Find en handyman i Kastrup og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.255 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Entreprenørselskabet P og N Byg ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Snedkermester Jan Schmidt & Søn ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
BLP Tagdækning ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Multiservice's, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Tømrermester Anders Møll, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Kjær & Lassen A/S, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Tømrer- & Snedkermester B R Scholtz ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
HTH Køkkenforum, Amager, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Snedker-Tømrerfirmaet Havn, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Hjl Byg ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Nygammelt Køkken ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Kongelundens Bygge Entreprise, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Mogens Machenhauer, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Buades Tømrer- & Snedkerfirma ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Louv Snedkeri, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Søren Christian Volder, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Tømrer-Snedkermester Michael N Rasmussen, 27702770 KastrupFå et tilbud !
DTE Entreprise ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Tårnbybyg, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Christoffer Hansen, 27702770 KastrupFå et tilbud !
SFA EL & Teknik, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Altmuligmanden ved Torben Djurhuus, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Mark Møller Ransby, 27702770 KastrupFå et tilbud !
BM-Service, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Maler og Anlægsservices ASM, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Dansk Tagentreprise ApS, 27702770 KastrupFå et tilbud !
Seiersen Multiservice, 27702770 KastrupFå et tilbud !
charlotte schou, 27702770 KastrupFå et tilbud !

Handymand Kastrup

Mangler du en handyman Kastrup? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Kastrup og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Kastrup

Billig handyman Kastrup

Prisen for en billig handyman i Kastrup afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Kastrup ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Kastrup, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Kastrup, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Kastrup. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Kastrup men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Kastrup

 

Eksempler

paneller isoveværelse
paneller på 1,2 væg
Udskift rørkasse
Skal senest torsdag have udskiftet en rørkasse ved køkkenvask.
Opsætning af udendørslamper
Opsætning af 2 lamper jeg har købt, på mit skur. Jeg har ikke ledning. Så vil vi gene have lavet et udendørsstik. Det har vi ikke materialer til.
Sætte skydelåger på plads i skinnerne
Det er en meget lille opgave jeg gerne vil have udført. Jeg har et par skydelåger som er "røget" ud af skinnerne og jeg kan ikke selv få dem på plads igen. De er "røget" ud af skinnerne øverst så det ses ikke men når man åbner/rører ved dem så tipper de indad.
Udskiftning af håndvask og armatur + låger på skab
- nedtage håndvask og armatur på badeværelse - måle op, indkøbe og opsætte ny håndvask og armatur (inkl. afløbsrør fra vask til rist) - indkøb og opsætning af afskærmning under vask (for at skjule rør) - opmåling til låger, indkøb af låger (alt. fremstilling) og opsætning af låger på skab (60x60 cm) i badeværelse.
Havearbejde ønskes
Jeg har en lille have (ca 30 m2 i alt, heraf er ca. 12 m2 bedei bede hvor ukrudt skal fjernes lidt grene ligeså, sommerblomster sættes. Flisestykket skal også fejes og evt. ukrudt skal fjernes.Grundet dårlig ryg kan jeg ikke selv klare dette arbejde. Vil tro arbejdet tager ml. 2-3 timer.
Opsætning / ophængning div. Ting
Opsætning af 4 store hylder, fjernsyn og diverse andre tig hvor man skal bruge en boremaskine
Afhugning af en smal betonkant i bryggers efter oliefyr
Har fået gas lagt ind og skal have fjernet betonkanten efter oliefyret.
Opsætning af gipsloft
Opsætning af gipsloft ca 20 m2
Fjernelse af køkkenskabe i mindre køkken
Fjernelse af køkkenskabe i mindre køkken (gætter på ca. 8 m2)og evt. tage fliser ned samt rykke komfur og vaskemaskine ud i entreen. Det er et køkken fra 80'erne og der er: 1 højskab (til loftet) 6 overskabe 1 køkkenvaskeskab 4 smalle underskabe køkkenborde
Tilpasning og montering af 3 persienner og 1 lamelgardin.
Hej alle flittige og hjælpsomme handymen!:) Jeg vil meget gerne have hjælp til tilpasning og montering af 3 persienner og 1 lamelgardin. Jeg har persienne saks, men er i tvivl om saksen kan bruges til lamelgardinet. Værktøj såsom boremaskine mm., bedes I tage med. Ser meget frem til at modtage jeres gode tilbud. 2770 Kastrup
Tilpasning og montering af 2 persienner, 1 lamelgardin og 1 plissegardin.
Hej. Jeg vil meget gerne have hjælp til tilpasning og montering af 2 persienner, 1 lamelgardin og 1 plissegardin. Jeg har persiennesaks, den kan muligvis også bruges til lamelgardinet. Værktøj såsom boremaskine mm., bedes I tage med. Ser meget frem til at modtage jeres gode tilbud. 2770 Kastrup
brug for en handyman fredag den 26.
Hej Fredag den 26.10.18 (omkring kl 15) har vi brug for en handyman der kan udfoere nedenstaaende opgaver: 1. At saette 3 simple gardinstange op 2. Ophaengning af 3-4 loftslamper 3. Ophengning af et TV(40 tommer) kontakt mig venligst paa 60864481(kald eller SMS) mvh maya
Handymand Kastrup
Samling af havetrampolin. Vi har overtaget en havetrampolin fra sælgeren af vores nye hus. Men den har været pakket væk, og skal derfor samles.
Handymand Kastrup
Jeg skal have samlet 2 brimnes sovesofaer fra ikea samt en dobbeltseng fra jysk. Sovesofaerne er købt på dba, og derfor delvist samlede (stellet på begge senge er samlet). Der mangler således montering af ender, udtræk og lameller. Til gengæld er skruer mv fra begge senge af sælger blevet blandet sammen i én pose. Alle dele skulle gerne være der. Samlevejledning (print fra Ikeas hjemmeside) haves. Dobbeltsengen fra jysk er en Continental seng bestående af 2 x 90 cm madrasser. Den er købt fra ny og står i ubrudt emballage. Samlevejledning haves.
Byggetilbud.dk ©