Find en handyman i Kolding og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.256 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Nysom A/S, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Kolding Bytømrer A/S, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Erik Skov's Eftf., 60006000 KoldingFå et tilbud !
Jma Byg I/S V/Johnny Og Jens Andersen, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Arndt & Poulsen, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Bjerre Håndværk ApS, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Træmanden, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Tømrermester Asbjørn Nørgaard, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Tømrerfirma Bo Pedersen ApS, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Ladefoged Tømrer & Snedker, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Gæmelke og Søn, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Tømrermester Finn Vesterholm, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Bæk og Madsen, 60006000 KoldingFå et tilbud !
HANSENBERG, 60006000 KoldingFå et tilbud !
HDO Glas, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Henrik Madsen Tømrerfirma ApS, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Chr. og Kai Nielsen A/S, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Jensen Gulv- og Boligmontering, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Lind Byg, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Riis Entreprise A/S, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Nysom Byg ApS, 60006000 KoldingFå et tilbud !
MB Tømrer, 60006000 KoldingFå et tilbud !
XP 3-Interieur ApS, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Bork og Burkal ApS, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Eriksen Seest, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Tømrermester Henrik Eskildsen, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Tømrer Scott, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Ebbe Holst Tømrer - og Snedkerforretning, 60006000 KoldingFå et tilbud !
ANJOR Fair Play Service I/S, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Handyman Mourad, 60006000 KoldingFå et tilbud !
ADgroups, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Anlægsgaard, 60006000 KoldingFå et tilbud !
Malerfirmaet Jesper Noes, 60006000 Kolding, DenmarkFå et tilbud !
Vesteruplund.dk, 60006000 KoldingFå et tilbud !
MULTIMANDSKAB, 60006000 KoldingFå et tilbud !
jesper Normann hansen, 60006000 KoldingFå et tilbud !
JNH multiservice, 60006000 KoldingFå et tilbud !

Handymand Kolding

Mangler du en handyman Kolding? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Kolding og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Kolding

Billig handyman Kolding

Prisen for en billig handyman i Kolding afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Kolding ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Kolding, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Kolding, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Kolding. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Kolding men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Kolding

 

Eksempler

Lægning af fliser 16 kvm
Der skal ligges ca 16 kvm fliser til et gulv for et kommende haveskur, der skal planeres. indkørsel af sand og materialer skal foregå ved håndkraft og der kan kun komme maskiner ind i haven der kan løftes igennem en dør med almindelig bredde. Opgaven skal helst være udført senest i starten af Maj.
reparation af stensætning
reparation af stensætning efter skybrud. der er skyllet sand væk under fliser og stenvæggen er blevet skæv. så vil tro at fliser skal tages op og sand graves væk så man kan ordne stenvæggen igen (stenene tættere så det ikke sker igen derfor mangler jeg nogle sten) sand på igen (mangler nok lidt) og fliser på plads igen.
Ny vask i badeværelset + et højskab
Opsætning af badsæt bestående af vask med skuffer -samt et højskab. Det gamle badsæt og højskab skal først tages ned !
Nedsænket listeloft på badeværelse rives ned og spot skal monteres.
Nedsænket liste loft på badeværelset skal rives ned. Oppe under loftet sidder der lysstofrør som skal fjernes og erstattes med spot. På nuværende tidspunkt ved vi ikke hvordan loftet oppe under det nedsænkede loft ser ud, men vi forventer at det også er et listeloft.
Udskiftning af 2 låse, ophæng af 2 lamper og vandhane
Jeg har 2 døre, hvor samme nøgle passer i. begge låse skal udskiftes og der skal fortsat være en nøgle som kan låse begge op. Jeg overvejer at sætte Mylock fra Georg Jensen på hoveddøren. Jeg har ikke materialer til dette. Jeg har en lampe i Halen som skal hænges op i 4 meters højde, og en lampe på et værelse. Lamperne haves. Jeg har en vandhane i køkkenet som drypper, men kun den kolde hane.
Diverse opgaver inde og ude
Der skal sættes læhegn med vinkel op. Hurtigst muligt. Indendørs opgaver: ( haster ikke så meget) Låger skrues på skabe. Skabe skal hænges op. Evt. hylder op i flere rum.
Opsætning af trapetzplader på pergola
Opsætning af trapetzplader på pergola. Fastgørelse af lægt på husmur og på pergolaen. Opsætning af bræt til tagrende. Medbring søm/ skruer til opsætning af lægt og bræt. HAR selv skruer til trapetzplader. Det drejer sig om 4 trapetzplader. Fordelt på hver side af altan.
Et lille og et lidt størrer projekt
Efter kloakskade ( forsikringssag), har vi brug for at få skruet nogle store klædeskab, og skab med vask ned inden der kan ligges nyt gulv ( forsikringssag der kører, gulvmand er bestilt), og efter nyt gulv skal skabene op igen. Dette er en forsikringssag. Et kælderværelse der skal renoveres, gammelt loft pilles ned nyt gipsloft op, der er synlige bjælker at tage hensyn til, gips på alle vægge, to nye vinduer, og der skal isættes ny dør. Gipsloft og vægge skal spartles og være klar til filt og maling. Tilbuddet bør nødvendigvis ikke i første omgang at indeholde de nye vinduer, blot pris for isætning. Det er nødvendigt med to tilbud, da det ene skal sende til forsikringen. Ser frem til at høre fra Jer. Mvh Jette Christensen
Gulvlægning samt diverse småopgaver
Opgaven består af; - Ophængning af 1 hylde - Ophængning af 4 lamper - Ophængning af 4-5 billeder og lignende - Montering af 3 gardinstænger - Montering af toiletsæde (er indkøbt) - Montering af nyt gulv (er indkøbt) Ca 4,5 m2 inkl afmontering og udsmidning af nuværende gulv Bemærk at opgaven skal være færdig den 3. 9. Der er mulighed for at gå igang den 31.8 - evt nogle dage før (afhænger af hvornår malerarbejde er færdigt)
Facade lysskilt
Check af facadeskilt med lys og nedtagning af sider.
Oliering af vinduer/døre
Oliering af ( inde og ude) 7 alm vinduer 6 vinduer fra gulv til loft 1 dør 1 terasseindgang, hvor der er behov for stige.
Loft lamper ophæng
Jeg har brug for hjælp af tilslutning af 5 loftslamper. Loftshøjde 4-5 mtr;) deri min udfordring.....
Montering af gardinlister og loftslampe
Opsætning af gammeldags gardinstænger (skinner til stofgardiner), der skal bores op i betonloft. Vinduesfagene er ca 2x 3,75 m (et parti på 1 og 2 sal, samme bredde) - samt montering af alm loftslampe (kuppel) Det kræver slagboremaskine, som kan stilles til rådighed. Boligen er en lejlighed i Kolding by.
En slags halv-carport
Carporten ønskes udført i træ med plasttag. Solidt plankeværk haves til den ene side.
Skur+hegn
Hej, Jeg skal have lavet 2 ting: 1) skur i haven på 12 kvm med træ gulv, vægge med isolering, og tag, samt 2 døre 2) hegn hvor der sættes brædder op i klink, gerne 8 meter langt og i 1,8 høj Vil gerne have en ca pris, og kan sende fotos. Gerne svar via e-mail Venlig hilsen Henrik
Ophæng af lamper i enntre og over spisebord
Jeg har ca. 8 lamper, som jeg har brug for hjælp til at få hængt op over mit spisebord, mit sofabord og i min entre. Derudover har jeg brug for hjælp til ophængning af et større billede.
Diverse små indendørs opgaver
Jeg skal have samlet en sovesofa, hængt en persienne op, hængt hylder og billeder op og andre småting
Flytning
Har du tid at afhente en sofa i Fredericia Idag og køre den til Kolding?
Byggetilbud.dk ©