Find en handyman i Lyngby og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.476 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Terkel skrev en bedømmelse af Traumcraft Contr…
for opgaven Opsæt dørkarm
for opgaven Opsæt dørkarm
Problemfrit er ordet som giver genlyd, når jeg tænker på min oplevelse med Joen. Joen er venlig, kompetent og fleksible. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke tøve et sekund med at tage kontakt.
Hanne skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Stenløse
for opgaven Brolægning Stenløse
Steffan har udført et meget fint arbejde. Mac Larsen.
Jesper skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
for opgaven Gulvafslibning Hjør…
Super flot arbejde - til den aftalte tid, endda med kort varsel Kan varmt anbefale JEGSTRUP
Ernst skrev en bedømmelse af Madsbøll Haver
for opgaven Brolægning Liseleje
for opgaven Brolægning Liseleje
Kun delvis - der er ikke som aftalt lavet hældning på fliserne, så vandet løber ind i garagen
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tømrermester Flemming L Smidt, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Thomsen Design ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
TØMRER-SNEDKERFIRMAET JØRGEN SPANGE ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Tømrermester Jørgen Skov Andersen, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Sander Entreprise og Bådeværft ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Lyngby Tømrer & Snedker ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Michael Lehmann, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Decra Tagekspert - Tømrermester Michael Østergård, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Ps Tømrer- og Snedkerfirma, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Vinkler Låse&Sikring, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Danlux Trading, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Rene Jensen, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
DANALIT IVS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Christian BYG ApS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
M/R entreprise, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
MW Service IVS, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
D&G Puskar, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
Mj service, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !
lokalboligservice, 28002800 Kongens LyngbyFå et tilbud !

Handymand Lyngby

Mangler du en handyman Lyngby? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Lyngby og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Lyngby

Billig handyman Lyngby

Prisen for en billig handyman i Lyngby afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Lyngby ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Lyngby, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Lyngby, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Lyngby. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Lyngby men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Lyngby

 

Eksempler

Opsætning af paneler,fodpaneler, døre og fejelister.
Det drejer sig om lille entre og gang, samt gæstetoilet. der skal indfatninng om 2 døre og panel på ca. 2 meter samlet, men i små stykker rundet om flere døre, samt fejeliste foran en enkelt dør.
Radiatorskjulere
Jeg har brug for 2 radiatorskjulere. 1) 77.4 cm høj gange 159.5 cm lang uden top plade og side panel. 2) 61.8 cm høj gange 2.38 cm lang uden top plade og side panel
stue
stue på ca 20m2 væggene er pt gule men skal være næsten hvide, møbler flyttes.
Indflytning i lejlighed
ophængning af 4 lamper ophængning af spejl ophængning af knagerække ophængning af 1 hylde nedtagning/ophængning af tapet i alt 4 baner udskæring af gulvtæppe vende dørene på køleskab/fryser
en lille flytteopgave
Hej, Jeg har brug for hjælp...til at flytte nogle flyttekasse fra et depotrum til et andet. Der er ca 10 flyttekasser i forskellige størrelser, samt mindre møbler. Der er mulighed for at køre på en lille transport og der er elevator. Mit budget er lille. Det vil måske tage en times tid max 1 1/2 Glæder mig til at høre, om det er noget I har mod på. Vh Tinne
fjernelse af køkkenskabe
jeg skal have installeret en opvaskemaskine og vaskemaskine i mit køkken. jeg skal derfor have fjernet to skabe. Mit køkken skal ikke skiftes. Jeg vedhæfter billeder af de to skabe der skal fjernes. Det er de sektioner med skuffer, på begge sider af køkkenvasken.
Dørtrin
Tre af mine træ-dørtrin mangler lister til at dække et lille gab til mit lakerede parketgulv. Derudover mangler der en enkelt pynteliste mellem parketgulv og terazzo-dørtrin til badeværelse (kun een side).
Hjælp opsætning af Gardinstang i svært murværk
Hej, jeg mangler hurtig hjælp til at fastgøre denne Gardinstang i virkelig blødt murværk. Det tyde på at området både på væg og i loft er spartlet og fuldstændig blødt :( I et desperat forsøg har min hjælper forsøgt at fastgøre holderen i loft med beslag. Jeg tror løsningen måske kunne være at satse på at få rawpluks og skrue til at sidde ordentlig fast i væggen. Lim/beton el specialrawpluks ??? Ved det ikke. Men må kunne løses. Udfordring: der er ikke plads i dybden til særlig stor pluks el skrue..... Så kan den binde ordentlig ? 6mm bor er brugt. Og ja så er der ikke meget plads til at arbejde pga rør. Du er super handyman og har værktøjskassen i orden. Jeg køber gerne specielt materiale på forhånd, hvis du kan vurdere hvad der skal til. Lad os tale om det ligesom prisen.
Opsæning af lamper, rullegardiner o.l.
Jeg har brug for en handyman, der kan sætte lamper, rullegardiner, skoskab andre småting op.
opsætning af klædeskab og trådkurve i et indbygget skab
Listerne til skabet så trådkurvene kan sættes op. Vil tage nogle billeder. Sætte nyt klædeskab fast til væggen(korpus er samlet) samt sætte skydedøre i, samt sætte 2 kommoder fast til vægge Har fri om mandagen, så det skal være en mandag.
Div handymand opgaver
Slibe og lakere køkkenbord, opsætning af lister. Maling af loft og vægge. Reparationer hist og pist. I det hele taget gøre huset klar til salg. Timeløn
Samling af hønsehus, samt rævesikring
Jeg søger en handyman til at samle PLUS HØNSEHUS SORT 240X240 CM fra Bauhaus, samt sørge for at hønsegården bliver rævesikret. Vejledning er vedhæftet som pdf på opgaven,
ophæng af billeder og 32" TV samt knage, kræver slagbor
Jeg har selv pærerne til badeværelse, skruer og silicone skal handyman levere. Jeg skal have opsat 4 billeder samt have flyttet et vægophængt TV. Jeg går ud fra at skruer (fulgte med vægstativet) kan genbruges. Jeg skifter halogenpærerne i badeværelset ud med LEDpærer. Det er pærer med 2 ben. De holdes på plads af en metalring. Mit bordkomfur mangler efter min mening en siliconelukning, således at vandet ikke kan sive ned, hvis noget koger over.
Ophængning af Ikea lampe
Tidl. lampe er taget ned. Det eneste, der skal gøres, er afisolering af nuværende ledninger oppe i loftet og tilslutning til lampen (som er en helt basis Ikea-lampe). Den skal hænge over sengen, som det ses på billedet. Jeg antager, at det er et temmelig nemt job for en person med erfaring :-)
Handymand Kongens Lyngby
Udskiftning af eksisterende afløbsrende. 8 m med afløb i en ende
Handymand Kongens Lyngby
Jeg har for nyligt overtaget en lejlighed i Lyngby, og i den forbindelse brug for hjælp til at samle nogle møbler og få hængt diverse småting op. Det drejer sig om følgende: - PAX Ikea skab (150x236) med skydedøre - BILLY Ikea reol høj med vitrine låger - En gardinstang - Hylde på badeværelset - Knage på badeværelset - Skrue ben på min seng (evt.) - Samling af sofa (evt.) Der kan også være diverse andre småting, som jeg ikke lige kan komme på i skrivende stund. Der vil være nogen i lejligheden (enten mig selv eller mine forældre) til at hjælpe med evt. at løfte. Jeg er i butik til dagligt, så kan kontaktes på sms eller herinde :-)
Handymand Kongens Lyngby
Vi har et udhæng der skal fjernes. Desuden en kompostbunke og noget grus under presenningen
Handymand Kongens Lyngby
Hej Låget til opvaskemaskinen lukker ikke helt og tæt som den skal. Se billederne.
Byggetilbud.dk ©