Opret din opgave, og modtag tilbud inden for 24 timer Vi gør det nemt at finde en entreprenør i Åbyhøj
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.596 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Råhus Construction ApS, 82308230 ÅbyhøjFå et tilbud !

Entreprenør Åbyhøj

Entreprenør Åbyhøj findes ikke længere via lokalbogen som engang dumpede ind ad døren. I dag bruger man internettet, til at finde sit lokale entreprenørfirma i Åbyhøj.

Når du opretter en opgave i vores system, går der typisk ikke mere end et par timer før du modtager gode tilbud fra entreprenører i Åbyhøj. Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud du indhenter.

På udkig efter billig entreprenør Åbyhøj?

Leder du efter det billigste entreprenørfirma i Åbyhøj, er du havnet det rette sted. Vi sender din opgave i udbud, så du modtager online tilbud fra entreprenør Åbyhøj. Synes du ikke de afgivede tilbud er gode nok, (fx fordi entreprenøren ikke har nok anbefalinger på sin profil), så kan du frit takke nej. Med andre ord gør vi alt for at du som forbruger nemt kan finde en billig entreprenør i Åbyhøj.

Priser på diverse entreprenørarbejde

Søger du priser på kloakarbejde, jordarbejde, dræn ved nybyggeri, gravearbejde, støbning af fundament eller andet som en entreprenør foretager, så udfyld formularen, og lad og hente priserne for dig. Du er også hjertens velkommen, til selv at ringe til entreprenørerne i Åbyhøj. Timeprisen for en entreprenør er typisk 350-400 kr, men via vores side, kan det ofte findes billigere. Husk at tjekke firmaernes bedømmelser før du vælger.

Eksempler

udgravning og kloak
Jeg skal have lavet udgravning til en tilbygning på 46 km2. Der skal graves 80 cm muld væk jvnf. Jordbundsundersøgelse, så jeg antager at der i alt vil være ca. 45 km3 at køre væk. Der skal derudover laves kloak klar til nyt badeværelse og køkken (se tegninger for præcis hvor). Det skal laves så regnvand og kloak er adskilt og derfor skal der laves en ny 2 strenget kloak ud til gl. beton brønd. Der skal støbes sokkel med 40 cm beton. Vedhæftet er tegninger samt jordbundsundersøgelse. Jeg kan sende billeder, hvis det er nødvendigt. Men der vil være til at komme til med maskiner ca. 1,5 - 2 m. bred.
Projektbeskrivelse af opsætning af grundmursplade mm.
Projektbeskrivelse af opsætning af grundmursplade mm. Nedenfor er beskrevet hvad der ønskes udført. 1. Etablering af drænrør til regnvandsbrønd. Eksisterende drænrør ligger for højt oppe af sokkelen og er ført til spildevandsbrønden. Det nye drænrør skal flyttes til den regnvandsbrønd, som er etableret på grunden. 2. Sløjfning af eksisterende forkert placeret drænrør. Gamle drænrør fjernes i forbindelse med opsætningen af grundmurspladerne. Ligeledes den gamle drænrørstilslutning, der skal mures til i spildevandsbrønden. 3. Nedbrydning og genopbygning af lyskasse ved kældervindue. Den gamle lyskasse nedbrydes og ny opmures. Afløb i bunden tilsluttes 110 mm regnvandsstreng. 4. Afsætningen og afpropning af 110/45g T til senere brug. Ud for lyskassen sættes et 110/45g kloak T af, og proppes af med en 110 mm prop, så der senere kan tilsluttes den anden side af huset. 5. Opsætning af grundmursplade langs husmur 12,5 m.,til sokkel dybde. Der opsættes en grundmursplade langs sokkel forbi trappe, hvor den afsluttes. 6. Isolering af grundmursplader/sokkel. Der opsættes 95 mm flamingoplader langs sokkel 12,5 forbi trappe, hvor den afsluttes. 7. Afslutning af flamingoplader langs sokkel til terræn. Der opsættes aluminiumskinner på væg, som går ud over isoleringen, langs sokkel og forbi trappe, hvor den afsluttes. Derudover fuges skinnen i toppen. 8. Flytning af 110 mm kloakrør fra regnvandsbrønd til vej. Det eksisterende 110 mm kloakrør er ført i spildevandsbrønden, den flyttes så langt ud mod fortovet som muligt, hvor den tilsluttes det 160 mm betonrør ved fortov. 9. Afblænding af 110 mm tilløbsrør i spildevandsbrønd. Tilslutning i spildevandsbrønden der sløjfes skal mures til. 10. Evt. understøbning af trappe, hvis den ikke er dyb nok. Dybden af trappen kendes ikke på nuværende tidspunkt, og kan først kan konstateres, når der graves ud. Den skal derfor understøbes hvis det vurderes nødvendigt. Trappens bredde: 127 cm. 11. Bortskaffelse af overskudsjord. Entreprenør sørger for bortskaffelse af evt. overskydende jord mm. 12. Eventuel lægning af nye 40x40 cm fliser. Der ønskes en pris på lægning af 30 m2 40x40 fliser i grå (den almindelige). Der skal afsluttes med en kantsten i den ene side ved niveauforskel til nabo/hæk ca. 10 m x 20cm i højden. Der ønskes separat pris på dette arbejde. 13. Indberetning til kommune. Entreprenør sørger for at sende ændringer, der er fortaget på matriklen til kommunen, så de kan blevet registreret. 14. Belægningssten 50x50 cm som allerede er på stedet, samt fliser 25x12 cm, fjerner bygherre selv til aftalt tidspunkt. Samt den Buksbom der er der nu. 15. Tilbuddet ønskes udspecificeret. Tilbuddet ønskes opdelt i materialer og timer. Alle priser bedes oplyses inkl. Moms. Arbejdet ønskes påbegyndt i august måned. Billeder er vedlagt.
Udgravning, isolering og lægning af gulv
Optagning og bortkørsel af eksisterende beton, udgravning til 300 mm isolering (400 mm), areal 96 m2. Etablering af 300 mm isolering og 100m armeret beton, bræddegulv. Jeg vil meget gerne have prisen udspecificeret.
Byggetilbud.dk ©