Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Århus
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.524 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

S&C Entreprise A/S, 80008000 Århus CFå et tilbud !
H P Jord Og Kloak, 80008000 Århus CFå et tilbud !
I.P. Enterprise, 80008000 ÅrhusFå et tilbud !
Jorton A/S, 82008200 Århus NFå et tilbud !
Dansk Total Service v/Kaspar Thorup, 82008200 Århus NFå et tilbud !
Sebastian Busk Pind Haveservice, 82008200 ÅrhusFå et tilbud !

Entreprenør Århus

Entreprenør Århus findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Århus.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Århus. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Århus?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Århus, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Århus. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Århus.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Århus. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Eksempler

Entreprenør - Jord og beton / Fundament
Opgavebeskrivelse 1=8000 Århus C 2=vi er ved at bygge nyt hus. I den forbindelse planlægger vi at lave en indkørsel på 35 meter lang og ca 4 meter bred. i alt ca 175 kvm. En tanke er at den skal laves i beton - vi vil gerne høre på prisen for en beton indkørsel. 11=
Udgravning til indkørsel
Der er tale om et område på L14m x B5,6m x H0,60m (hvoraf højeste punkt over jorden er ca 0,4m) som ønskes gravet af og kørt væk. Der er enkelte rødder i jorden, da det er et tidligere bed. Der står på nuværende tidspunkt nogle træer, som vi kan fælde, eller lade stå så maskinerne har noget at brække i for at få rodnettet med, alt efter hvad der er billigst. Hvis der er tale om en lille prisforskel er i velkommen til at skrive pris hvad det vil koste hvis vi fjerner træer, kontra hvis vi ikke gør. Derudover ønsker vi efterfølgende at få lavet en funktionel indkørsel på billigst mulige måde, som vi forestiller os er stabilgrus og ral. Hvis i har et bedre forslag, så er i velkommen til at skrive det i beskrivelsen sammen med prisen for denne del af opgaven. Billeder haves, men kan ikke uploades på siden lige pt, spørg endelig. Opgave påbegyndes hurtigst muligt, og ikke nødvendigvis indenfor 10 dage, blot indenfor den næste måned. Mvh Michael og Betina
Udgravning af grund til garagebyggeri
Hej, jeg har et garage projekt på Langballevej 148 i Mårslet på ca. 100 kvm. Hvor jeg skal have udgravet grunden med 1 meter omkring sokkelaraealet og 0,5 meter i dybden. På ca. halvdelen af arealet stiger terræn med 1 meter. På arealet har jeg 18 stolpebærringer fra en carport som udover et betongulv på 10 cm i reskabsrum også skal graves op. Er det noget i kan give et tilbud på? Mvh Søren Byriel.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Århus
Hus på 105 kvm Eksisterende blankegulv fjernes af ejeren selv. De sidste jord graves ud, derefter skal gulvet bygges op med isolering, gulvvarme og cement. 66 kvm tilbygning Etablering af sokkel Dette gulv bliver tilsvarende bygget op med isolering, gulvvarme og cement. Kloak føres ud til vejen, klargøres til separering
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Århus
Nedrivning af mur til kælder skakt (40 cm høj & 250 cm lang) sådan den kommer i niveau med grund. Beton dæk (6 cm tyk) slås op omkring mur ca. 90 cm og ca. 4 meter. (Dette beton lag er let at slå i stykker). Der skal støbes 4 punkstøbninger som skal bruges til at stille 4 bjælker på til en terrasse udhæng der fastsættes på mur og skal bæres af en limtræsbjælke. Alternativt skal der bare laves huller til punkt støbninger istedet for at slå hele beton dæk op ? Støbning af beton det beton dæk man har fjernet. IKKE MUR skal forblive nedrevet.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Århus
Vi skal have fjernet en væg. Det er en gipsvæg. Vi ønsker også at gøre to hemse mindre, hvorved vi får udnyttet lyset fra kip ned i gangen. Vi vil gerne ringes op ift et uforpligtende tilbud og evt komme ud i hjemmet og se nærmere på ønskerne. Se også billeder.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Århus
Udskiftning af terrændæk, isolering og etablering af vandbaseret gulvvarmeanlæg. Samlet bebygget areal: 51 m2 Der er i dag et terrændæk som skal brydes op og bortskaffes.
Entreprenør / Jord-beton / Fundament Århus
Udgravning af længde:bredde:dybde 16m x 8m x 3m jord, der ligger i forlængelse af huset (uden at skade fundamentet). (Der udgraves ned til lidt under kælderens niveau) Etablering af 'udendørs' fundament og gulv i hullet. (Så der er gulv i niveau med kælderens gulv) Etablering af terrasse i stueplanet ca. 3 m over gulvet (ca. 16m x 6m)
Byggetilbud.dk ©