Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Højbjerg
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.752 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Anne-Marie skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Tilpassede lister ti…
for opgaven Tilpassede lister ti…
Fint arbejde.
Jesper skrev en bedømmelse af NA VVS
for opgaven VVS Grenaa
for opgaven VVS Grenaa
Det blev rigtig godt - meget professionelt og Ahmad er en meget kundevenlig person. Prisen er kanon god i forhold til andre tilbud jeg har modtaget. Han kan stærkt anbefales og han bliver brugt fremover.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Sl Fuger, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
PETER MADSEN REDERI A/S, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
D-VVS ApS, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Pn Arbejdsudlejning ApS, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !
Lugehans, 82708270 HøjbjergFå et tilbud !

Entreprenør Højbjerg

Entreprenør Højbjerg findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Højbjerg.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Højbjerg. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Højbjerg?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Højbjerg, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Højbjerg. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Højbjerg.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Højbjerg. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Eksempler

Entreprenør - Jord og beton / Fundament
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 2=Levering og opgravning af ca 150 lbm dren ø80 med getekstil , levering og opgravnig for 3 stk , ø315 sanfangsbrønde, omkring udvidelse af af ridehal. 11=08-03/2011
Entreprenør - Jord og beton / Fundament
Opgavebeskrivelse 1=8270 Højbjerg 12=Vi har en lille have ca 35 m2, der hælder en del. Vi vil gerne have den hel plan og lagt fliser på det hele. Vedhæftet 2 billeder af haven samt en tegning med mål. den hælder ca 0.5 m. Vi vil gerne have det lavet hurtigst muligt 8=Vis billedet 9=Vis billedet 10=Vis billedet 11=26-04/2013
Støbt fundament til anneks på 36-38 kvm
Vi skal til at have bygget et anneks som er skitseret forneden. Vi får kørt nogle pæle ned i jorden, ca.6-10 stk. i en dybde af 7-13 meter, ovenpå dette skal vi så have lavet noget fundament, noget isoleret betongulv. Opgaven lyder på en armering, støbning af 42 kvm (?) betonplade med en tykkelse på 250mm. Der ønskes et tilbud på udførelse af sådan en opgave. vh Babak
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Højbjerg
Vi ønsker en pris på understøbning af fundament, gulvvarme og radonsikring.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Højbjerg
I forbindelse med køb af et hus til nedrivning og nybyg - har vi fået foretaget en jordbundsundersøgelse af grunden. Vi har et forbehold i vores købsaftale, der medfører, at hvis det viser sig, at jordbunden kræver ekstra fundering i forbindelse med nybyg, så vil sælger betale. Derfor søger vi en MEGET PRÆCIS pris på det arbejde, der i følge rapporten (se vedhæftet) vil være UDOVER den standard, man laver ved nybyg af en 1-plansvilla på ca 200 m2. Firmaet skriver til mig, at man enten kan lave en sandpude eller fundere lidt dybere.....
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Højbjerg
Jeg skal have gravet cirka en meter tid til en tilbygning på 64 kvm. Arealet skal der skal gaves jord væk er cirka 130 kvm. Vil også gerne have kørt jorden væk. Jorden er ikke forurenet. Derefter skal der lægges en sandpude på cirka 55 tons sand som også skal presses.
Byggetilbud.dk ©