Find en handyman i Holte og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.395 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Tina skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Pudsning af Sokkel
for opgaven Pudsning af Sokkel
Fuld tilfredshed.
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

INTERN A/S, 28402840 HolteFå et tilbud !
MM Byg ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !
TriByg, 28402840 HolteFå et tilbud !
Tømrer og Snedkermester Benny Greve ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !
Tømrer- og Bygmester Kasper Rieberg, 28402840 HolteFå et tilbud !
Kim Juel Geldorf, 28402840 HolteFå et tilbud !
Jørgen Jensen, 28402840 HolteFå et tilbud !
Plahn & Trier Tømrerfirma ApS - Torben Trier, 28402840 HolteFå et tilbud !
C&B Byg, 28402840 HolteFå et tilbud !
Bygman ApS, 28402840 HolteFå et tilbud !

Handymand Holte

Mangler du en handyman Holte? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Holte og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Holte

Billig handyman Holte

Prisen for en billig handyman i Holte afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Holte ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Holte, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Holte, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Holte. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Holte men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Holte

 

Eksempler

Handyman Diverse
- Garagedør: spænder og vand løber ind nederst (tætningsliste) - Træplade ved opvaskemaskine sættes fast - Træplade ved vaskemaskine sættes fast og kant gøres pæn - Tætningsliste ved pejs eller justering for at stoppe lugt - Rustfrit stål rist til gryder indsættes til højre og venstre for komfur (ca 50 cm x 1 meter per rist) - Venstre håndtag inde på hoveddør spændes Bemærk: Materialer kan nok først vurderes ved syn, så bare byd uden materialer nu.
afrensning af ca. 35kvm træterrasse samt oliebehandling
Træterrrasse (ca 35kvm) ønskes alm afrenset med relevante rengørings/alge midler, samt behandlet med 2 x olie. Terrassen er af nyere dato og ikke specielt medtaget snavs/alger.
samle Ikeaskab
Jeg skal have samlet et klædeskab fra Ikea (150 x 44 x 234)
Flytning af markise
Vi har en 2,5 m bred markise der skal nedtages og flyttes til anden lejlighed i samme bolig kompleks (Vejlesøparken) Markisen er monteret med 4 beslag, 3 skruet ind i træ, en i cement, måske et par nye bolte og skruer kræves Jeg vil hellere end gerne hjælpe til med at holde og løfte, hvis det ønskes. Opgaven skal være færdig senest Tirsdag den 24.4
Regnvandsbeholder
Tilslutning af regnvandsbeholder til nedløbsrør af zink
Handymand Holte
On 11.2. I would need help to load the truck with 1 table and double bed. See the picture. Address is Højbjerggårdsvej 17, 2840 Holte
Handymand Holte
I need a help to load the truck on 11.2. With the table and double bed as seen at the picture. Address Højbjerggårdsvej 17, 2840 Holte.
Byggetilbud.dk ©