Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vanløse-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.254 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Elementernes Brug v/Aslak Lunn, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Hansen Hus & Have, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Sønderskov Gartner og Kloakmester ApS, 27202720 VanløseFå et tilbud !
CB Projekt v/Claus Blomberg, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Regnvandssikring ApS, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Lma, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Altid.com, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Is Enterprise, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Palvelu, 27202720 VanløseFå et tilbud !
Your Workman, 27202720 VanløseFå et tilbud !

Brolægger Vanløse

Brolægger Vanløse er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vanløse.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vanløse?

Du finder lettest en brolægger Vanløse ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vanløse på.

Brolægning priser i Vanløse og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vanløse eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vanløse, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vanløse

Når du leder efter en billig brolægger Vanløse, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vanløse er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vanløse

Eksempler

Ny terrasse

Vi har en eksisterende terrasse med herregårdssten som skal lægges om i den ene side. Derudover skal den udvides. Der er ca. 38 kvm græsplæne, som skal pilles op og laves til ny terrasse og ca 1 kvm der skal lægges om. Resten (26 kvm) er nuværende terrasse og trin ved terrassedør.

indgangsparti
gamle fliser bedes taget op og bortkørt.
Udvidelse af fliseterrasse med ca. 7 m2
Eksisterende terrasse, ca. 3,5 meter bred, skal udvides med ca. 1,85 - 2 meter i længden ind i et bed, hvor der skal fjernes 2 gamle forsytiabuske for at få plads til udvidelsen. Fliser skal gerne matche de eksisterende, så foto vil blive fremsendt. Pris og mulig dato for udførelse af selve arbejdet ønskes venligst i første omgang.
Flisegange ved rækkehuse
Vi vil gerne have tilbud på følgende: - Fjernelse og afskaffelse af nuværende SF sten (ca. 106 kvm) - Afrettelse af jord/grus samt lægning af nye SF sten (ca. 111 kvm) Flisegangen foran husene vil vi gerne have rykket helt over til raftehegnet. Vi fjerner selv planter, blomster og træer, så jorden er klar til at afrettes og påføres grus. Se før og efter tegningerne vedhæftet.
Fjerne eksisterende træterrasse og erstatte med sten/fliser
Vi har en del herregårdssten, brosten og betonfliser liggende, som vi gerne vil have indgår i projektet. Eksisterende træterrasse skal fjernes.
omlægning og udvidelse af fliser på terresse
Nye fortorvsfliser i indgangsparti
Stykket mellem fortorvet og opgangsdøren har oprindeligt haft fortorvsfliser der siden er asfalteret over. Der er nu kommet huller i asfalten. Vi ønsker det gamle asfalt og fliserne fjernet og nye fortorvsfliser lagt. Gammel belægning skal bortskaffes.
Opretning og udskiftning af fortorvsfliser
Opretning af fortorv med mindre hældning så vandet løber fra. Jfr. Vedlagte fotos er 5 fliser gået i stykker, og de ønskes udskiftet Almindeligt fortorv med to rækker betonfliser.
Vaskebalje ufo projekt
skal have tillagt ca 12m2 30x30 samt have opsat læhegn omkring fliserne ud mod græsplænen i str stolper højde 180cm hegn højde 160 cm,ved ikke hvor mange der skal bruges er ikek god til at regne. mvh kim.
Fjernelse af gammel beplantning og flisegang + etablering af ny flisegang
Vi vil gerne have tilbud på følgende: - Fjernelse og afskaffelse af nuværende SF sten (ca. 106 kvm) - Fjernelse og afskaffelse af nuværende beplantning langs raftehegn - Afrettelse af jord/grus samt lægning af nye RC sten (ca. 111 kvm) Flisegangen foran husene vil vi gerne have rykket helt over til raftehegnet, og den nuværende beplantning her, skal altså fjernes først. Se før og efter tegningerne vedhæftet.
Indkørsel
Skal have lavet ny indkørsel. Der er pt kun to rækker fliser - resten er jord og godt mudret i øjeblikket. Kan selv fjerne de to rækker men vil gerne have med i tilbuddet at I står for at ordne bundlaget. Vi vil gerne have betonfliser eks 40x40 cm. Vi ønsker en så billig løsning som muligt
Opbrydning af ~20 m2 betonbelægning samt udlæg af ~40 m2 flisebelægning
I carport, gangareal, cykelskur, og sti til baghave skal belægges ca 40 m2 heraf er der på ca 20 m2 en betonbelægning der skal opbrydes og bortkøres Mvh. Ian Cridland 40 767 567 Harboørevej 3 B 2720
Lægning af fliser i indkørsel
Vi har tidligere haft et bed flankerende vores indkørsel. Det har vi nu gravet op og vil gerne have lagt fliser i forlængelse af den nuværende indkørsel. Arealet er ca 1m x 4,8m
Udskiftning af eksistrende indkørsel
*Ønsker nye beton fliser 60x60 cm på eksistrende sandbund, men med nyt afretter lag (3-5 cm) De 60 m2 består af ca. 25 m2 fliser i carport og to parallelle spor (kun en flise bredde) som tilsammen er ca. 58 m lange = 35 m2.
Brolægniings udvidelse af indkørsel
Ca 30 X 1 meter udvidelse af indkørsel. Mangler afslutningskant og ca 10 Herregårdssten, med tromlede kanter.
Brolægning Vanløse
Forestiller mig at jeg selv fjerner eksisterende fliser og bortkører. Terrassen er omgivet af efeuhegn, denne klippes naturligvis til så I kan komme til.
Brolægning Vanløse
Jeg skal have lavet en overkørsel ifm med at vi anlægger ny indkørsel, hvor der ikke tidligere har været indkørsel. Overkørslen skal være 320 cm bred. Jeg har vedhæftet to billeder: Det ene er hvor overkørslen skal laves. Det andet er naboens overkørsel, og min overkørsel skal jvf tilladelse fra kommunen være magen til naboens. Pfh tak.
Brolægning Vanløse
Etablering af overkørsel over fortov jf. Københavns Kommune's "Adgang D" som kan ses her på nedenstående link. https://kk.sites.itera.dk/apps/kk_pub2/index.asp?mode=detalje&id=1751&mode=detalje&id=1751
Byggetilbud.dk ©