Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Risskov
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 327.336 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Kenneth skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Dianalund
for opgaven Maler Dianalund
Alt perfekt
Simon skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Virkelig godt resultat og dygtig. De bedste anbefalinger
Ole skrev en bedømmelse af RM Tømrer & Tagt…
for opgaven Nyt tag
for opgaven Nyt tag
Alt var udført perfekt jf. aftale og flot resultat til slut.
Andrea skrev en bedømmelse af Haugaard & Jesse…
for opgaven Totalrenovering Nør…
for opgaven Totalrenovering Nør…
Vi blev ikke enig om slut pris
Michael skrev en bedømmelse af Viston
for opgaven Tagarbejde - Nyt Tag…
for opgaven Tagarbejde - Nyt Tag…
Vi havde Viston til at udføre en reperation på vores tag. Fra start til slut mødte vi imødekommende og professionelle håndværkere. Vi giver de bedste anbefalinger.
erik skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Rådden vindskede
for opgaven Rådden vindskede
Jannik var forbi i løbet af et par dage og gav sit bud på arbejdsopgaven og forslag til supplerende tiltag. Arbejdet blev gennemført inden for et par dage. Kan anbefales
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.0
nr 3 i kategorien Murer
nr 3 i kategorien Murer
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Risskov El og VVS ApS, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Danjord A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Steen Egegaard Pedersen A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
MURERMESTER ALLAN VESTER, 82408240 RisskovFå et tilbud !
LØGTEN MURER- & ENTREPRENØR A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Entreprenør René Mathiassen A/S, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Dansk bolig byg ivs, 82408240 RisskovFå et tilbud !
Schillings Træpleje, 82408240 RisskovFå et tilbud !

Entreprenør Risskov

Entreprenør Risskov findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Risskov.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Risskov. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Risskov?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Risskov, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Risskov. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Risskov.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Risskov. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Eksempler

Udgravning til trampolin i have
Vi skal have gravet ud til rund trampolin i haven. Dybde i midten 80 cm - mindre dybde ud mod kanten - se linket her: https://static.coolshop.com/upload/berg-manual.pdf Diameter 390 cm. Der ønskes tilbud med og uden fjernelse af jorden.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Risskov
Jeg søger et tilbud på udgravning af min terrasse og betonbelægning samt sokkel til vinduesparti. Dette skal gøres, da jeg skal have indraget min terrasse til beboelsesværelse og der skal derfor på ydrefacaden af terrassen isættes et vindueparti med skydedør (det har jeg en anden til at udføre). Terassen er omkring 10 kvm. Jobbet skal kunne udføres og færdiggøres inden d. 11 juni. min opgave lyder på: Støbning af sokkel, til skydedørsparti. Støbning af gulv.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Risskov
Vi skal have fjernet asfaltramperne melllem fortov og vej foran p-pladsen og garagen (ca 7 meter). Bemærk rampen hænger sammen med naboens (den sorte bil), som jo skal bevares
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Risskov
Skal have laven en 25m2 tilbygning med toilet og bad, den eksisterende kloak ligger 5 meter fra ny sokkel.. Pris på sokkel, kloak tilslutning samt slidlag. Vi isolere selv og trækker gulvvarme.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Risskov
Udskiftning af terrændæk i integreret garage, 30 cm flamingoisolering og 10 cm beton, herunder etablering af lille fumdament i hver ende da der skal bære nye vinduespartier +/- etablering af vandbaseret gulvvarme. Samlet gulvareal: 7,5 x 2,5 m = 18,75 m2. Det eksisterende betonterrændæk skal brydes op og bortskaffes sammen med jorden der graves ud. Der er easy access gennem garageport.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Risskov
Kan I komme med et tilbud på udgravning, faskine, sokkel, betongulv med gulvvarmeslanger (så kommer der en VVS og tilslutter) ja alt det I kan lave? Arkitekten ansøger om byggetilladelse ved kommunen lige nu. De er vendt retur og gør opmærksom på at der skal søges om nedsivningstilladelse til regnvand, da der kun er spildevandskloakeret på grunden. Vi får derfor behov for en tegning der viser tagnedløb, brønde og faskiner. (Faskinen skal placeres 5 meter fra huset og skel) Derudover skal vi have en nedsivningstest (hydraulisk ledningsevne) i M/S. Se projektet: https://www.dropbox.com/sh/4v2ecs30kp6chcd/AAB9A4QBL9yRaLs5n8xfq5_da?dl=0
Byggetilbud.dk ©