Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vodskov-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.256 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Ole Kjær Have og landskabs design, 93109310 VodskovFå et tilbud !
SKL Bolig ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Pbj Kloak ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Langholt Maskinstations'S Autoriserede Kloakmesterfirma ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !
Nordjysk Have Park & Service ApS, 93109310 VodskovFå et tilbud !

Brolægger Vodskov

Brolægger Vodskov er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vodskov.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vodskov?

Du finder lettest en brolægger Vodskov ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vodskov på.

Brolægning priser i Vodskov og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vodskov eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vodskov, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vodskov

Når du leder efter en billig brolægger Vodskov, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vodskov er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vodskov

Eksempler

terrasse
Gårdsplads
8 cm sf-sten på gårdsplads og maskinrum. Der er stabiltgrusunderlag
Indkørsel + trappe og sti
Hej, Ønsker tilbud på lægning af ny indkørsel + sti og trappe i cirka 110 cm i højden. Tilbuddet skal indholde fjernelse af gammel indkørsel, sti og trappe
Terasse med chauessten
Ny belægning indkørsel
Etablering af ny belægning i hele indkørsel samt nye gråmix kantblokke. Afvanding med unidræn inden carport. + afvanding og opretning på allerede etableret terrasse. Der er lavet ny sandfangsbrønd med afgrening til andre afvanding i center af carport
Fliselægning
Der er tale om fliser ud til kantsten foran huset samt indkørsel og en sti på siden af huset. Der skal fjernes et stykke ligusterhæk ca. 3 m, samt en gammel rod fra et birketræ. Der ligger ellers gamle fliser over alt som skal fjernes.
Lægning af betonfliser mellem fortov og trådhegn 25 x 50
Se ovenfor.
Indkørelsen
laves indkørelse, der er kun jord der i dag ca 4*25 meter
Brolægning Vodskov
Nybyggeri. Der skal ligges fliser når huset står færdig og hvis man kan gå i jorden. Se vedhæftede fil. Du må gerne give et tilbud med og uden stabilgrus. Fliserne størrelse er 60x30 cm.
Brolægning Vodskov
Der skal lægges fliser som underlag for drivhus. Arbejdet skal udføres i Aarhus Nord - Elverumvej
Brolægning Vodskov
Hej Vi ønsker et tilbud på udvidelse af vores terrasse. Vi ønsker at udvide den med ca. 8x4 meter, altså 32 kvadratmeter. Derudoverover har vi et ønske om at få lagt alle vores fliser rundt om huset om, da de er blevet grimme med årene - enten skal de vendes om, hvis det er muligt, ellers skal vi have lagt helt nye. Vi står selv for at tage alle de gamle fliser op, samt køb af materialer såsom fliser og sand. Over foran huset har vi en trappe op, der har vi et ønske om, at der bliver lavet en bakke op med fliser i stedet for en trappe. Jeg har tager nogle billeder rundt om huset, så I kan få en fornemmelse af opgavens størrelse og omfang.
Brolægning Vodskov
Udvidelse af tererasse med cirka 19kvm - 40x40x40 cm.
Brolægning Vodskov
fortsættelse af eks. sti. fliser lægges i 4 rækker. 3,5m x 2m i alt.
Byggetilbud.dk ©