Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Virum-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.952 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Anlægsgartner Jakob Volsing, 28302830 VirumFå et tilbud !
Anlægsgartner v/Nicholas Bekner, 28302830 VirumFå et tilbud !
Johnsen Brolægning, 28302830 VirumFå et tilbud !
Cb-Byg ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !
Ole D. Hede Anlæg Og Kloak Service V/Ole Dahl Hede, 28302830 VirumFå et tilbud !
Anlægsgartner Hagbard Molin ApS, 28302830 VirumFå et tilbud !

Brolægger Virum

Brolægger Virum er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Virum.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Virum?

Du finder lettest en brolægger Virum ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Virum på.

Brolægning priser i Virum og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Virum eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Virum, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Virum

Når du leder efter en billig brolægger Virum, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Virum er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Virum

Eksempler

Belægning i forhave til cykelskur
Jeg skal have lagt ca. 10m2 (3,2*3,2 m) fliser til brug for cykelparkering i min forhave. Meget nem adgang, da ingen beplatning mellem fortovskant og lægge areal. Der skal placeres cykelskur ovenpå fliseområdet - derfor gerne inkl. to frostsikre betonrør til fastgørelse af standard 10 cm pæle. Fliser skal være 40*40 betonfliser. Jeg sørger selv for klargøring af areal og fjernelse af ca 10 cm jord i hele terassens størelse.
Brolægning
Rådhusbelægning med granitsten
20 kvm brosten lægges ved hoveddør til villa.
Brolægges lidt tilpasning af det eksisterende ca. 5 kvm + 15 kvm kvardrat. Så hurtigt som muligt. Nikolai
Indkørsel - ca. 150 m2
Indkørsel i dag er en blanding af fortovsfliser, perlegrus og fliser. Umiddelbart ønskes 4 * 40x40 med 10x10 chaussesten eller kopsten omkring. Råd ønskes. Fjerner selv nuværende fliser. På vedlagte figur er målene ca. mål. Hvis muligt ønske opgave lavet inden frosten ;-) Foto af indkørsel kan fremsendes hvis ønsket.
Brolægning med mørke herregårdssten 90 m2
Vi skal have lavet brolægning af vore lange lige indkørsel til koteletgrund samt ind i nyetableret skur - ialt 90m2. Idag findes kun græs/småsten på den eksisterende grund, så dette overlag skal fjernes. Ingen hældning af betydning på grunden. Hæk på begge sider af indkørslen. Ingen specielle ønsker ift. hvordan stenene lægges. Billigt tilbud ønskes. Opgaven kan påbegyndes snarest muligt.
Brolagte overkørsler ved sideveje i Furesøkvarteret
Bestyrelsen for Furesøkvarterets grundejerforening undersøger pt. mulighederne for at udvide de brolagte overkørsler fra sidevej, så vi undgår at biler skærer hjørner af og kører i den bløde belægning på fortovene. Vi vil derfor gerne have en prisberegning for en enkel overkørsel - jvnf. de vedlagte billeder
Chaussesten og betonfliser (30*30)
Chaussesten og Betonfliser (30*30). Betonfliser skal lægges 4 med bondesten rundt om. Fliser og buske opgraves inden.
Omlægning af indkørsel + øget højde mod vej
Da der i forbindelse med skybrud løber vand fra vej ind over indkørsel og ned i kælderskakt, skal der etableres en løsning som hæver den foreste del af indkørslen (est. 20-30cm) men samtidig tillader indkørsel med bil samt adgang til bagvedliggende garage. Jeg tænker af genbruge de eksisterende fliser enten helt eller delvist afhængigt af hvordan en øgning af højden bedst kan udføres og gøres stabil.
Flisebelægning i forhave
I min forhave, foran hoveddøren, skal der flisebelægges. Der er lagt stabiltgrus på det meste af arealet, ligesom jeg allerede har købt ekstra stabiltgrus til udlægning, hvor der mangler (ca. 6 m2). Ud for forhaven er der en flisegang på ca. 8 meter (50 x 50 cm), hvor de sten, der ligger nu, skal omlægges, idet der har kørt tunge maskiner, som har knækket flere af fliserne. Jeg har allerede ekstra 50 x 50 cm sten til omlægning. Jeg har ikke valgt, hvilke fliser der skal bruges i forhaven, men umiddelbart SF sten, herregårdssten el lign.
Fliselægning - 17 m2
Etablering af 17 m2 flise areal i fladt terræn og i forlængelse af allerede etableret flise areal. Der ligger græs på arealet idag, græs og jord skal fjernes som del af opgaven. Arealet ligger ca. 10 meter fra fortovskant og der er flisegang til og fra. Opgaven: Udgravning af areal Påkørsel og jævning af grus Lægning af sten - 40*40 cm betonfliser Grus og fliser skal leveres som del af aftalen Opgaven ønskes løst i forbindelse med etablering af skur på samme areal, så enten før eller efter skur er etableret. Hvis før så hurtigst muligt og hvis efter skur er etableret så i maj.
Brolægning - Indkørsel
Stenene skal være ligesom på billederne
Gangsti i forhave
Forhaven trænger til en sti mellem som går lige igennem. Den skal være absolut fri for ukrudt over mange år så den bliver så nem at holde som overhovedet muligt. Måske skal det være andre materialer - bare vi slipper for ukrudtet.
brolægning af flise-terrasse
Min mand og jeg ønsker at give vores datter og svigersøn en terrasse, da der ikke tidl. har været anlagt terrasse på grunden. Der er nu græs/ukrudt og småsten (12-15mm) som skal fjernes. På arealet er der et brønddæksel (til kloak) som skal hæves til niveau. Kan I give en pris for udgravning, stabilgrus, fliselægning incl. brøndhævelse samt bortskaffelse af jord. Huset ligger i Herlev. (2730)
Flisebelægning, terrasse og indgang
Terrasse.ca. 20 m2 Se vedhæftet skitse. Udgravet hul: ca. 20 cm dybt. Udgangspunkt: 40x40 betonfliser i mønster med chaussesten med granitkantsten sat i beton. 10 cm stabilgrus + 10 cm afretningsgrus. Indgang. ca. 5 m2 Ikke gravet ud endnu. Samme materialer som terasse, lagt i anderledes mønster. Se vedhæftet skitse og billeder Intet hastværk med at få det gjort, så når det passer dig. Mere vigtigt - rigtigt udført til den rigtige pris.
Indkørsel Frugthegnet 65 i Virum
Bortgravning eksisterende indkørsel. Belægning med 50x50x8 betonfliser 1/2 forskudt, samt chaussesten omkring i to rækker (ikke imellem flise men rundt om hele indkørsel). I alt 82 m2 med fri adgang fra vejen. Bortkørsel af mindre eføj. Adresse Frugthegnet 65 i Virum.
Flielægning på terrasse
Ca. halvdelen af arealet har eksisterende flisebelægning, som skal fjernes, vil tro at dette underlag kan genbruges. Vi ønsker betonfliser ca 40x40 cm Der er direkte adgang til vej, hvor der kan parkeres, fra haven via havelåge. Vi vil gerne have det udført snarest muligt.
Dobbelt parkeringsplads i fuld bredde
Eksisterende parkeringsplads skal lægges om og ekstra parkeringsplads skal etableres. På den nye parkeringsplads er der gravet ud og fordelt 30 cm stabiltrus klar til at blive stampet. Opgave kan udføres fra den 20/4 Mvh Pia høding
Brolægning
Chaussesten og betonfliser (30*30) Chaussesten og Betonfliser (30*30). Betonfliser skal lægges 4 med bondesten rundt om. Der skal laves en bred gang fra huset til vejen og så en smal sti om til haven.
Byggetilbud.dk ©