Find en handyman i Haslev og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Fan-Family, 46904690 HaslevFå et tilbud !
HGH BYG, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Stilco, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Brødrene Beierholm ApS, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Udlejer Niels Henrik Pedersen, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Tømrer- og Snedkerfirma Erland Johansen ApS, 46904690 HaslevFå et tilbud !
AL-Fugeservice, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Tømrergården I Høsten ApS, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Tømrermester Lars Bo, 46904690 HaslevFå et tilbud !
J.E.Huset ApS, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Portmanden A/S, 46904690 HaslevFå et tilbud !
TOP-VINDUER ApS, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Damgaardens Rideskole, 46904690 HaslevFå et tilbud !
dørservice.dk, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Snedker/Tømrer Søren B., 46904690 HaslevFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Jens Christiansen ApS, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Bolig&Have Multiservice, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Solkystens Ejendomsservice, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Mads, 46904690 HaslevFå et tilbud !
Córdoba, 46904690 HaslevFå et tilbud !

Handymand Haslev

Mangler du en handyman Haslev? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Haslev og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Haslev

Billig handyman Haslev

Prisen for en billig handyman i Haslev afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Haslev ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Haslev, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Haslev, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Haslev. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Haslev men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Haslev

 

Eksempler

Jeg skal ha sat væv (eller tapet op) og malet.51 m2
Jeg skal ha sat væv eller tapet op og malet. Skyggelister og paneler fjernes Tapet og gammelt væv fjernes evt. spartling (få ragplugs i loft) opsætning af tapet/ væv efter hvad du anbefaler Maling af lofte og væge Jeg har maling, væv, klister til væv, pap og filt til gulv, afdækningstape. Går ud fra at du har alm maler værktøj. Ønskes påbegyndt ASAP, mulighed for at arbejde i weekenden og om aftenen Stue & åbent køkken - 29 m2 Gang - 10 m2 Værelse 1 - 11,95 Værelse 2 - Laver jeg selv Så tapet og malerarbejde på væge 51 m2 plus loft IMG_20140508_101135.jpg Stue/ køkken IMG_20140508_101141.jpg Stue/ køkken IMG_20140508_101151.jpg Stue/ køkken IMG_20140508_101115.jpg Loft stue IMG_20140508_101105.jpg Stue IMG_20140508_101156.jpg Stue (med kik til gang) IMG_20140508_101215.jpg Gang IMG_20140508_101244.jpg Gang IMG_20140508_101231.jpg Gang IMG_20140508_101255.jpg Værelse 1
Indhegning af stor have
Vi har en stor grund vi ønsker indhegnet med brædder og stolper gravet ned i jorden min 1/2 m i beton. Højde på hegn skal være max en meter fra terræn. Som sagt er der meget grund, så der skal bruges en maskine til at lave huller til stolperne, ellers bliver man aldrig færdig. Grunden er i grundplan ca. 2000m2, det er dog ikke alt der skal indhegnes. Skal SES ! Vi bor 5 min fra motorvejen mellem Rønnede og dalby
Skift af vandhane
Jeg har en gammel vandhane som drypper. Vandhanen er monteret på en meget lille vask. Jeg har købt alle materialer der skal bruges i Silvan, men har alligevel ikke mod på at kaste mig ud i opgaven. Der er meget lidt plads til at skrue det gamle armatur ud, så jeg tror ikke at min papegøjetang rækker.
Opsætning af lille dør
I et gammelt hus ønsker jeg til et gæstetoilet, der ligger to trin oppe, opsat en gammel skabsdør som dør i stedet for den foldedør, der er der nu. Jeg har fundet en dør, der passer i hullet. Den skal sættes op på en kraftig lægte i den ene side. Der skal også en lægte på den anden side for at fuldende "karmen" - og sådan, at der kan sættes en lille lukkekrog på indvendigt. Døren skal ikke skæres til - kun lægter op, hængsler på. Der bliver luft foroven. Regner med, at arbejdet kan laves inden for 2 timer.
Byggetilbud.dk ©