Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Varde-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.521 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Anlægsgartner Eigil Brinch Andersen, 68006800 VardeFå et tilbud !
Anlægsgartnerfirmaet Kildelunden ApS, 68006800 VardeFå et tilbud !
Svend B. Thomsen A/S, 68006800 VardeFå et tilbud !
Varde Brolægning & Kloak V/Johnny Larsen, 68006800 VardeFå et tilbud !
Schantz Byg A/S, 68006800 VardeFå et tilbud !
Asm - anlæg, 68006800 VardeFå et tilbud !
K/M-REVISION ApS, 68006800 VardeFå et tilbud !
Skamstrup Entreprenør ApS, 68006800 VardeFå et tilbud !
Jw Huse ApS, 68006800 VardeFå et tilbud !
Vardeegnens Jord Og Kloakservice ApS, 68006800 VardeFå et tilbud !
Hallum multi smed, 68006800 VardeFå et tilbud !
Rytters Multiservice IVS, 68006800 VardeFå et tilbud !
Bauline, 68006800 VardeFå et tilbud !
Multi haver., 68006800 VardeFå et tilbud !
C&C Multi Service, 68006800 VardeFå et tilbud !

Brolægger Varde

Brolægger Varde er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Varde.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Varde?

Du finder lettest en brolægger Varde ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Varde på.

Brolægning priser i Varde og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Varde eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Varde, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Varde

Når du leder efter en billig brolægger Varde, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Varde er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Varde

Eksempler

ny terrasse
eksisterende terrasse fjernes og ny lægges
Indkørsel og gangstier
Jord graves væk. en god bund inden lægning af fliser
Brolægning
Belægning i gårdsplads (se vedhæftet billede - det viste område på billedet svarer til 240 m2) Udgravning og opfyldning med stabilgrus og afrettersand og tilstampning foretages af undertegnede. Evt. køber jeg også selv fliserne. Der ønskes tilbud på det resterende belægningsarbejde. På forhånd tak.
Uranusvej 27, 6800 Varde
Det drejer sig om en østvendt indgang. Huset er 8 år gammelt og hækken skygger nu for det lagte græs, med mos og bøvl til følge. Jeg ønsker at forlænge den eksisterende belægning ud til hækken med et fald der leder regnvand ind mod hækken. Jeg vil gerne snakke om hvor langt ud mod hækken stenene kan lægges, uden at skade denne, og at der skal spildes tid med at tilskære sten. Jeg har beregnet ca 1 meter i bredden og 24 meter i længden.
Belægning af fliser/sten til indkørsel og langs huset
Gamle sten skal fjernes og nye skal ilægges og en ny støttemur skal opføres.
Lægning af nye fliser
Fjerner selv eksisterende belægning, nye fliser 40x40. Jeg vil tro der skal bruges 3-4 trillebøre sand. Start på udførelse midt uge 24
Brolægning Varde
Jeg skal have etableret kant+underlag til et nyt drivhus. Der skal sættes små 5meter kant m. Koksgrå Herregårdssten (7cm tykkelse) på højkant i beton + der skal lægges ca. 5,5m2 gulv m. grå Herregårdssten (5,5cm tykkelse). Forbruget vil være: 75 stk. Herregårdssten KOKSGRÅ 7cm. 195 stk. Herregårdssten GRÅ 5,5cm. 2m3 sand
Brolægning
Rev hav af og ny sten i.
Klargøring til og nedlægning af sten i forhave
Fjerne hæk + birketræ & grantræs stamme, udgravning af jord i haven, klargøring til og udlægning af sten i forhave og ved eksisterende terrasse, bortskaffelse af affald/opgravet jord.
Brolægningsarbejde hos Jacobilægerne, Varde
Vi har ca. 23 m2 sten 30x60cm, som ønskes lagt i forbindelse med eksisterende belægning. Der skal graves jord væk. Bunden skal tilføres stabilgrus, derpå sand, således, at der kan køres med personbil lejlighedsvis på belægningen, uden den synker. Tilbuddet skal først behandles på møde blandt lægerne, derefter ønske vi naturligvis, at arbejdes påbegyndes relativt hurtigt - inden for 8 -14 dage. Vi har ret til, at vælge mellem tilbudene, samt forkaste dem alle, uden udgift for lægehuset.
Brolægning Varde
6x7 meter. Der ligger sand der skal rettes af og sten står ved siden af. Der skal bare rettes af og ligges sten. Hvad kan det koste?
Brolægning Varde
Skal have ligget en ny terrasse lige under 90 m2. Der skal ligges en kantsten ud mod græs planen og ind mod hæk, ( altså på 2 sider) Der har været en terrasse på 45 m2 som jeg er i gang med at fjerne, og der er gravet ud i forlængelse af denne til at kunne anlægge en stor terrasse. Jeg vil gerne grave/rette kanter mod hæk/have ( når vi har aftalt hvordan) så i "kun" skal ligge kantsten og sørge for alt arbejdet med at stampegrus, lægge fliser mm. Jeg har bestilt sten/fliser og grus mm. ( jeg henter kantsten, når vi har besluttet hvor mange der skal bruges.) De skal ligges lige ud fra hus og hen til hæk, så en firkant på ca 8,6m x 10,3m Der vil skulle bruges de gamle sten + nye - De "gamle" tages op med hånden
Brolægning Varde
Terrasse. 50 m2. Der skal lægges sandsten i Chelsea mønster. Alt er indkøbt og klar til at lægge. De gamle fliser er taget op og der er gjort klar med læggesand. Vi kan selv hjælpe til, men har brug for fagfolk til at lede opgaven.
Brolægning Varde
Optagning af eksisterende terrassefliser og udvidelse af nuværende terrasse.
Brolægning Varde
Brolægning Varde
Brolægning af indkørsel og terrasse i forbindelse med nybyggeri.
Brolægning Varde
Har ca 12 m2 der skal lægges i en firkantet.
Brolægning Varde
Der skal nyt stabil grus eller knust beton til. Plus sand. Vil genbruge stenene
Byggetilbud.dk ©