Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Hørning
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.524 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jens Erik Friis Jensen, 83628362 HørningFå et tilbud !
Hørning Entreprenør Firma A/S, 83628362 HørningFå et tilbud !
Cl Fliser Og Anlæg ApS, 83628362 HørningFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Langberg A/S, 83628362 HørningFå et tilbud !
CL FLiser og Anlæg ApS, 83628362 HørningFå et tilbud !
PP haveservice, 83628362 HørningFå et tilbud !

Entreprenør Hørning

Entreprenør Hørning findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Hørning.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Hørning. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Hørning?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Hørning, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Hørning. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Hørning.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Hørning. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Eksempler

Nybyggeri i Hørning
Vi skal til at bygge et hus på 183 kvm plus indbygget garage på 50 kvm.. Huset vil have et moderne look med ensidig tagheldning. Umiddelbart er der ikke mange komplekse opgaver forbundet med projektet. Vi har selv forhandlet alle materialerne, hvilket gør tilbudet ikke skal inkl. materialer.
Fundament og terrændæk til carport
Se vedhæftede tegning for info. - Støbning af fundament til carport i 0,9m dybde - (ca. 25m) - Fundablokke på fundament, højde 400mm. Dog gennemsnitlig 1m mod skel, da nabogrund ligger højere. - Terrændæk med min. 100mm polystyren, og 100mm armeret beton (ca. 20m²) Der skal udgraves til skel. Markeret på med pinde på vedhæftede billeder 1&2. Kontakt 61109348 ved evt. spørgsmål
Nyt fundament
Udgravning, sætning og pudsning af sokkel, støbning af fundament til 35 m2 tilbygning.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Hørning
Isoleret fundament til skur, 5 m X 4 m = 20 m^2. Skuret bliver i sider og loft isoleret med 150 mm bats, så fundament skal være tilsvarende isoleret. Det ville være dejligt hvis fundamentet ikke stikker mere end 5-10 cm over jorden. Skuret skal stå 1 meter fra hæk, hvor nuværende hvidt skur og rødt legehus står (se billede) med lille skrænt ned til nabo på modsatte side af hæk (se billede), så det er måske ikke de aller største maskiner der skal i brug.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Hørning
Hej. Vi vil gerne have lavet et fundament til en udendørs sauna på ca 10 m2. Om det skal være støbt eller fliser ved vi ikke. Vi bor i Hørning. Hvad ville det koste hvis i skulle lave det? Vh Trine Joensen
Byggetilbud.dk ©