Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Viborg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Poulsen Byg & Renovering, 88008800 ViborgFå et tilbud !
DANSK BETON BYG, 88008800 ViborgFå et tilbud !
BF Anlæg ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Bach og Nørgård Park og Pleje ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Navntoft Plantskole Kim Jensen, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Glerup Anlæg, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Entreprenørfirma Niels Lindgaard ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
THOMAS NØRGÅRD ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Mlp Byg Morten Lang Pedersen, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Kloak Ekspressen ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Hm Anlæg, 88008800 ViborgFå et tilbud !
CBK Gruppen, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Riisgaard Anlæg Og Kloak V/Søren Riisgaard, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Kamstrup & Larsen ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Vestermarken ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
jensens vikar og haveservice, 88008800 ViborgFå et tilbud !
Viborg Anlæg ApS, 88008800 ViborgFå et tilbud !
KC. Renovering Og Havearbejde, 88008800 ViborgFå et tilbud !

Brolægger Viborg

Brolægger Viborg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Viborg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Viborg?

Du finder lettest en brolægger Viborg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Viborg på.

Brolægning priser i Viborg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Viborg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Viborg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Viborg

Når du leder efter en billig brolægger Viborg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Viborg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Viborg

Eksempler

Belægning i gård ved udlejningsejendom
Optagning og fjernelse af 130 m2 pigsten Lægning af 130 m2 30x30 eller 40x40 fliser i stedet Gode adgangsforhold Udskiftning af 1 gammel brønd til ny plast.
Anlægning af 2 x havegange
Tilbud ønskes på anlægning af to stk havegange / stier - heraf den ene let skrånende på grunden. Jeg har selv stenene. Der skal ikke køres med bil eller lign. på gangene - udelukkende gangareal.
ny terasse anlægges
ny terasse anlægges det er ikke lige så nemt at få kørt sandet ind det skal kranes over en hæk og derefter køres på plads der er ikke anlagt noget lige nu
55m2 terrasse
55 m2 skal vibreres og afrettes og derefter lægges 30x30 betonfliser som jeg selv har. Gamle fliser er fjernet og der er kørt sand på.
Lille terrasse til legehus
Vi ønsker at få lagt fliser under vores kommende legehus på samme måde som vist på billedet :)
Reetablering af indkørsel
Vi har en ret stor indkørsel med betonfliser i str. 40x40, som er lagt for 7 år siden. Da vi drejer med bilerne, når vi kører ind og ud, forskubber fliserne sig, og der bliver store mellemrum mellem dem. Vi vil gerne have et tilbud på, hvad det kan koste at genoprette indkørslen og evt. hvis muligt etablere en løsning, som gør at fliserne ikke forskubber sig igen.
Indkørsel
Der ligger granitskærv nu men pga nedgravning af kloak er der blevet vendt for meget rundt på sand og granit. Der er også kommet rigtig meget ukrudt. Vi ønsker at få strammet indkørslen op med nyt granitskærv - evt ukrudsdug og så få lavet en gangsti hele vejen op til højre og hen i top med store aflange betonfliser fx 60 x 30. Indkørslen er 14 x 7 m. Materialer skal være mørkegrå skærv og fliser. Vi indhenter tilbud nu men det skal først laves efter 1. oktober.
Brolægning
Vi ønsker en smuk stig, parkeringsplads samt indkørsel. Vi har forelsket os lidt i Holmegårdssten med ovennævnte mål og borte i brosten, men i den sidste ende er det prisen der bestemmer. Så det kunne være fedt med et tilbud med og et uden fliser. Eller et tilbud med herregårdssten og et tilbud med holmegårdssten og brosten. Jeg har vedhæftet billeder af vores grund og et billede som jeg har lånt på nettet (nr. 1189) hvor man kan se hvordan det skal se ud. Bare træppen (4 trin) skal være kantet og ikke rund.Ved spørgsmål er I meget velkommen til og ringe til mig på 61772270
flise belægning
Der skal lægges fliser i garage som er 32 m2, hvor der skal lægges fliser indeni og rundt om garage.
Fornyelse og etablering af p.plads
Optagning og rydning af eksistende indkørsel og ny belægning,og rydning af eksisterende forhave og ny belægning ud ført i græsarmering som indkørsel
Lægning af herregårdssten
Fliserne skal lægges langs muren rundt om huset ca. 1 meter ud. Ca. 2 m2 er der lidt tilpasning ved bedet. Der har været græs, som nu er fjernet. Så tror ikke der bliver behov for at tage så meget jord er, men det skal jeg jo nok overlade til jer at vurdere.
Anlæggelse af terasse
50x50x5 cm mørke fliser fra IBF beton
Omlægning af indkørsel
Vores indkørsel har "kørespor" og belægningen har rykket sig. Tænker der skal nyt stabil grus på. Vi har selv herregårdssten som vi ønsker at benytte igen. Gerne hurtig udførsel.
min baghave hvor jeg gerne vil have hjælp til
jeg ønsker hjælp til at få lagt fliser i min baghave, menjeg har ikke nogle der kan hente fliser og det er skal bruges men et tilbud vil jeg meget gerne have,evt en den kan komme og sige en pris for det hele, på forhånd tak. vh lis nielsen
brolægning
Undersøgelse på hvad det koster at pille ca 440 kvm fliser op, rette underlag og lægge fliserne ned igen? dette er på koldingvej 31, privat vejområde.
Belægningssten og støttemure
Arbejdet er beskrevet i det vedhæftede dokument. Jeg vil gerne have tilbud med og uden materialer, da jeg muligvis selv leverer materialerne.
Flisebelægning i have
Større terrasse, fliser omkring huset + fliser i forhaven. På nuværende tidspunkt er arealerne græs. Indenfor ca. 2 mdr.
Anlæggelse af 42 m2 terasse i Viborg
Jeg bor i en andelsboligforening hvor jeg har en lille gårdhave på 50 m2. Jeg er ved at fjerne min græsplæne og vil herefter have 42 m2 terrasse og lidt bede. Opgaven ønskes udført snarest og helst inden udgangen af april. Jeg er fleksibel mht. fliser - herregårdssten/betonfliser eller ?
Byggetilbud.dk ©