Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vejby-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.161 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Adams Bjaelkehuse, 32103210 VejbyFå et tilbud !
HH-Service, 32103210 VejbyFå et tilbud !
Hl Byg & Kloakservice ApS, 32103210 VejbyFå et tilbud !
Have-Entreprenør, 32103210 VejbyFå et tilbud !

Brolægger Vejby

Brolægger Vejby er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vejby.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vejby?

Du finder lettest en brolægger Vejby ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vejby på.

Brolægning priser i Vejby og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vejby eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vejby, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vejby

Når du leder efter en billig brolægger Vejby, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vejby er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vejby

Eksempler

Brolægning (sten på terrasse)
Vi er den 28/6 færdige med at udskifte regnvandsrør i jorden under vores terrasse. Derefter ønsker vi at få lagt nye sten og resultatet skal være således at terrassen får en hældning væk fra huset, således at vi undgår vandindtrængning i fundamentet!!!! Vi forventer selv at grave jord væk og stå klar med stabilgrus, sten og sand mm, så det jeg ønsker tilbud på er at få lagt stenene (måske grå herregårdssten 14x21x5,5) ?
Lap på Lap
Ved min hoveddør ligger der lige nu asfalt lap på lap i ca. 3-5 centimeters dybde, under det sand/grus, Til begge sider ligger der betonsten 50X50 cm. Asfalten er meget slidt og der er hul flere steder. Jeg ønsket at få fjernet asfalten og få lagt 50X50 sten ud til de andre beton fliser så det bliver en flade. Der må gerne bruges brugte fliser hvis det hjælper på prisen og ser bedre ud. Der skal tages højde for en brønd til at slukke vandet, en lyskasse og naturligvis afløbet til regnvand.
Opretning af nuværende gårdhave samt ny fliseterasse
Hej Skriver til jer da vi skal ha anlagt en ny stenterasse samt opretning af nuværende gårdhave med sten. Det er i sommerhuset i Rågeleje. Kunne i have interesse heri ? Venlig hilsen Henrik Lind
ny belægning
Eksisterende sten og jord fjernes, granitsten 30*60, chausse sten og pigsten lægges på 2 terrasser ca. 120m2
Ny indkørsel med fliser
Ved sommerhus på Anders Valtins Vej i Rågeleje, 3210 Vejby, skal der anlægges en indkørsel/p-plads på ca. 45 kvm. Der skal graves ud, lægges stabilgrus og belægning i enten store fliser eller et alternativ uden fliser. Pladsen skal kunne bære en cirkusvogn på 8x2,2 meter.
Brolægning Vejby
Udvidelse af eksisterende brolægning i vores indkørsel. Underlaget er forberedt med stabil og net - dog mangler der lidt stabilgrus svarende til ca 1 meter x 1 meter x max 0,3 cm i dybden (så det mangler). Underlaget er ikke vibreret. 40 x 40 betonfliser magen til de allerede eksisterende står klar på en palle ved siden af arbejdsstedet. Der er en del chaussesten men mangler helt sikkert nogen (se foto) Der skal også medbringes læggesand.
Brolægning Vejby
Vi har selv brosten, men ønsker tilbud på alt andet for at få lagt indkørslen.
Brolægning Vejby
Jeg øsker at lave en basketbane i min have i sommerhus ca 8 x 10 m. Det er på en stor grund hvor der ligger græs nu.
Byggetilbud.dk ©