Find en handyman i Bagsværd og spar 60% Modtag online tilbud inden for få timer
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 316.530 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Morten skrev en bedømmelse af Fjord-el
for opgaven Elektriker Nørresun…
for opgaven Elektriker Nørresun…
Kom som aftalt og har gjort fornuftig stykke arbejde
Michael skrev en bedømmelse af Gordon Paints
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Super
Nina skrev en bedømmelse af Mj service
for opgaven Fliser lagt på gulv
for opgaven Fliser lagt på gulv
Arbejdet blev udført - men der er nogen skønhedsfejl.
Anja skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Det gik fint, og det er et pænt stykke arbejde. Jannik er venlig og sød at tale med.
Jan skrev en bedømmelse af Papes entreprenø…
for opgaven Udskiftning af rude.
for opgaven Udskiftning af rude.
Ingen aftaler overholdt af firmaet.
Preben skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Valby
for opgaven Maler Valby
Ja meget tilfreds. Flere gode tilbud
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.1
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Den Friske Anlægsgartner, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
CMS - Clasens Multi Service, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
A.L.T Enterprise, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Jan Kuntz, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Gladsaxe Bygningsentreprise ApS, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Nybyggeren, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Mesterværk Entreprise I/S, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
AAA+SKADEdyrsBEKÆMPEREN, 28802880 BagsværdFå et tilbud !
Nordskovs Entreprise ApS, 28802880 BagsværdFå et tilbud !

Handymand Bagsværd

Mangler du en handyman Bagsværd? I så fald er du kommet til præcis den rette hjemmeside. Vi formidler tilbud og timepriser fra handymænd i Bagsværd og omegn, og du finder det ikke billigere end her. En dygtig handymand kender sine styrker og sine begrænsninger. Vi har samlet over 1.000 tilbudsgivere, så du kan få den bedste handyman i Bagsværd

Billig handyman Bagsværd

Prisen for en billig handyman i Bagsværd afhænger ofte af, om han er faglært eller ej. En faglært tager sig bedre betalt, fordi han har en uddannelse, og dermed også noget erfaring herfra. Prisen for en handymand i Bagsværd ligger typisk på omkring 150 kr/time for en ufaglært. En faglært er ikke helt så billig. Her kommer ofte op på 200 kr, og måske lidt over. Handymen i hovedstaden har tendens til at være en smule dyrere end dem i provinsen. For at finde den billigste handyman Bagsværd, så opret din opgave ganske gratis, hvorefter handymændene byder ind.

Priser fra handyman Bagsværd, med anbefaling

Priser er altid det man er mest interesseret i, når man søger en handyman Bagsværd. Ingen vil betale for meget, især ikke i disse krisetider. Når du indhenter tilbud via byggetilbud.dk, vil du opleve, at priserne er helt i bund. Dette skyldes, at flere handymen (ikke kun fra Bagsværd men også i omegnen) byder på opgaven, hvilket presser prisen en smule nedad. Bemærk, at du se bedømmelser og anbefalinger af alle leverandører som giver tilbud. På samme måde kan du selv bedømme handymanden, så snart opgaven er udført. Prisen er ikke alt, gode referencer er også vigtige.

Bemærk også, at du ikke forpligter dig til at acceptere nogen tilbuddene. Hvis du ikke synes prisen er lav nok, kan du afvise handymanen. Du kan naturligvis også prøve at handle den ned. Brug systemet her til at finde en dygtig handyman Bagsværd

 

Eksempler

Fjernelse af byggeaffald
Vi har for enden af vores hus cirka 40 meter fra vejen et område på cirka 20 kvm., hvor der er nogle store bunker bestående af grus/sand med sten, murbrokker og plast i. Bunkerne er fra en gammel terrasse og dets underlag. Vi ønsker et tilbud på fjernelse af bunkerne. Man kan komme til området via en flisegang fra vejen. Selve de bunker, der skal fjernes, ligger på et hævet jordstykke med stensætning i cirka en meters højde. Vi har taget billeder af bunkerne, der skal fjernes. Skaftet på greven er knap en meter (90 cm.) Et af billederne er for store til at blive opladet. Det var af en del af bunkerne, der er dækket af højere græs. Området kan ses i baggrunden af det andet oversigtsbillede, hvor grusbunkerne er tydelige i forgrunden.
Fugereparation mv
Reparation af fuger omkring hoveddør, se billede. Udskiftning af håndvask. Nedtagning af udendørs lys.
Opsætning af cykelstativer i kælder
Montering af 4 stk cykelstativer i kælderrum - Kræver (helst batteri-)borehammer (Der er langt til nærmeste stikkontakt). Stativerne skal hænges på hhv en murstens- hvv en betonvæg - og vandret så waterpas er også påkrævet. Antages, at det kan laves på ca. 3 timer (fint, hvis det kan klares på mindre :-)
Opsætning af metalbøjler på betonklodser på P-plads
Vores boligforening skal have sat 30 metalbøjler op på nogle betonklodser på vores P-plads - 4 skruer i hver. Der er langt til stikkontakt, så en god, batteridrevet borehammer er nok nødvendig (eller en meget lang forlængerledning) - og waterpas, da de skal stå lodret. Jeg anslår, at man nok bruger 20 min. pr bøjle (altså ca 10 timers arbejde) Vi har bøjler, skruer og plugs.
Handymand Bagsværd
Jeg har modtaget en skydedør som jeg gerne vil have båret ind fra vejen og sat på fundamentet af mit udhus. Den måler 3 meter gange 2,1 og vejer ca 350kg. Den skal køres/bæres ca. 40 meter ind af flisegangen og placeres i det træskelet jeg har bygget (10-20cm over grundplan).
Handymand Bagsværd
Tv skal hænges op på gibsvæg. Vi har selv ophæng men ikke slagboremaskine eller dertilhørende plugs
Handymand Bagsværd
Ophængning af ny emhætte (kulfilter) - gammel emhætte er med flexslange og udtræk. Udtrækshul lukkes og loft repareres Gensamling af kommodeskuffer i (Ikea-)kommoder Opretning af sengeben Hænge ny ringeklokke op Slibning og lakering af terrazzogulv på badeværelse (jeg har tidligere gjort det selv) Bortskaffelse af ca. 26 stk. 50X50 have/"kørefliser" (ligger i tidligere indkørsel, som er inddraget i have nu og evt. sand under (containerplads ca. 100m væk) Ny græsplæne hvor fliser ligger p.t. Nedklipning af hæk til ca. 180 cm (nu mellem 2 og 2,5 m) og resten almindelig klipning. Ca 30 m lang heraf skal lidt over halvdelen klippes på begge sider. (Gerne permanent aftale om klipning et par gange om året) Jeg er p.t. ved at undersøge, om jeg skal have lakeret låger i mit køkken hos et professionelt lakeringsfirma eller om jeg skal købe et nyt køkken. Uanset løsning vil jeg gerne have alle underskabe ud og monteret igen (eller erstattet med nye), da der er luft mellem bordplade og væg, så der evt. kan være sivet vand ned bagved Der er et par gulvfliser, som er revnede og skal udskiftes i køkken (jeg har ekstra fliser). Andre småting ifm. renovering/nyt køkken Jeg har en ny bordplade, som skal lægges på (vinkelkøkken - kræver eventuelt en professionel tømrer..) Det er fint, hvis ikke alle opgaver kan løses af samme person. Jeg behøver ikke et færdigt tilbud på forhånd, men i så fald vil jeg gerne vide timeprisen - det er muligt at komme forbi og kigge på opgaverne.
Handymand Bagsværd
Nedbæring af enkel elevationsseng i kælder (fra stueplan), samt sengegavl og andet løsøre. Ophængning af mindre billede og knagerække. Hjælp til at få plads i kælderrum
Byggetilbud.dk ©