Find en handyman i Søborg og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

TJ Entreprise, 28602860 SøborgFå et tilbud !
ABC-lut Totalentreprise, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Hagelund & Jensen Byg A/S, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Curt Christian Karlsen, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Tekton, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Tømrermester Teglers, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Stabil brolægning, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Glenn Nielsen, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Finns Service, 28602860 SøborgFå et tilbud !
K.T. Vikar, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Tom Hansen, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Tømrerfirmaet GN Byg, 28602860 SøborgFå et tilbud !
alhus, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Guhle & Holm ApS, 28602860 SøborgFå et tilbud !

Handymand Søborg

Mangler du en handyman Søborg? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Søborg og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Søborg

Billig handyman Søborg

Prisen for en billig handyman i Søborg afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Søborg ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Søborg, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Søborg, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Søborg. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Søborg men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Søborg

 

Eksempler

Isætning af glas i drivhus
Mit drivhus. Uranus 9900 er samlet på faststøbt sokkel. Jeg søger en til at montere glassene. Alle lister, glas, kroge samlevejledning mm er på plads på adressen så for den handy skulle det være en smal sag, men for mig er det en uoverkommelig opgave som tingene står nu.
handy opgaver
Jeg har diverse små hylder, rullegardin, stort verdenskort på 2 m, nedskruning og ny opsætning af hylde, opsætning af tre billeder, jeg vil skyde på 1-2 timers arbejde. Hvis I kan komme i morgen fredag tidligst kl. 14 vil det være perfekt, ellers foreslå andet tidspunkt.
Malerarbejde onsdag-fredag i denne uge
Jeg mangler en, der kan male 3 værelser + 1 entre onsdag-fredag i denne uge. Jeg har selv materialerne, men kan se at jeg ikke når selv at male. Alt forarbejdet på væggene er lavet og jeg har materialerne. Der skal males vægge + loft + træværk.
Lidt diverse
Samle en seng. Sætte lampe op, samle en kommode og sætte hylder og knager op.
Højseng/loftseng
Hjælp til, at bygge en højseng/loftseng i tre ønskes: Målene er 190x135 med ca. 180cm til sengekanten Stoler ikke på mine egen handyman egenskaber, og derfor søges hjælp til fastmontering af lægter i væggen, og bygning af ramme deer skal holde madrassen. Se eventuelt vedhæftede billede for inspiration
Male og diverse opgaver
Vi skal have malet hele vores hus indvendigt - vægge, lofter, karme. Det indebærer også lettere reparationsarbejde af tapet og vægge. Derudover en række opgaver Sætte håndtag fast hænge nyt tv op på væggen Samle to store skabe samle lille skab Og så støder der sikkert en række flere småting til :)
samling af bogreol og fastmontering af den
Der står i vejledningen at man selv skal skaffe nogle skruer til at fastmontere den
Maler
Hus skal males vægge og lofter alt samme farve Vil gerne have tilbud med og uden maling Gerne også fra person kan slibe gulve også men ikke et must
Malerarbejde
Skal ha malet vægge og lofter i hus Husets grundareal er ca 170 kvm
Diverse opgaver i virksomhed i Søborg
Vi er en virksomhed i Søborg (Leica Geosystems) der har brug for en handyman. Vi har nogle små møbler der skal samles og op og hænge, samt nogle andre småting. Tidsmæssigt tror jeg det vil tage omkring 1 dag muligvis 2.
Lægning af ca. 30m3 clickgulv i Søborg
Lægning af clickgulv på eksisterende trægulv. Montering af fejelister Clickgulv og filt er hjemkøbt Fejelister er ikke hjemkøbt Skal lægges i 3 rum: 2 stuer 1entre
Diverse let nedbrydning og isolering
Der er brug for 2-3 dages hjælp til flere småopgaver: - Fjerne vægbeklædning i værelser - Skære hul til ny dør - Isolere i skunk - Fjerne fliser mm i badeværelse - Fjerne gulvtæppe og gulvvinyl Jeg har alt nødvendigt værktøj, materialer og personlig beskyttelse. Jeg er selv tilstede så vi kan drøfte undervejs. Opgaven ønskes udført i uge uge 45 (6-9. November.) Jeg vil gerne have oplyst en timepris.
Handymand Søborg
Der skal opsættes 2 flade loftslamper. Desuden skal 5 kommodeskuffer limes fast
Handymand Søborg
Need to drill 3 large holes in the ceiling to hang baby cradle (gynge/vugge)
Byggetilbud.dk ©