Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Vallensbæk Strand-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.172 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Gram Anlæg v/Nikolaj Harry Gram, 26652665 Vallensbæk StrandFå et tilbud !
A.S. Nielsen A/S, 26652665 Vallensbæk StrandFå et tilbud !
A Walther Jensen A/S, 26652665 Vallensbæk StrandFå et tilbud !
Brdr. Sindby & Co ApS, 26652665 Vallensbæk StrandFå et tilbud !
Teichert A/S, 26652665 Vallensbæk StrandFå et tilbud !
Scheller. Hougaard & Petersen A/S, 26652665 Vallensbæk StrandFå et tilbud !

Brolægger Vallensbæk Strand

Brolægger Vallensbæk Strand er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Vallensbæk Strand.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Vallensbæk Strand?

Du finder lettest en brolægger Vallensbæk Strand ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Vallensbæk Strand på.

Brolægning priser i Vallensbæk Strand og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Vallensbæk Strand eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Vallensbæk Strand, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Vallensbæk Strand

Når du leder efter en billig brolægger Vallensbæk Strand, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Vallensbæk Strand er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Vallensbæk Strand

Eksempler

En lille terasse med herregårdssten
Skal have lavet en lille terrasse som skal føres hen til en eksisterende terrasse. Samtidig skal der laves ca. 3 trappetrin af ca. 1 meters bredde
Udvidelse af bestående gangareal/terrasse
De nye fliser skal lægges i forlængelse af bestående fliser. (samme slags). Der er en brønd som fliserne skal lægges rundt om. Der skal også lægges kantsten til et lille blomsterbed op mod og langs græsset. Arealet er gravet ud. Vi har selv fliserne
Nye fliser, opsætning af stedbed
Det har været fliser i forvejen, så der ligger grus. Vi hjælper med til arbejdet.
Vende fliserne på terrasse og indgang
Mine fliser er sunket lidt i indgangen nogle steder. Det der skal gøres er at samtlige 120 m2 fliser skal vendes og nogle få steder skal der bruges lidt Extra grus eventuel med ukrudtsunderlag det er gang areal og terrasserne. Mvh. Jens.
Anlæg af terrasse
Hej. Vi påtænker at få anlagt ny terrasse indenfor den kommende tid (gerne i maj). Det drejer sig om ca. 25 m3 forholdvis regulær terrasse med et enkelt afløb og en rund kloak og gerne med en "trappe" op til døren. Ønsket er 50x50 fliser i grå. Den nuværende terrasse fjerner vi selv, men eksisterende underlag er noget ujævnt, så det vil kræve lidt at få hele arealet plant. Adressen er i Vallensbæk Strand. Jeg ser frem til at høre fra jer. Med Venlig Hilsen Mette Schnor
Ny belægning i forhaven
Vi har en forhave med fliser hvor der er en del lunger og stenene er fra 1978 de er godt trætte, så dem for vi kørt væk.Ved ikke om man kan genbruge underlaget.vi vil gerne have lagt herregårdssten gråmix. Der er et kloakdæksel som styrer højden.
Brolægning
Jeg ønsker en sti forsat ned gennem baghave, hvor der skal stå et redskabsskur. Der er en mindre niveauforskel på den eksisterende sti og ned i baghaven.
Brolægning Vallensbæk Strand
Carport parkeringsplads og forhave, samt baghave, 2,5 x 5 meter
Brolægning Vallensbæk Strand
Indkørsel ca. 9 m2 alt efter hvor mange fliser der skal tages op og lægges igen (herregaardsfliser). Terrasse i haven ca. 22 m2. Ønskes betonfliser va. 60x60 (hvis det er for dyrt - muligvis mindre størrelse. Men kvadratisk og helst store fliser) ingen mønstre. (Vi kan sagtens vente tre måneder, men ønsker at det hele er færdigt inden juli)
Brolægning Vallensbæk Strand
Baghave ønskes flisebelagt, eksisterende græsplæne. Samlet pris ønskes på fjernelse af jord, lægge grus og plast eller hvad der nu skal forhindre ukrudt i at komme op og så skal fliser lægges.
Brolægning Vallensbæk Strand
Jeg har en ujævn indkørsel, som jeg ønsker at få lavet. Det eksisterende fliser skal fjernes og nye 30x60 fliser i grå skal lægges.
Brolægning Vallensbæk Strand
Der skal laves ny indkørsel, samt udjævnes niveauforskellen mellem højre og venstre del af indkørsel. Stolper bliver fjernet til carport og erstattet af overlægger. Det skal umiddelbart laves i koks/sort herregårdssten. Kan der laves noget spærring for ukrudt, skal dette gøres.
Brolægning Vallensbæk Strand
Vi skal have udvidet vores indkørsel med ca. 11 m2 og udskiftet fliserne på 45 m2 eksisterende indkørsel. Vi har selv gravet ud (ca 30 cm dybde) hvor de nye fliser skal ligge. Vi fjerner selv de gamle fliser. Opgaven går ud på * Levering af stabilgrus til nyt fliseareal * Levering af afretningsgrus til hele arealet * Planering * Lægning/skæring af fliser på hele arealet, ca 56 m2 Der må gerne afgives separat pris på samtidig lægning af 2,5 - 3 meter accodræn foran garageport, med tilslutning til eksisterende regnvandsbrønd, som ligger nær ved garageporten (se skitse).
Byggetilbud.dk ©