Indhent gratis tilbud på etablering af 1. sal Byggetilbud.dk giver dig tilbud fra flere håndværkere på én gang
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 335.774 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jan skrev en bedømmelse af SPANGGAARD - THO…
for opgaven Nye vinduer og døre…
for opgaven Nye vinduer og døre…
Pris i fornuftigt leje. Trods deres unge alder (firma) virker de meget kompetente.
KENNETH skrev en bedømmelse af MyreExpressen Ve…
for opgaven Kæmpehvepse/gedehams…
for opgaven Kæmpehvepse/gedehams…
Først blev der sendt en assistent til min adresse, og denne havde ikke læst den email, som jeg havde skrevet. Mailen forklarede kort hvad der skulle gøres. Der blev intet foretaget. Det blev til en hyggelig snak, to-tre spray fra noget der mindede om en vandbestøver, og dernæst forlod hun således min lejlighed. Uden egentlig at gøre noget væsenligt. Under al kritik, forbløffelse over at de vover at tage fuld pris for en skadedyrsbekæmper, som ikke anede hvad opgaven gik ud på og virkede ikke synderligt opsat på forebyggende/skjulte gedehamse. Jeg vil klart IKKE anbefale dette firma, som krævede 125 kroner over aftalt pris, dvs 975dkr. For en kaffe-snak om bier og blomster. Under al kritik, at sende en totalt uvidende "assistent" til en lejlighed, der klart stadig er plaget af gedehamse. Næste gang bliver absolut ikke myreexpressen. Minus 5stjerner.
Jim skrev en bedømmelse af Tømrermester Dau…
for opgaven Terrasse
for opgaven Terrasse
Upåklageligt, hurtigt og professionelt stykke arbejde og til en fornuftig pris
Peer skrev en bedømmelse af Krokodille ApS
for opgaven VVS Roskilde
for opgaven VVS Roskilde
Lidt udfordringer undervejs, men det blev håndteret rigtig fint
Steen skrev en bedømmelse af Rantzau Byg
for opgaven Altan trægulv repara…
for opgaven Altan trægulv repara…
Ja, Johan var professionel og grundig. Kan varmt anbefales.
Erik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Hvidovre
for opgaven Maler Hvidovre
Super resultat, styr på alt og god kontakt til håndværkere.
Bedste virksomheder
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

 

Der er flere ting at overveje, når det drejer sig om etablering af 1. sal. Bl.a skal du overveje hvor mange værelser der skal være plads til, og om der skal installeres badeværelse. En 1. sal er en god og forholdsvis billig måde at øge boligens areal, da grundarealet forbliver det samme.

Vælg det rette firma til etablering af 1. sal

Det er vigtigt at undersøge mulighederne, og ikke mindst firmaerne, ordentligt før du igangsætter din etablering af 1. sal. Brug denne hjemmeside til at hente priser, så er du startet et godt sted. Udover prissætningen, får du også råd og vejledning fra de forskellige håndværkere som byder.

Etablering af 1.sal / førstesal kan forbedre boligens værdi samt udseende markant. 1. salen / førstesalen kan nemt laves af et byggefirma. Dog anbefaler vi, at firmaet har erfaring med 1. sale. Brug formularen og kom i kontakt med byggefirmaer som kan lave din 1. sal / førstesal efter dine ønsker. Firmaerne byder på opgaven i fri konkurrence.

 

Inden du begynder at indhente tilbud på etablering af 1. sal, er det først og fremmest vigtigt at undersøge, om du må bygge en 1. sal. Du skal undersøge, om dine planer er i overensstemmelse med Byggeloven samt om lokalplanen giver tilladelse til at etablere en 1. sal. Derudover skal du finde ud af, om dit hus kan bære en 1. sal før du går videre med dine planer.

 

Få hjælp fra professionelle

 


Det er for de flestes vedkommende nødvendigt at få hjælp fra professionelle for at afklare disse spørgsmål. En ingeniør vil kunne hjælpe dig med at vurdere, om dit hus kan bære en 1. sal og du bør få professionel byggerådgivning, til at undersøge lokalplanen og Byggeloven.

På vores hjemmeside kan du indhente tilbud fra flere byggefirmaer, som kan hjælpe dig med at afklare, om du kan etablere 1. sal samt hjælpe dem med det praktiske arbejde bagefter. Det er nemt og hurtigt, og du vælger selv, om du vil acceptere nogen af de tilbud du modtager. 

Byggetilbud.dk ©