vi skal have lagt gulv på 4 værelser samt trappen. Byd gerne
Indendørs opgave
Samle: reol fra Jysk, samle skrivebord fra Jysk, samle "reol" fra Harald Nyborg samt ophæng af lamper i køkkenet. Det eneste matriale er et par rawplugs og måske lidt ledning.
Samling af møbler
Mangler handyman hjælp til at sætte nye skabslåger på pax skabe fra ikea. Skabene er samlet! Samling af Malm seng fra ikea. Derudover et par andre småopgaver. Jeg ved det er sen varsel, men ville det være muligt på onsdag, gerne formiddag, alternativt tirsdag aften?
Opsætning af køkken inkl EL og VVS
Ønsker tilbud på opsætning af køkken. Inkl. EL og VVS. Køkkenet indeholder cirka 4 overskabe, og 7 underskabe, samt 1 højskab hvori der bl.a. skal være ovn.
Klipning af hæk mm
Klipning af en hæk, der har 3 sider. Det er en mindre hæk til en 2v. Jeg har også andre opgaver, jeg skal have løst som f.eks fjernelse af fast gulvtæppe, men det haster ikke så meget som klipning af hækken.
Køkkenlister mm.
Jeg har behov for opsætning af: * køkkenbordslister * 2 svævehylder * 3 billeder * opsætning af fodlister i hjørnet af et værelse (ca. 2 m i alt)
Opsætning af gipsloft med spots
Jeg vil gerne have et tilbudt på opsætning af ca. 28 kvadratmeter gipsloft med 12-14 loftspots. Loftet skal sættes op i et soveværelse, en trappegang og en mellemgang. Det nuværende loft er et betonloft. Tilbuddet skal inkludere opsætning af gipsplader, spartling, maling of installation af loftspots. Desuden vil jeg gerne undersøge muligheden for at fjerne en halv gipsvæg (ca. 4 kvadratmeter), der adskiller trappen og mellemgangen. Prisen skal inkludere byggematerialer og arbejdsløn.
Sæt tv sving arm op
Sætte tv ophæng på gips væg
Samle 2 skabe
Samle 2 skabe og sætte det op. Alt er købt og pakket ud til montering
Byggetilbud.dk ©