Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vojens-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Henrik Skade, 65006500 VojensFå et tilbud !
Sønderjysk Landskabs- & Anlægsdesign ApS, 65006500 VojensFå et tilbud !
Simons Anlægsgartneri, 65006500 VojensFå et tilbud !
Hans Christian Hummeluhre, 65006500 VojensFå et tilbud !
A.B. Maskinfører/Service, 65006500 VojensFå et tilbud !
JL Byggeri, 65006500 VojensFå et tilbud !
Ole Juhl, 65006500 VojensFå et tilbud !
Thorkild Dalsgaard ApS, 65006500 VojensFå et tilbud !
Holger Jessen, 65006500 VojensFå et tilbud !
Dralle's Anlægsgartner, 65006500 VojensFå et tilbud !

Brolægger Vojens

Brolægger Vojens er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vojens.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vojens?

Du finder lettest en brolægger Vojens ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vojens på.

Brolægning priser i Vojens og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vojens eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vojens, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vojens

Når du leder efter en billig brolægger Vojens, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vojens er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vojens

Eksempler

Have fliser
Terrasse 5,5 x 16 meter. Med 20x20 fliser beton dem har jeg selv. Terrassen skal planes en stigning på ca 40-50 cm. Der er et brøndæksel som også skal forhøjes.
Indkørsel med marksten
Jeg kunne godt tænke mig en rigtig morten korch indkørsel. Det skal være marksten. Der er lige nu grus i hele indkørslen og ca en meter nede er der marksten da der tidligere har været en sådan indkørsel. Alt forarbejde med udgravning, stabilgrus og hvad der ellers skal til bliver lavet inden. Alt henvendelse via mail.
mindre terrasse
mindre terrasse ca. 10 m2 , fliser 50 x 50 har ingen materialer, arealet er med græs, arealet er skråt skal være lige, arealet har været gravet op efter kloark arbejde
terrasse 30,5 kvm
Skal have forlænget min terrasse med ekstra 30,5 kvm. (7,33x4,16 M) se foto som er vedhæftet. Jeg arbejder selv hos et byggemarked så der kan aftales hvilke materialer jeg skal skaffe hjem. Fliserne er 30x30 beton fliser.
renovering af indkørsel
Vores indkørsel skal lægges om. De eksisterende sten tager jeg op, så skal du ellers gøre klar og lægge dem igen.
Vejledning og opmåling
Anlæg af fliser rundt om nybygget hus samt indkørsel til kommende carport. Processen eventuelt opdelt i 2. Rundt om huset er der sandpude i 2 meters bredde. Ved indkørsel er der stabilgrus. Vi søger råd og vejledning omkring mængde af ekstra stabilgrus, afrettersand mm, samt til opmåling og afmærkning, evt til opstart af fliselægningen. Vi har intet mod selv at lægge men er usikre på processen.
Brolægning Vojens
En sti med fliser og noget grlsplæne laves om til terasse . en lille græs plet laves om til terasse .. langs husmur og stakit ligges en række fliser
Brolægning Vojens
Vi har i dag en indkørsel på ca 105 m2, der er belagt med herregårdssten. Vi vil have stenene vendt, og indkørslen skal rettes op. Vi sørger selv for at tage stenene op og rengøre dem, så de er lige til at lægge. Vi sørger også selv for sand. Så det er kun afretning og lægning vi gerne vil have et tilbud på.
Brolægning Vojens
Brolægning Vojens
Hej :-) vi skulle gerne have fornyet og udvidet eksisterende terrasse/forhave indgang, de eksisterende fliser skal skiftes med nye, hvordan bunden er under de gamle fliser ved jeg ikke, fliserne er kun til at gå på. Hilsen Jan
Byggetilbud.dk ©