Find en handyman i Risskov og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.393 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

PF Rengøring, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Gilberts Servicebureau/ Gilbert Albreckt, 82408240 RisskovFå et tilbud !
BYGHUSET, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Kabyg, Århus ApS, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Søren Trier A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Tømrer Morten Eld, 82408240 RisskovFå et tilbud !
E Byg, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Dansk bolig byg ivs, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Thomas Naser, 82408240 RisskovFå et tilbud !

Handymand Risskov

Mangler du en handyman Risskov? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Risskov og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Risskov

Billig handyman Risskov

Prisen for en billig handyman i Risskov afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Risskov ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Risskov, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Risskov, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Risskov. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Risskov men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Risskov

 

Eksempler

Små almindelige opgaver i et hjem
1 lampe i loftet, to ophængt på væggen, ophængning af 4 plakater i rammer, skal sættes op med to skruer i hver ramme ind i væg. DVS to borehuller meget præcist og vandret til hver plakat i ramme.. Lamper haves., rammer med plakater haves. Ravploks og skruer med flade hoveder haves ikke, men kan jeg da købe før du kommer evt 3-4 små billeder, som kan sættes op med søm.
Hjælp til mindre opgaver vedr. Gulv
Lægning af linoleumsgulv, opsætning af 2-3 gardiner, udfyldning af 2 huller i gulv ved liste, opsætning af liste ved køkkenskab
udtag til emhætte gennem paptag
Udtag til emhætte skal føres gennem loft og tag. afstand fra emhætte til udtag ca. 200 cm, hvoraf 1 meter er i loftrum. Emhætte haves.
Samling af klædeskab
Jeg har to klædeskabe, det ene samlet, det andet skilt ad. Mål ca. 100 x 220 cm pr styk, med skydelåger. De står i kælder og skal opsættes på værelse på 1. sal. Det samlede skal nok skilles ad for at kunne komme op. Materiale: spånplade med laminat.
have anlæg
jeg skal have anlagt en køkkenhave, der er fliser, der er taget op fra en terrasse på grunden, dem vil jeg gerne have lagt som gange i køkkenhaven, samtidig rejse et vasketøjsstativ, fjerne en gammel flagstang og etablere en ny. centralt i Århus. mvh Karsten
Opsætning af rullegardiner i lejlighed.
Opmåling, indkøb (i IKEA eller Jysk eller tilsvarende pris) og opsætning af sorte rullegardiner i lejlighed i Skejby. Der er 5 vinduer og 1 dør. Pris ønskes for arbejdskraften, da vi selv betaler for selve køb af rullegardiner. Vh mikkel
Indretning af et hus
Jeg skal indrette et værelse til en studerende, som kommer 02.03 (så det haster!) og har brug for at få samlet en sovesofa og en reol samt sat nogle småting op på væggen. I resten af huset skal jeg det samme, men det haster ikke.
Samle 3 garderobeskabe, Ikea
3 Pax garderobeskabe, Ikea, med låger, hængsler og greb, 3 garderobestænger, 6 hylder, 2 trådnetkurve på skinner, 3 lysskinner
Klinker på køkkenbord
Jeg har et trækøkkenbord, hvor jeg gerne vil have lagt klinker, som vil være på net. Bordet er i alt 260cm langt med et "knæk" og et adskilt stykke bord - desuden er der en porcelænsvask. Jeg vil også gerne have, at fliserne går et lille stykke ( 5-10cm) op ad væggen.
Granit-køkkenbordplade skal skæres kortere
Vi har en granitkøkkenbordplade som skal afkortes, så den ikke længere har 1 meters udspring (som er blevet brugt som en slags bar) ud over selve køkkenbordet. Pladen skal skæres i enden ind mod væggen og rykkes ind til væggen igen, så der fortsat er en fin kant ud mod rummet. Hvem kan hjælpe os med dette ret besked opgave?
samle skabe fra ikea
Jeg har skruetrækker men det nok bedst han selv medbringer værktøj
TV på vægge
Jag har precis flyttat till Danmark (Risskov Brynet) och köpt en TV som skall hänga på väggen, men jag behöver någon som hjälper mig att hänga upp den. Jag vet inte säkert vad det är för typ av vägg. Helst skulle jag vilja få uppdraget utfört den 21 eller 22 augusti eftersom jag har ferie då. Mvh Susanne
ophængning af fire lamper fra loftudtag.
Hej. Jeg har tre såre simple rispapirslamper og en lidt mere speciel lampe (house doctor twice lamp) som skal monteres i loftudtag i lejlighed. Se evt.: https://www.byflou.com/da/twice-lamp/sort?gclid=CjwKCAjwt7PcBRBbEiwAfwfVGK1ZzuvW4MpKpo7P6Y95Z3TDa4h2UWS-s2pmahIfjCog5AlZ8Sm0UxoCWW8QAvD_BwE Mvh Henriette
Handymand Risskov
Vi er flyttet og kan bruge en hjælpende hånd. Måske kan vi starte med ca. 3-4 timer, men der kan evt. komme flere opgaver end det. Jeg har lamper, der skal hænges op (over køkkenbord og ved spisebord, samt loftslamper i værelser), derudover knager, spejl og skokasser, der skal skrues på vægge. Jeg ser frem til at høre fra jer. Det kunne passe fint i uge 37, hvis muligt.
Handymand Risskov
Samle et klædeskab (lille) fra Tvillum. Det er købt i Ilva. Der er skydelåger i klædeskabet. Gerne hurtigst muligt, da jeg snart flytter ind i min nye lejlighed. Alt materiale er i lejligheden inklusiv brugsvejledning.
Handymand Risskov
Jeg skal have fjernet en gammel brændeovn og have lukket skorsten (muret til). Dvs. at trailer til bortførsel af ovn er nødvendig.
Handymand Risskov
Vi er netop flyttet i hus og har købt to pax-skabe fra ikea, vi skal have hjælp til at samle og montere i væggen. Det er kun stellene, der skal samles, da vi selv kan sætte hylder og skuffer i. Døre har vi ikke endnu. Vi tænker, det tager nogle timer.
Byggetilbud.dk ©