Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vodskov-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.954 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Ole Kjær Have og landskabs design, 93109310 VodskovFå et tilbud !
SKL Bolig ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Pbj Kloak ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Langholt Maskinstations'S Autoriserede Kloakmesterfirma ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Nordjysk Have Park & Service ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !

Brolægger Vodskov

Brolægger Vodskov er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vodskov.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vodskov?

Du finder lettest en brolægger Vodskov ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vodskov på.

Brolægning priser i Vodskov og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vodskov eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vodskov, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vodskov

Når du leder efter en billig brolægger Vodskov, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vodskov er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vodskov

Eksempler

terrasse
Gårdsplads
8 cm sf-sten på gårdsplads og maskinrum. Der er stabiltgrusunderlag
Indkørsel + trappe og sti
Hej, Ønsker tilbud på lægning af ny indkørsel + sti og trappe i cirka 110 cm i højden. Tilbuddet skal indholde fjernelse af gammel indkørsel, sti og trappe
Terasse med chauessten
Ny belægning indkørsel
Etablering af ny belægning i hele indkørsel samt nye gråmix kantblokke. Afvanding med unidræn inden carport. + afvanding og opretning på allerede etableret terrasse. Der er lavet ny sandfangsbrønd med afgrening til andre afvanding i center af carport
Fliselægning
Der er tale om fliser ud til kantsten foran huset samt indkørsel og en sti på siden af huset. Der skal fjernes et stykke ligusterhæk ca. 3 m, samt en gammel rod fra et birketræ. Der ligger ellers gamle fliser over alt som skal fjernes.
Lægning af betonfliser mellem fortov og trådhegn 25 x 50
Se ovenfor.
Indkørelsen
laves indkørelse, der er kun jord der i dag ca 4*25 meter
Brolægning Vodskov
Nybyggeri. Der skal ligges fliser når huset står færdig og hvis man kan gå i jorden. Se vedhæftede fil. Du må gerne give et tilbud med og uden stabilgrus. Fliserne størrelse er 60x30 cm.
Brolægning Vodskov
Der skal lægges fliser som underlag for drivhus. Arbejdet skal udføres i Aarhus Nord - Elverumvej
Brolægning Vodskov
Hej Vi ønsker et tilbud på udvidelse af vores terrasse. Vi ønsker at udvide den med ca. 8x4 meter, altså 32 kvadratmeter. Derudoverover har vi et ønske om at få lagt alle vores fliser rundt om huset om, da de er blevet grimme med årene - enten skal de vendes om, hvis det er muligt, ellers skal vi have lagt helt nye. Vi står selv for at tage alle de gamle fliser op, samt køb af materialer såsom fliser og sand. Over foran huset har vi en trappe op, der har vi et ønske om, at der bliver lavet en bakke op med fliser i stedet for en trappe. Jeg har tager nogle billeder rundt om huset, så I kan få en fornemmelse af opgavens størrelse og omfang.
Brolægning Vodskov
Udvidelse af tererasse med cirka 19kvm - 40x40x40 cm.
Brolægning Vodskov
fortsættelse af eks. sti. fliser lægges i 4 rækker. 3,5m x 2m i alt.
Byggetilbud.dk ©