Håndlangeren
Håndlangeren
Klaus Mortensen

Håndlangeren

Specialister i alt murerarbejde.
Meget aktiv på sitet
Håndlangeren

Klaus Mortensen

Assensvej 40
4700 Næstved
Meget aktiv på sitet
Virksomheden er CVR-registreretVirksomhedVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek
9.2 (17 bedømmelser)
Assensvej 40
4700 Næstved
Karinaelisa Nielsen
Givet for opgaven:
Murer
5.0
19-09-2017
Fik fjernet bærende væg på 1.sal.

Jeg kan ikke få armene ned af begejstring over den service og udførelse af opgaven . Muremester Klaus er så rar, real , ærlig og holder den han lover . Hans personlighed afspejles også i de håndværker jeg havde i min bolig , hvor de udførte det professionelt fra de kom ind til de gik . De vidste hvad der skulle gøres og de gjorde det perfekt . En af de ting jeg vil udpege er at de virklige tager hensyn til at man stadig bo i boligen, ved at ryde op og de er yderst rar at omgåes - altid frisk og glad . Selvom jeg havde meget af gør det selv i projekt - så løste de deres del og afleveret den i top prof stand og som aftalen lød på . Hele vejen blev man udrettet om forløbet , så man vidst hvor langt man var . Der var en udfordring med væggen, men det blev løst til hurtigt og uden problemer .

Hele forløbet har jeg været i gode hænder af alle fra Håndlanger og blev holdt opdateret med hvor lang , hvem kommer osv.

Jeg vil uden tvivl vælge Håndlanger igen både privat og i vores forening .

De holder hvad de lover og sammen med håndlangeren fik vi løst en mange årlige drøm om en spisebordsplads i køkken.

Et firma jeg kun kan anbefale .
Ærlig , dygtige , Pro , kan se løsninger på opgave , som andre ikke kunne og igen man ved man er i gode hænder og det er vigtigt når det er ens hjem .

Tak til alle i håndlanger fordi I hjælp mig på vej og at det så var i så godt et forløb , kan jeg ikke takke nok for . Og hvis vi ses igen , så er det et glædeligt gensyn .

Billeder af opgaven:

Karinaelisa Nielsen Givet for opgaven:
Murer
Nadine Garlik Hoffmann
Givet for opgaven:
Tilbygning
5.0
12-12-2016
Det har været en rigtig god proces med Håndlangeren.

Billeder af opgaven:

Nadine Garlik Hoffmann Givet for opgaven:
Tilbygning
Kresten Skak
Givet for opgaven:
Murer
5.0
25-06-2016
Opgaven blev udført som aftalt, kommunikationen med Håndlangeren var meget fin, han svarer hurtigt og er imødekommende og lytter til ens ønsker. En enkelt mindre reklamation efterfølgende blev hurtigt rettet.
Kresten Skak Givet for opgaven:
Murer
carl ulrik munk-andersen
Givet for opgaven:
Køkkenrenovering/Nyt køkken
5.0
25-05-2016
Klaus og hans folk har renoveret vort køkken, og vi kan kun sige, at resultatet er i top. Aftalerne er overholdt og professionelt udført af såvel murer, elektriker, maler, vvs og ikke mindst tømrer. Fem stjerner herfra
carl ulrik munk-andersen Givet for opgaven:
Køkkenrenovering/Nyt køkken
Cathia Mundeling
Givet for opgaven:
Murer
5.0
29-03-2016
Vi har været fuldt tilfredse med udførelsen af opgaven. Klaus, Henrik og Roland er nogle super dygtige og rare fyrer, der udfører et flot stykke arbejde til aftalt tid. Og så rydder de rigtig pænt op efter sig:-)
Jeg har allerede bedt om tilbud på et andet arbejde hos Håndlangeren.
Cathia Mundeling Givet for opgaven:
Murer
Lone Lassen
Givet for opgaven:
Murer
5.0
15-03-2016
Jeg valgte Håndlangeren p.g.a. de fine anmeldelser her på siden. Og det har jeg ikke fortrudt.
Alle aftaler blev overholdt og arbejdet er rigtigt pænt udført.
Jeg kan kun anbefale Håndlangeren.
Lone Lassen Givet for opgaven:
Murer
Niels Nielsen
Givet for opgaven:
Murer
5.0
14-10-2015
Åbning i bærende, armeret beton væg på 5.sal.

Jeg valgte Håndlangeren til at lave en 1500mm åbning i en bærende væg lavet af armeret beton på 5.sal på Frederiksberg i en 6 etagers ejendom.
Projektet gik ud på at lave en interim afstivning af loftet, udskære det armeret beton i åbningen, herefter indlægge en stålbjælke til afstivning, for til sidst at opmure/spartle omkring stålbjælken og fjerne interim afstivning.

Jeg valgte firmaet på baggrund af både deres gode bedømmelse men absolut også deres pris og det virkelig gode indtryk jeg fik af Klaus.
Projektet viste sig at være væsentlig sværere end først antaget, eftersom vi ikke havde præcise informationer omkring det armeret beton. Men, Håndlangeren udførte arbejdet til perfektion og stadig inden for den aftalte tidsramme, og uden den mindste antydning om at prisen burde have været højere.
Korrespondensen med Klaus har hele vejen igennem projektet været super god, og jeg fik hverdag en god opdatering omkring projektets status.
Jeg giver Håndlangeren mine absolutte bedste anbefalinger og vil til hver en tid ringe efter dem igen!
Hvis der er brug for uddybning, er I velkommen til at kontakte mig.

Mvh
Niels Nielsen

Billeder af opgaven:

Niels Nielsen Givet for opgaven:
Murer
Nicholas Baumgarten
Givet for opgaven:
Badeværelse
4.5
25-09-2015
Klaus har stået for at opføre et badeværelse i min lejlighed på Vesterbro. Han har udført arbejdet med sine samarbejdspartnere indenfor VVS, Tømrer og Maler.
Oprindeligt var der kun et 1.5m^2 toilet, med indgang på bagtrappen som kun var tilknyttet min lejlighed. Derudover var der placeret en brusekabine i køkkenet.
Det er en god ide fra start at udføre en grundig arbejdsbeskrivelse, hvor alle elementer der er inkluderet er nøje beskrevet.
Vi lavede en plan med at blænde døren på bagtrappen og slå hul i gennem væggen fra køkkenet ud til toilettet. Derudover indragede vi noget af pladsen i køkkenet (blandt andet der hvor brusenichen havde stået). Her var det vigtigt for mig at tage så lidt plads fra køkkenet, men få et funktionelt og pænt badeværelse.
Den balance er blevet overholdt vældig godt. Det er lykkedes at få etableret et badeværelse, med toilet, vask og flot bruseniche, i en københavner-lejlighed. Resultatet er blevet rigtigt flot og det er imponerende hvordan den lille plads er blevet udnyttet, uden at gå på kompromis med æstetik og funktionalitet.
Jeg kan sagtens anbefale Klaus til at udføre lignende projekter hos andre.

Billeder af opgaven:

Nicholas Baumgarten Givet for opgaven:
Badeværelse
Mikkel Korsbæk Kneip
Givet for opgaven:
Murer
4.5
14-06-2015
Håndlangeren har udført en total entreprise på vores hus som indeholdte en facadeisolering med oppudsning, samt udskiftning af alle døre og vinduer.
Klaus stod i spidsen for hele arbejdet, og det er gået over alle forventninger :-) Arbejdet er udført med høj kvalitet. De få fejl og mangler er blevet udført inden den anførte deadline i kontrakten.
Det anbefales at der udarbejdes en grundig arbejdsbeskrivelse sammen med Klaus om hvad der er omfattet af kontrakten og hvad der ikke er, dette har været til stor hjælp i processen.
Klaus og hans folk er nogle virkelig hyggelige folk, og dette trækker bestemt op :-) Kan kun anbefale andre at benytte Håndlangeren hvis man ønsker en nem proces og hvor man får det man betaler for.

MVh Sara og Mikkel

Billeder af opgaven:

Mikkel Korsbæk Kneip Givet for opgaven:
Murer
Marianne Stigsgaard
Givet for opgaven:
Murer
5.0
14-02-2015
1) Der blev givet inspirerende input til løsning af opgaven

2) God og tæt dialog med Klaus Mortensen. Der har hele vejen igennem processen været en positiv og tæt dialog uanset de uundgåelige besværligheder, som kan opstå. Den bedste anbefaling er, at vi vil vælge firmaet også til kommende opgaver.
Marianne Stigsgaard Givet for opgaven:
Murer
Vis flere bedømmelser
Hanne
Verificeret
5
07-03-2017
Hanne
Verificeret

renovering af badeværelse i sommerhus fra 1965

Renovering af badeværelse fra top til tå.
Alt eksisterende kloakrørføring erstattet med nyt incl.nyt Unidrain. Flot flot
Nyt gulv støbt incl. gulvvarme. Brusekabine genopført med vådrumsisolering, klinker samt afgrænsning til det øvrige badeværelse med en flot materet glasplade.(I stedet for et kedeligt bruseforhæng).
Det øvrige badeværelse er efterfølgende malet.
Alt i alt en totalenterprise som gik til fuld forventning.
PS. Dejligt med et mobilt badeværelse under renoveringen

Verificeringer

Virksomheden er CVR-registreretVirksomhedVirksomheden har ingen udestående sager hos Forbrugerstyrelsen. Kontrollen er foretaget på http://www.forbrug.dk/Menu/Firmatjek

Kategorier

nummer 190 i kategorien Anlægsgartner
nummer 195 i kategorien Entreprenør / Jord-beton / Fundament
nummer 71 i kategorien Facaderenovering
nummer 302 i kategorien Handymand
nummer 138 i kategorien Hegn
nummer 96 i kategorien Isolering
nummer 90 i kategorien Kloak, dræn- og tv-inspektion m.m.
nummer 1 i kategorien Murer
nummer 94 i kategorien Nedrivning
nummer 5 i kategorien Nyt hus eller Tilbygning
nummer 158 i kategorien Tagarbejde - nyt tag - renovering
nummer 56 i kategorien Tilstandsrapport
nummer 44 i kategorien Tømrer
Assensvej 40, 4700 Næstved, Denmark
Byggetilbud.dk ©