Find en handyman i Frederiksberg og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.670 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jimmy skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Åbyhøj
for opgaven VVS Åbyhøj
Alting gik dom det skulle Super godt lavet Super sød og charmerende vvs'er
Steffen skrev en bedømmelse af Christoffer Hans…
for opgaven Elektriker Herlufma…
for opgaven Elektriker Herlufma…
Alt gik som aftalt :)
Rune skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Sorø
for opgaven Maler Sorø
Tilbudsfasen er forløbet gnidningsfrit og vi har nu indgået kontrakt.
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Tømrermester Marcher & Nielsen, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Waldersdorff Malerservice, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
MesterMurer, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Avia, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
ANDERS EMIL HANSEN ApS, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
A-TRAPPER ApS, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Tømrerfirmaet Jesper Dyrborg Kjeldsen, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Kaliberi, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Tømrermester Stefan Falk, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Wissenberg Holding ApS, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Snedkerfirmaet E.G. af 2007 ApS, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Byg & Design, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Aeyan Siddique, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Lars Molbech, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
jesperhoeg.dk, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
naft aps, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Peter, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !
Sikker service IVS, 20002000 FrederiksbergFå et tilbud !

Handymand Frederiksberg

Mangler du en handyman Frederiksberg? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Frederiksberg og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Frederiksberg

Billig handyman Frederiksberg

Prisen for en billig handyman i Frederiksberg afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Frederiksberg ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Frederiksberg, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Frederiksberg, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Frederiksberg. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Frederiksberg men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Frederiksberg

 

Eksempler

Skift af køkkenarmatur
Jeg skal have skiftet et køkkenarmatur. Kan selv købe materialet men er i tvivl om det er tilstrækkeligt at købe armaturet eller der skal anskaffes andre dele.
Diverse små-opgaver
Sætte Lampe og billeder op Samle skænk fra Ikea (Skal bæres op på 4. sal) Ledningsskjulere op. Skifte toiletsæde
Montering af rullegardiner, TV mm
Montering af rullegardiner på 3 Velux tagvinduer Vægmontering af TV Ophængning af spejl Ophængning af hylde
Opdelingen i indbygget skab skal ændres
Indbygget skab i stue indeholder lige nu: To skabe med reol i midten samt tre små skabe i fuld længde nederst, se billede med de røde tæpper/ bøger. Vi ønsker en ændring som på billede to, som er fra lejligheden under os. Skabslåger plus indmad afmonteres og bagbeklædning fjernes fra væg (som skulle være i fin og malet stand) og så sættes det ind igen som ønsket (billede 2). Der skal laves et hul til ledninger i den plade TVét skal stå på.
Ophæng af 2 højttalere + loftslampe
Ophængning af loftlampe (pendel), samt forbindelse til lampeudtag. Jf billede "lampe" - den skal hænge i midten af det udsnit af loft der ses og forbindes til lampeudtages. Jeg har selv lampen + ledning hen til udtaget, men ikke andet. Ophæng af to højttalere (små, Sonos 5 Play) i hvert sit hjørne op til loft på væg (vidst nok tyk gips / mur). Begge ledninger skal forbindes til lampeudtag som vist på billede "hjørne". Jeg har beslag der passer til højttalerne (se billede). Jeg har ingen skruer/ søm / ravpluks etc. Opgaven skal helst udføres i juni - men skal aftales med hvornår jeg kan være hjemme fra arbejde. Hvis det kan gøres i en weekend, vil det være absolut en fordel. Mvh Signe
Holes drilling
Hi, I need to have drilled the following: - 2 holes in gips wall for kitchen magnet - 4 holes in gips wall for kitchen towel holder - 2 holes in bathroom tiles for a little cupboard. Please give me a price offer. Thank you!
Samling og montering af skabe
Hej, opgaven består af følgende: - Fjerne skydedørsskab (se billede) - samle og montere tre IVAR ikea skabe (et tøjskab med tre skuffer, og to vægskabe) se vedlagt skitse af væg og skabe - bygge en lille, simpel boghylde (materialer hertil haves ikke) se skitse af væg og skabe - montere gulvlist, ca 1 meter (materialer haves ikke)
Inddækning af faldstamme i bad
Ønsker skriftligt tilbud/overslag til vores ejerforening om opbygning af en vandfast kasse omkring en faldstamme (gulv til loft). SE FOTOS. Faldstammen sidder inde i en brusekabine i kælderen. Der skal laves tre sider på kassen, da bagvæggen danner den sidste flade. Kassen skal isoleres med rockwool, vådrumssikres, tætnes mod gulv og "overfladeafsluttes" med vådrumsmaling (ELLER evt med hvide fliser). Bemærk, at kassen mod venstre skal have en side, der også kan dække de små rør, se foto 2. I praksis skal der altså nok laves en ekstra lille kasse, som går vinkelret på den store. Opgaven er på Solsortvej, 2000 Frederiksberg. Fri parkering lige foran huset. Vi har behov for tilbuddet senest på mandag den 18.8. klokken 15. BEMÆRK: Skal være et tilbud/overslag inkl. alt, også materialer. V.h.
Tilslutning opvaskemaskine
Hjælp søges til: -Tilslutning af ny opvaskemaskine (til erstatning af eksisterende opvaskemaskine - afløb og hane allerede til stede) - montering af køkkenlåge på opvaskemaskinen - det er en integreret model. Lågen sidder pt på den maskine, der skal erstattes
Vinyl gulv. Tilslutning af vaskemaskine. Opsætning af lys på badeværelset.
Vinyl gulv skal lægges i køkkenet. Køkkenet er 3 m og 17 cm langt bredden er 2 m og 30. der er lagt plader på gulvet. Så det er den nye vinyl der skal lægges på. Køleskabet skal flyttes ud så du kan montere det nye vinyl. Køleskabet skal tilsluttes i gen. Vaskemaskine skal tilbage i sit hul. Og tilsluttes med vand og el. ny stikkontakt ved spisebordet skal laves det skal være en dobbelt stikkontakt og farven skal være hvid. Opsætning af badeværelseslys. Og udsugning. Det har jeg købt ind. Rullegardin til soveværelset skal forkortes og klippes af samt opsættes. Dette er det mest passerende lige nu. Men der er meget meget mere. Afhængig af den pris du giver og min tilfredshed. Kan opgaverne sagtens blive udvidet. Med venlig hilsen Susanne Steffensen. Mit telefonnummer er 38 87 20 94. Dette er en hastesag da jeg er meget træt af at gå på vaskeri. Glemte lige at tilføje at frontlågen på vaskemaskinen skal vendes til den anden side.
En række opgaver ifb. med indflytning.
Jeg vil gerne have etableret indbygningsspots i lofterne i gang, bad og køkken. Lofterne er sænkede. Øvrige opgaver: - Lave en stak skuffer til mit indbygningsskab som pt har lidt for mange bøjlestænger. - 2 Døre og hængsler pilles af og skiftes ud med MDF plader. - Sættes hylder og reoler op - Sættes lamper op
Udsmidning/flytning af seng til storskrald
Futonseng skal fra 1. sal og ned i storskrald i min baggård. Den har en uhandy madras samt sengestel.
Samling af et IKEA garderobeskab PAX (bredde 350 cm, højde 236 cm)
1) Nedtagning og bortskaffelse af et brugt garderobeskab (bredde 360 cm, højde 211 cm); et rum til storskrald er til rådighed i ejendommen. 2) Samling og opstilling af et IKEA garderobeskab PAX (bredde 350 cm, højde 236 cm).
Samling af klædeskab
Lille klædeskab med 2 låger, 3 hylder, 3 skuffer
Opsætning af galleriskinner
Opsætning af galleriskinner (http://www.galleriskinner.dk/monteringsvejledning.html) - ca 39/40 huller for opsætning på 3 betonvægge + 1 gips (tror jeg - "blød" væg). Vi har skinner og skruer og rawplugs, men ikke værktøj (udover en skruetrækker :-)) Du må være bange for hunde, - vi har en overglad schæfertæve, som gør højlydt og hopper op, og det kan virke meget voldsomt, hvis man ikke er vant til store, glade hunde. Opgaven skal helst løses efter kl. 14.30, hvor jeg kan være hjemme.
Udflytning
Jeg sidder i den situation at jeg skal til at flytte ud af det værelse jeg har lejet i små 11 måneder. Jeg skal derfor have lavet nogle reparationer på værelset før jeg flytter ud. Det drejer sig om 2 ridser i gulvet, måling af dørkammen og en kaffeplet på væggen. Adressen er Roskildevej 84. Kan jeg få et tilbud fra jer på reparation af det hele? Jeg kan kontaktes på telefon 3028 6814 eller min mail hansrjensen95@gmail.com Håber at høre fra jer. Med venlig hilsen Hans Rehné Jensen
Fliselægning på badeværelse
Jeg skal have renoveret mit badeværelse og mangler hjælp til at ligge fliser. Badeværelser er ca. 3 m2 og der skal ligges fliser på både gulv og vægge. Kan selv rive de gamle fliser ned, og køber også selv nye materialer.
en hjælpende hånd
hjælp til at bære senge og reol ned i vores skralderum som ligger tæt på min kældertrappehjælp til at bære
Byggetilbud.dk ©