Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vojens-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.950 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Henrik Skade, 65006500 VojensFå et tilbud !
Sønderjysk Landskabs- & Anlægsdesign ApS, 65006500 VojensFå et tilbud !
Simons Anlægsgartneri, 65006500 VojensFå et tilbud !
Hans Christian Hummeluhre, 65006500 VojensFå et tilbud !
A.B. Maskinfører/Service, 65006500 VojensFå et tilbud !
JL Byggeri, 65006500 VojensFå et tilbud !
Ole Juhl, 65006500 VojensFå et tilbud !
Thorkild Dalsgaard ApS, 65006500 VojensFå et tilbud !
Holger Jessen, 65006500 VojensFå et tilbud !
Dralle's Anlægsgartner, 65006500 VojensFå et tilbud !

Brolægger Vojens

Brolægger Vojens er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vojens.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vojens?

Du finder lettest en brolægger Vojens ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vojens på.

Brolægning priser i Vojens og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vojens eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vojens, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vojens

Når du leder efter en billig brolægger Vojens, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vojens er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vojens

Eksempler

Have fliser
Terrasse 5,5 x 16 meter. Med 20x20 fliser beton dem har jeg selv. Terrassen skal planes en stigning på ca 40-50 cm. Der er et brøndæksel som også skal forhøjes.
Indkørsel med marksten
Jeg kunne godt tænke mig en rigtig morten korch indkørsel. Det skal være marksten. Der er lige nu grus i hele indkørslen og ca en meter nede er der marksten da der tidligere har været en sådan indkørsel. Alt forarbejde med udgravning, stabilgrus og hvad der ellers skal til bliver lavet inden. Alt henvendelse via mail.
mindre terrasse
mindre terrasse ca. 10 m2 , fliser 50 x 50 har ingen materialer, arealet er med græs, arealet er skråt skal være lige, arealet har været gravet op efter kloark arbejde
terrasse 30,5 kvm
Skal have forlænget min terrasse med ekstra 30,5 kvm. (7,33x4,16 M) se foto som er vedhæftet. Jeg arbejder selv hos et byggemarked så der kan aftales hvilke materialer jeg skal skaffe hjem. Fliserne er 30x30 beton fliser.
renovering af indkørsel
Vores indkørsel skal lægges om. De eksisterende sten tager jeg op, så skal du ellers gøre klar og lægge dem igen.
Vejledning og opmåling
Anlæg af fliser rundt om nybygget hus samt indkørsel til kommende carport. Processen eventuelt opdelt i 2. Rundt om huset er der sandpude i 2 meters bredde. Ved indkørsel er der stabilgrus. Vi søger råd og vejledning omkring mængde af ekstra stabilgrus, afrettersand mm, samt til opmåling og afmærkning, evt til opstart af fliselægningen. Vi har intet mod selv at lægge men er usikre på processen.
Brolægning Vojens
En sti med fliser og noget grlsplæne laves om til terasse . en lille græs plet laves om til terasse .. langs husmur og stakit ligges en række fliser
Brolægning Vojens
Vi har i dag en indkørsel på ca 105 m2, der er belagt med herregårdssten. Vi vil have stenene vendt, og indkørslen skal rettes op. Vi sørger selv for at tage stenene op og rengøre dem, så de er lige til at lægge. Vi sørger også selv for sand. Så det er kun afretning og lægning vi gerne vil have et tilbud på.
Brolægning Vojens
Brolægning Vojens
Hej :-) vi skulle gerne have fornyet og udvidet eksisterende terrasse/forhave indgang, de eksisterende fliser skal skiftes med nye, hvordan bunden er under de gamle fliser ved jeg ikke, fliserne er kun til at gå på. Hilsen Jan
Brolægning Vojens
Færdiggørelse af påbegyndt projekt. Der mangler ca 20 m2 terrasse og 15 m2 gangsti. Der er lagt sand ud som mangler at blive stampet og rettet af. Det er 60x60x6 cm betonfliser fra IBF.
Byggetilbud.dk ©