Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Bække
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 258.957 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Kim skrev en bedømmelse af Billes Varmeserv…
for opgaven VVS Greve
for opgaven VVS Greve
Meget engageret og lavede et godt arbejde til en meget fair pris. Arbejder hurtigt og ser løsninger.
Søren skrev en bedømmelse af Luban IVS
for opgaven Tømrer Låsby
for opgaven Tømrer Låsby
Flot arbejde
Søren skrev en bedømmelse af Stangerum Malerf…
for opgaven Maler Låsby
for opgaven Maler Låsby
Fint arbejde
Lars skrev en bedømmelse af Daniel Sommer
for opgaven Tømrer Hvidovre
for opgaven Tømrer Hvidovre
Daniel er en super flink fyr. Håndværkerne var 2 rumænere uden kendskab til dansk og engelsk - men den ene havde oversættelse på sin telefon, så det var ikke noget problem. Inden arbejdet var færdigt, gennemgik jeg det, og fandt diverse fejl og mangler. Disse blev omgående udbedret. Så alt i alt er jeg prisen taget i betragtning meget tilfreds med min nye udestue/havestue i kolonihaven. Kan varmt anbefale Daniel Sommers firma.
Kim skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Ballerup
for opgaven Maler Ballerup
Hurtigt tilbud som var konkurrence dygtigt. Arbejdet startet til tiden og blev leveret som lovet. Meget tilfreds med det udførte arbejde. Kan anbefales
Asger skrev en bedømmelse af Simonsens Multis…
for opgaven Maler Bjæverskov
for opgaven Maler Bjæverskov
Uerfarne og ikke kundevenlige Projektet startede godt. God pris, men halvvejs skal vi igen hente mere materialer, som spartelmasse og maling - de har beregnet 50% for lidt. Spartling: Spartling af samlinger mellem gipsplader utilstrækkelig idet der kan ses dybe render hvor de har brugt forkert spartelmasse/for lidt. De vælger på trods af at man viser fejl at fortsætte uden at rette fejl. Vægge har i uheldigt lys flere steder, hvor spartling ikke er slebet/små huller ind. Malearbejde: Maler vægge horisontalt ved kanter ved loft men når ikke at male vertikalt mens malingen fortsat er våd. Resultat er at man kan se første del som en lys stribe i tæt på loft. Samlet bedømmelse og oplevelser: Simonsens Multiservice ville ikke rette fejl og truede med at hente værktøj og andet af værdi hvis vi ikke betalte restbeløb. Oplevede også at blive kaldt ikke så pæne ting. Faktura endte med at blive 100% højere end da vi indhentede tilbud. Vi skal nu selv slibe loft om, spartle og slibe igen for at sætte væv op og male igen for loft. Vi har malet vægge selv. Vi er selv semi erfarne i at malearbejde, men havde ikke tid og ressourcer til selv at løfte opgaven og det fortryder vi nu. Alt i alt en meget uheldig oplevelse som jeg gerne vil fraråde andre. mvh Asger
Bedste virksomheder
9.7
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.8
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.9
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Bække Entreprenørforretning ApS, 66226622 BækkeFå et tilbud !
J-Multiservice/J.Multi Transport -Service, 66226622 BækkeFå et tilbud !
Entreprenør Leif Møller I/S, 66226622 BækkeFå et tilbud !

Entreprenør Bække

Entreprenør Bække findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Bække.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Bække. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Bække?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Bække, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Bække. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Bække.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Bække. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Byggetilbud.dk ©