Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Egå
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.674 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Brødrene Benndahl I/S, 82508250 EgåFå et tilbud !

Entreprenør Egå

Entreprenør Egå findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Egå.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Egå. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Egå?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Egå, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Egå. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Egå.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Egå. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Eksempler

Ekstrafundering 7,5 meters dybde
Jeg har købt ejendommen "Under Lindene 42" i 8250 Egå, 13 km nord for Aarhus. Jeg skal overtage ejendommen pr. 01-02-2018, hvorefter jeg i løbet af ca. 6 mdr. skal nedrive og opføre nyt enfamilieshus. Udfordringen er at en geoteknisk rapport afslører en dybde på 7,5 meter til første bæredygtige lag (se vedhæftede georapport fra 4AP Geoteknik). Huset bliver en etplansvilla i mursten, enten fuldmuret eller med indervægge i porebeton. Der bliver tale om et længehus uden kælder. Fladt tag og indvendig loftshøjde på 2,40-2,50 meter. Villaen bliver 170 m2 + 50 m2 muret garage i forlængelse af villaen. I alt et bebygget areal på 220 m2. I forbindelse med handlen skal jeg overfor sælger påvise, hvorvidt der skal ekstrafunderes og herefter fremlægge merudgiften alt inkl. Jeg skal ikke bare bruge et proforma tilbud, jeg skal også have udført det i praksis:-) Jeg har brug for at få en samlet pris på enten et boret fundament (med foringer da grundvandet står højt(?), se geoteknisk rapport), eller traditionel pælefundering. Meget gerne begge dele. Finder der andre muligheder for bæredygtig ekstrafundering? Udover prisen på selve ekstrafunderingen, så har jeg brug for, at I også så præcist som muligt estimerer den ekstraomkostning, der efterfølgende også vil være til betonentreprenøren, når selve husets fundament skal støbes ovenpå. Med andre ord et så præcist overslag som muligt, der synliggør hvad min samlede ekstrafundering forløber sig til I ALT, både til jer og øvrige entreprenører og håndværkere. Jeg skal meget gerne bruge tilbuddet senest d. 17/1, idet jeg har en deadline for forhandling med sælger. Hvis du/I har nogle spørgsmål så kontakt mig endelig. På forhånd mange tak:-)
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Egå
Vi har et rør i baghaven - formentlig et gammelt drænrør, der løber ud i et kloakrør udenfor hækken. Der er formentlig gået hul i det, da vi har et problem med rotter i baghaven. Vi har brug for at få gravet ned til røret, der ligger 2 m nede. Der skal løftes en lille gravko ind over en hækken vha en lastbil. Derefter skal der bruges et “skubber-TV” til at filme og se, hvad der skal gøres. Til sidst skal røret repareres eller lukkes af (alt efter, hvad TV-inspektionen viser)
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Egå
Etablering af gulvvarme og isolering: 1. Behov for nedbrydning: - af trægulve på strøer i areal svarende til ca 85m2. Nedenunder er der krybekælder. Der er ca 10 cm isolering under strøer. - Nedbrydning af trælofter, der er gipslofter under. - Nedtagning af radiatorer inkl rør i krybekælder. Nedtagning af køkken. - Nedtagning af bryggers og hakke bryggers gulv op ca 9 m2. - Nedtagning af indvendige vægge - heraf ca 9 m2 i let materiale - og ca 5 meter indvendig væg i tungt materiale. Vurdering af om den tunge væg er bærende. Spær: Saksespær. 2. Klargøring af nye elinstallationer, når gamle forsvinder. 2. a: Klargøring af installationer til badeværelse hvor bryggers var: (håndvask, vaskemaskine, tumbler, wc og bruser.) 3. Flamingo i krybekælder ca 20-30 cm og rionet med gulvvarmeslanger. 4. Betonlag på 10 cm - selvnivellerende. 5. Bortskaffelse af affald. Heraf kan ikke udelukkes asbest om rør i krybekælder.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Egå
Grave ca 36m2 græsplæne af i ca. 10 cm dybde + bortkørsel af jorden (ca. 3,6m3)
Byggetilbud.dk ©