Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vejle Øst-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.178 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Bredballe Have- Og Anlægsservice A/S, 71207120 Vejle ØstFå et tilbud !
Johannes Gregersen, 71207120 Vejle ØstFå et tilbud !
Spangsberg Have & Anlæg ApS, 71207120 Vejle ØstFå et tilbud !

Brolægger Vejle Øst

Brolægger Vejle Øst er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vejle Øst.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vejle Øst?

Du finder lettest en brolægger Vejle Øst ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vejle Øst på.

Brolægning priser i Vejle Øst og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vejle Øst eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vejle Øst, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vejle Øst

Når du leder efter en billig brolægger Vejle Øst, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vejle Øst er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vejle Øst

Eksempler

Efter lægning
Færdiggør af støttemur og lidt terrasse
Omlægning af fliser i indkørsel
Fliser er sunket og skal omlægges. Ny bund skal laves. Opgaven består af: * Optagning af eksisterende sten og stabling på paller * Sænkning af 5 brønddæksler * Udgravning og opbygning af stabilgrusbund med min 10 - 12 cm grus inkl. bortkørsel af eks. bund * Sætning af ny auqa rende i plast * Lægning af gamle Herregård inkl. 10 cm afretningsand Ifm. lægning af de gamle sten skal der skæres nye div. steder hvor det pt. ikke er lavet ordentligt. Forvent at der skal bruges ca. 5 m2 sten til dette. Tilbud skal indeholde disse sten. Gerne brugte sten hvis muligt. Hvis det ikke er muligt skal der optages 5m sten bag huset som skal anvendes, og nye sten skal lægges der.
Udvidelse af eksisterende indkørsel
Nuværende indkørsel er delvist herredgårdssten og delvist granitskærver. Den del der er med granistskærver skal omlægges til herregårdssten, gerne brugte så de matcher de eksisterende mest muligt. Som det ses på billedet er der ved grænsen til asfalten dræn kasser der skal rettes op (formenligt udskiftes).
Terrasse
Afret af sand ( er stampet ) lægning af fliser . Ca 40 m2
21 kvm. Terrasse
Terrasse med delvis buet kanter.
Tilbage lægning af sten efter brønd søgen
Efter søgen efter brønd ønskes sten lagt på plads, inkl kantsten. Enkelte af stenene er gået i stykker. Gerne tilbud via mail.
Fliselægning i eksisterende indkørsel plus sti
Vi ønsker hjælp til at gøre underlaget klar til at lægge fliser. Vi tager selv de gamle fliser væk og lægger de nye. Ønsker et tilbud på afretning og etablering af underlag for fliser i Bredballe 7120 Vejle Ø
Ny belægning. 30x30 fliser og p-område med strandsten.
Der skal rettes af - muligvis lægges mere på så hældning ikke er så stor. Indkørsel med 30x30 fliser (fra vejen op langs husgavlen samt en kant på 120cm langs huset og en sti fra midten af huset ned til postkassen ved vejen. Resten fyldes op med strandsten.
Flisebelægning
Nuværende græsplæne fjernes. Stabilgrus, fibertexdug og sand. Betonfliser 30 x 30
Brolægning Vejle Øst
Omlægning af trappe med nye fliser. Trappen skal være ca 30 bredere end den nuværende. Vi er åbne for vejledning af både udførelse og valg af materiale. Ydermere har vi en sti fra trappens afslutning og hen til huset, som i alt svarer til ca 20 kvm. Trappen har første prioritet og vi ønsker derfor et seperat tilbud på den, samt et total tilbud på både trappe og sti.
Brolægning Vejle Øst
Fjerne de gamle sten og anlægge nyt,har tænkt på fliser 60-30-10
Brolægning Vejle Øst
Ny indkørsel til eksisterende hus fra 1960`erne, inkl. gangsti til hoveddør og hjørne til renovation. Indkørslen ligger på en skråning og har delvis stabilgrus. Derudover har vi en bunke sten/grus fra udgravning til gulvvarme i selve huset.
Byggetilbud.dk ©