Find en handyman i Smørum og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.297 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

LINDBERG & GRAABECK ApS, 27652765 SmørumFå et tilbud !
TØMRERMESTER MØRKHOLT ApS, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Træ & Byggeentreprise, 27652765 SmørumFå et tilbud !
SKP Tømrer & Snedker ApS, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Henrik Bay Jørgensen A/S, 27652765 SmørumFå et tilbud !
J.P Hartmann & Co, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Tømrer og Snedkermester Morten Mikkelsen, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Palle Skovgaard, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Wood Aid, 27652765 smørumFå et tilbud !
Elinstallatøren Aps, 27652765 SmørumFå et tilbud !

Handymand Smørum

Mangler du en handyman Smørum? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Smørum og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Smørum

Billig handyman Smørum

Prisen for en billig handyman i Smørum afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Smørum ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Smørum, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Smørum, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Smørum. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Smørum men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Smørum

 

Eksempler

Opsætning af drivhus
Anlægning af fliser og fundament samt opsætning af helios orangeri. Se følgende link for beskrivelse af orangeri: http://www.pavillondanmark.dk/danmark%20norge%20special/växthus/helios_orangeri_17,0_m²-266691 Bemærk montagevejledning i bunden af hjemmesiden
Handymand Smørum
Har sat 4 nye vinduer i og der skal lappes omkring hullerne med gas beton og eventuel wedi plader. Der skal spartles, laves skarpe hjørner samt males, men kun omkring vindues huller da der skal males om 1-2 år hele huset. På badeværelset skal der opsættes gasbeton til venstre for vinduet, hvor de skal hæftes i ydervæggen. På badeværelse skal der ikke males eller spartles da der skal laves nyt komplet badeværelse til efteråret. Vinduerne skal fuges udefra det er Alu vinduer uden for.
Handymand Smørum
1. Har 3 stk skabe (50 x 72) som skal hænges op på væggen over min seng. 2. Vitrineskab (90 x 90) som skal hænges op på væggen. 3. Har 3 stk døre som skal monteres på Ikea Pax skabe.
Byggetilbud.dk ©