Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Viby Jylland-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.605 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

GRØN SERVICE ApS, 82608260 Viby JyllandFå et tilbud !
P.H. Jensen ApS, 82608260 Viby JyllandFå et tilbud !
På sporet, 82608260 Viby JyllandFå et tilbud !

Brolægger Viby Jylland

Brolægger Viby Jylland er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Viby Jylland.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Viby Jylland?

Du finder lettest en brolægger Viby Jylland ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Viby Jylland på.

Brolægning priser i Viby Jylland og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Viby Jylland eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Viby Jylland, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Viby Jylland

Når du leder efter en billig brolægger Viby Jylland, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Viby Jylland er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Viby Jylland

Eksempler

Terrasse m.m
Jeg ønsker en terrasse på ca. 16m2 og en sti på 6m2 langs huset. jeg ønsker også et bed som måler 5m2, hvor der skal være en forhøjet kant rund om med granitsten iden i.
Bondesten belægning
Lille parkeringsplads ved siden af vores carport ca 16 m2 resten er sti rundt om huset.
Afslutning af indkørsel
Vedhæftede billede viser 3 områder (A*, A og B). Målene er i meter. A* består af 2 rækker brosten. A består af chaussesten i samme buede mønster som resten af indkørslen. B består af chaussesten i samme buede mønster som resten af indkørslen. Jeg ønsker 2 priser: Jeg ønsker en selvstændig pris på område B. Jeg ønsker en samlet pris på alle 3 områder A*, A og B.
Udskftning af betonfliser
Ca 19m2 skal have skiftet sten belægning fra Herregårdsten til 60x60x6cm fliser. Hver flise vejer 48kg. der er tale om en sti på ca. 9m med 2 fliser ved siden af hinanden og en mindre plads på ca. 10m2. Den ene side af pladsen er skrå, hvilket betyder at der er nogle fliser der skal skæres. Der kan både komme minigraver og trillebør ind i haven.
Anlægning af ny terrasse (fjerner selv de gamle sten)
Terrassen ønskes anlagt som moduller af 4 stk betonfliser omkrandset af brosten (se billede-eksempel). Jf. billederne af den eksisterende terrasse fremgår det, at terrassen skal lægges som en rektangel på ca. 4x6 meter samt en sti (med svag hældning) som leder op mod terrassen - samlet area ca. 33 kvadratmeter.
Havegang med herregårdssten
Vi skal have lavet en havegang på ca 12 meter/ 1 meters bredde fra vores carport og ned i haven. Der skal være 2 "udposninger" på havegangen: en til cykelparkering og en til brænde. Der skal ca. lægges 20 kvadratmeter i alt. Jordniveauet skråner lidt. Havegangen skal starte inde i carporten og løbe ud igennem hullet, ned langs med den gamle flisegang og "kobles" på terassen med munkesten forrest i billedet. Højbedet bliver fjernet.
Terasse på 30 kvadratmeter
på det ønskede sted skal der graves af osv, da det er lidt kuperet og der er ukrudt.
Havefliser anlægges omkring indgangsparti og forhave
Fliser lægges i indgangspartiet med 30x60 koks grå fliser RC beton eks. hos Bygma, 6 cm. høje. Nogen tilpasning og beskæring bliver nødvendigt. Gravearbejde m.v. i gang i denne uge så det haster med at aftale forarbejdet hertil.
Tibud ønskes
Udvidelse af eksisterende terrasse
Eksisterende terrasse skal udvides. Der er udgravet og flisesand ligger klar. Der skal altså "kun" stampes, afrettes og lægges fliser.
Anlægning af terrasse
Terrasse med fliser / sten Vil gerne overraske en ven med ny terrasse som han ikke har tid til at ordne selv. Så jeg har brug for at det går stærkt og giver gerne en hånd med. Lige nu er der kun jord bunker og der skal planeres
Klargøring til teresse, evt med lægning af fliser også
Klargøring / evt også nedlægning af fliser til terresse. Jord skal planeres, der skal lægges stabilgrus og sand og gøres helt klar til fliser. Der skal ikke køres på teressen som ligger bagerst i haven.
Brolægning samt fjernelse af bed
Vi har et bed som vi ønsker at få fjernet og istedet lagt sten. Indkørelsesforhold er meget gode. Jeg har vedhæftet nogle billeder.
Terrasse
Skal have lavet to terasser, samlet ca 20-25 m2
Belægning 6 m2, materialer står på stedet
6 m2 20x40 fliser, som er købt og står lige udenfor skuret. Der er kørt sand ind i skuret som er jævnet. Der skal skæres belægning til, udvendigt på 2 sider af skuret
terrasse
En græsplæne skal væk og erstattes med herregårdssten
indkørsel
Føre en eksisterende terrasse ud til kant så bilen kan holde på grunden, herregårdssten 5 cm høje.
Flisegang i kolonihave i Aarhus
Flisegang med 50x50 cm fliser, vi har fliserne. Men du må gerne komme med sand.
Byggetilbud.dk ©