Modtag 3-5 priser på gulvafslibning i Vejle Vi gør det nemt at finde en gulvsliber med anbefaling
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 361.043 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jonas skrev en bedømmelse af Altirep
for opgaven Nyt gulv
for opgaven Nyt gulv
Tilfredsstillende og hurtigt løst opgave til en god pris.
Helle skrev en bedømmelse af RAH Maler
for opgaven Maler Hillerød
for opgaven Maler Hillerød
Superfint arbejde til fornuftig pris. De var endda færdige med deres arbejde to dage før tid. Rydder pænt op efter sig. Og har indstillingen at alt kan lade sig gøre. Mine varmeste anbefalinger.
Mette skrev en bedømmelse af KALJOS HAVELYKKE
for opgaven Maler Århus
for opgaven Maler Århus
Der er betalt for arbejdet, og arbejdet er mangelfuldt: så mangelfuldt jeg ikke kan få det færdigmeldt af foreningen.
Nezam skrev en bedømmelse af M&Y Entreprise
for opgaven Renovering og Ombygn…
for opgaven Renovering og Ombygn…
Den værste oplevelse man kan have, endda 3 gange mere tid end projektets frist (3 måneder renovering projekt) og stadig mangler en masse arbejde og materiale. Gå aldrig i gang med M&Y Entreprise eller Yassin/Yasin/Yalcin Yetik (KBH Entreprise osv), for sikker på at du som kunde ikke bliver respekteret. Kommunikationen er meget svag og endda umulig. Du vil miste din tid og dine penge. - Betal aldrig på forhånd til dette firma eller nogle andre byggevirksomhed/-folk. - Betal dem aldrig for at købe dine materialer, bestil materialerne selv. - Man får bare løfter, som de aldrig vil opfylde.
Jannie skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Herning
for opgaven Maler Herning
Alt var yderste tilfredsstillende. Alle aftaler blev overholdt og de leverede et godt stykke arbejde. De kunne endda kommer 2 uger før den oprindelse aftalte dato. Meget tilfreds.
Arvydas skrev en bedømmelse af Toti Murer
for opgaven Bricklayer needed
for opgaven Bricklayer needed
Utrolig effektiv med topkvalitet Vi benyttede os af Totimurer til flere renoveringsopgaver i vores hus, hvilket vi er utrolig tilfredse med! Totimurer leverer topkvalitet, god kundeservice og et professionelt håndværk. Det er et murerfirma, som arbejder effektivt, og som yder rigtig flotte resultater til en fornuftig og god pris. I alle opgaverne var vores ønsker i fokus, og der var en god dialog hele vejen. Næste gang vi skal have lavet endnu en mureropgave, vil vi klart benytte os af Totimurer!
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

MP`s Indretning & Udlejning, 71007100 VejleFå et tilbud !
LH UNI GULVE A/S, 71007100 VejleFå et tilbud !
Jysk Tæppemontering, 71007100 VejleFå et tilbud !
RK GULVAFSLIBNING ApS, 71007100 VejleFå et tilbud !
Murerfirmaet Bøtkjær, 71007100 VejleFå et tilbud !

Gulvafslibning Vejle

Gulvafslibning Vejle kan nemt og hurtigt lokaliseres via webportaler som denne. Indtast din gulvafslibnings-opgave, og du modtager billige priser og tilbud fra leverandører i omegnen af Vejle.

Hvor finder jeg billig gulvafslibning Vejle?

Billig gulvafslibning Vejle er kun ganske få museklik væk. I dag bruges primært internettet til at finde en dygtig fagmand til at varetage opgaver såsom gulvafslibning. Bor du uden for Vejle, kan du stadig bruge vores system til at finde det du søger. Vi formidler tilbud på gulvafslibning i hele Danmark, ikke kun i Vejle.

Husk at den billigste er ikke altid det bedste valg, selvom prisen selvfølgelig har meget at sige i disse tider. Bemærk, at du kan se anbefalinger af alle firmaer som byder på opgaven.

Anbefaling til gulvafslibning Vejle priser

Vi anbefaler, at du ikke kun henvender dig ét sted, når du søger gulvafslibning Vejle priser. Man skal som minimum have 3 tilbud, så man rigtig kan sammenligne priser. Gulvafslibning Vejle med anbefaling, få du kontakt til her, på en meget simpel og ligetil måde. Vi sørger nemlig for, at gulvslibere med anbefaling kontakter dig, ikke omvendt. Du skriver blot ind hvad du skal have slebet, og herefter udbyder vi opgaven blandt dygtige firmaer som laver gulvafslibning Vejle.
 
Hav altid i mente, at du ikke forpligter dig til at anvende de tilbud du modtager. Nogle bygherrer vælger selv at slibe deres gulv, og det er de naturligvis hjertens velkomne til. Det kræver dog en del "tungt" udstyr at begive sig ud i sådan et projekt, og udstyr koster også penge. Man kan naturligvis leje det meste af udstyret, men dette er heller ikke gratis. Før du beslutter dig til noget, så brug vores site til at få priser på gulvafslibning Vejle.

Eksempler

Gulvafslibning
Opgaven 1=7100 Vejle 3=Parketgulv 11=150 1=Afslibning 2=Lak 24= Opgavebeskrivelse 23= 8=
Gulvafslibning af lejlighed i Vejle på Grejsdalsvej
Har en lejlighed som skal lejes ud, og vil gerne have gulvene slebet. Har tidligere haft kat, så gulvene har en del ridser, ved ikke om det har betydning for hvor meget der skal slibes?
Gulvafslibning og Lak
gulvafslibning og 1 x grundlak og 2 x toplak
Gulvafslibning + lakering
I forbindelse med fraflytning af lejlighed, ønskes tilbud på afslibning og lakering af trægulv. Gulvet er slebet før indflytning maj 2014, og fremstår generelt pænt, dog med ridser enkelte steder.
Gulvafslibning i lejligjhed
Der skal slibes på hidtil uslebne plankegulve og derefter gives en gang lud + hvid olie. Stue + entre ialt ca 25 kvm. Det skal ske på en dag, mandag den 21. november 2016. Lejligheden ligger i Vejle
Gulvslibning
Jeg har købt et hus fra 1950. Jeg vil gerne have alle husets trægulve slebet og ludbehandlet/lakeret. Gulvene fremstår i dag fernis-behandlede og skal formentlig afrettes nogle steder. Der er 140 m2 gulv fordelt på to plan og samlet 6-7 rum. Trappetrinene mellem de to etager skal også slibes og behandles.
gulvafslibning og lakering
Trægulve med få brugsspor, skal slibes og lakeres 2-3 gange. Der er ingen fodtrin mellem rummene, kun ind til badeværelset. (Baderum er med klinker) Malerarbejdet udføres d. 5.02-18 og alt efter varighed tænker jeg at gulvarbejdet kan påbegyndes d. 12.02-18 og dagene frem, jeg skal blot kunne gøre lejligheden ren d. 24 og 25 februar.
Afslibning + lakering af 8 bundstykker
Slibning og lakering af bundstykker i dørene, da de er blevet grimme. Jeg tror at de er lakeret. Se billede.
Slibning i udlejningsejendom
Frisk planke gulv uden nogen form for behandling skal slibes efter håndværker er færdig på projektet gerne i næste uge
Gulvafslibning Vejle
Jeg ønsker tilbud på afslibning og lys lyd behandling. Der er ikke noget tygt lag lak på gulvet. Gulvet skal stå færdigt og klar d.4/5 da der ankommer møbler den dag.
Gulvafslibning Vejle
Ønsker et tilbud på opgaven og gerne hurtigst muligt.
Gulvafslibning Vejle
Afslibning, samt maling af trægulv. Ialt 3 rum.
Gulvafslibning Vejle
Det skal Helst være i indeværende uge 31 Lejligheden gøres klar til Østerbo og ny lejer
Gulvafslibning Vejle
Mellemslibning af stue, sove og lille gang. Massive trægulve fra start 1900. Hurtigst muligt.
Gulvafslibning Vejle
Egetræ afslibning og mat lak
Gulvafslibning Vejle
Ifm. renovering af 1. sal i murermestervilla ønskes følgende: - Mindre reparationer, slibning og behandling af eksisterende/originalt plankegulv, samt trappe (ca. 50-60 m2) - Montering og behandling af plankegulv i tilbygning (ca. 18 m2)
Gulvafslibning Vejle
Gulvafslibning Vejle