Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vedbæk-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.131 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Domi-DK ApS, 29502950 VedbækFå et tilbud !
C. J. Andersen, 29502950 VedbækFå et tilbud !
Pankas A/S, 29502950 VedbækFå et tilbud !
SØREN REESLEV ApS, 29502950 VedbækFå et tilbud !
Vaido APS, 29502950 VedbækFå et tilbud !
Dansk-Stubfræsning, 29502950 VedbækFå et tilbud !
Blochs Landskabspleje ApS, 29502950 VedbækFå et tilbud !
VÄKST, 29502950 VedbækFå et tilbud !

Brolægger Vedbæk

Brolægger Vedbæk er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vedbæk.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vedbæk?

Du finder lettest en brolægger Vedbæk ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vedbæk på.

Brolægning priser i Vedbæk og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vedbæk eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vedbæk, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vedbæk

Når du leder efter en billig brolægger Vedbæk, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vedbæk er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vedbæk

Eksempler

Terrasse 9 m2
Fjerne skærver og nye fliser
Der skal fjernes 3 vognlæs skærver i forhaven. Den eksisterende gangsti skal udvides og der skal være spotlys i fliserne. Der skal køres muldjord på og sås græs.
Forhave
Der er pt græs (rullegræs) på det areal, hvor vi ønsker fliser. Græsset skal derfor fjernes. Ligeledes skal jord fra opgravning til bed fjernes (se billede). Foruden de 17,5 m2 som skal brolægges, skal fliserne på et gangareal på 5,4 m2 muligvis omlægges (se billede). Der er minimum 2 andre interesserede naboer, som ønsker samme arbejde udført.
Parkeringsplads og sti (ved en skråning)
Indkørsel/Parkeringsplads: - Vi har en indkørsel, som vi gerne vil have udvidet på højre side. Der er tale om et trekant-agtigt areal, hvor der idag er skråning (se billede 21). Højeste sted på skråningen er 2m (i vatter med den eksisterende indkørsel). (se billede 23) - Siderne på p-pladsen skal have mindst mulig hældning (15%), dvs. være lavet med betonvæg (eller kampesten) afhængigt af pris. Sti: fra parkeringsplads og ned til haven. - Ca. 1.5 m bred, og ca. 12-15 m lang. - også her er der en hældning fra parkeringsplads og ned. - kunne evt. støbes i beton. Billede 24 er op mod parkeringsplads, billede 25 er ned mod haven
Brolægning Vedbæk
Etablering af 60m2 parkerings vendeplads med beton fliser i forbindelse med eksisterende indkørsel på privat grund. (se vedhæftet fil for projekt med beskrivelse, tegning og fotos).
Brolægning Vedbæk
Vi skal have lagt ca 55 kvm fliser (50*25*5) som skal støde op til eksisterende terrasse. Mit bud er, der skal påregnes bortførsel af jord, da grunden skråner let. Mit bud er 8-10 ton. Så skal der grus på og lægges ca. 55 kvm fliser IBF, som vi selv har købt. Størrelse på fliserne 50*25*5, ca 480-500 stk. Vi rydder selvfølgelig området for borde og andet, som ses på billederne.
Brolægning Vedbæk
Skal have lavet 10 m2 fliser i vores have - som skal bruges til et skur.
Brolægning Vedbæk
Omlægning af 3-4 m2 kørefliser med fjernelse af rødder og, udskiftning af 1 køreflise og tilpasning af chaussesten.
Brolægning Vedbæk
Ønsker tilbud på: - Opgravning og etablering af bund ca. (30 kvm) - lægge 19 kvm københavner belægning - øvrige 11 skal være granitskærver hvor biler holder - overalt skal der laves “afgrænsning” mod hæk, græs etc. af chaussesten
Brolægning Vedbæk
40*40 fliser lagt i 4*4 med brosten omkring.
Brolægning Vedbæk
eksisterende fliseindkørsel der skal udskiftes og udvides til ekstra bil
Brolægning Vedbæk
Udskiftning af eksisterende brolægning med ny inkl. etablering af ca. 20 kvm. ny terrasse. Der er sand under den eksisterende belægning, som måske skal rettes til. Tilbuddet skal inkludere bortskafning af gamle materialer.
Brolægning Vedbæk
Vi skal have udbedret indkørslen som har mange buler og huller pt. Lige nu er der småsten, som skal fjernes og i stedet skal der lægges to rækker af kørefliser og etableres græs i mellemrum. Det med græsset kan vi nok godt selv hvis det ikke er kerneopgaven for en brolægger. Derudover skal der lægges fliser inde i carporten.
Brolægning Vedbæk
Ny indkørsel og parking på 200 m2. Farum lys beton 50x50 sten. nuværende indkørsel på 120 m2 skal fjernes og udvides med nuværende græs stykke på cirka 80 m2. Er det noget i har tid og mulighed til at udfører og give tilbud på?
Byggetilbud.dk ©