Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Værløse-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.174 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Dawell Anlægsgartner, 35003500 VærløseFå et tilbud !
K.J. Brolægger & Entreprenør Af 1. Maj 2000 ApS, 35003500 VærløseFå et tilbud !
NJP Service, 35003500 VærløseFå et tilbud !
Agro Service, 35003500 VærløseFå et tilbud !
Pors Brolægning og Entreprenørfirma aps, 35003500 VærløseFå et tilbud !
Gt-Byg V/Georgios Theodorakis, 35003500 VærløseFå et tilbud !
Gårdmand Bjørn, 35003500 VærløseFå et tilbud !
Maja's Have, 35003500 VærløseFå et tilbud !

Brolægger Værløse

Brolægger Værløse er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Værløse.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Værløse?

Du finder lettest en brolægger Værløse ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Værløse på.

Brolægning priser i Værløse og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Værløse eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Værløse, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Værløse

Når du leder efter en billig brolægger Værløse, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Værløse er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Værløse

Eksempler

Flisebelægning i baghave
Flisebelægning i baghave incl. 5-8 kvm. højbed. Græsplæne opgraves selv i ønskede dybde.
terrasse
Der ligger pt 26m2 som tages op og lægges om, udgravning af 20m2 græs hvor der lægges nye fliser.
renovering
Lille brolægningsopgave‏ foran rækkehus
Vi er interesseret i at få lagt herregårdssten foran vores rækkehus på skovhuskrogen i værløse. Det ligger allerede herregårdssten på noget af området, og nu er vi interesseret i af få lagt sten på de 2 tomme felter, hvor der nu er græs. Jeg har vedhæftet er billed hvor man kan se opgavens størrelse. Det er ikke nogen stor opgave, det er vi godt klar over. Det ene område til højre måler 2,54m X 0,87m og de 2 sammenhængende områder til venstre måler hhv. 2,54m X 1,06m og 1,22 X 0,45m. Totalt skal der lægges fliser på cirka 5.5m2. Vi er meget fleksible med hvornår det bliver udført.
belægning af granit kantsten på nuværende nylagt fliser
Jeg ønsker selv at stå for materialer, hvis det kan betale sig for mig.
Optagning og opretning af SF sten
Optagning og opretning omkring brønde og hjulspor
Herregårdssten rundt om hus
1 meter sti op langs hus - rundt om hus. Græstørv skal fjernes og 10 cm stabilgrus tilføres. Der ønskes pris på ekstra område på 14 m2 dvs. 50 m2 ialt. Opgaven ønskes udført inden 1 måned.
Uforpligtende tilbud på indkørsel/parkering
Ialt 150 kvm indkørsel og p-plads. Eksisterende indkørsel ca 50 kvm, her skal gamle fliser fjernes og nye lægges. Ca 100 kvm græsareal skal fejres og fliser lægges.
Anlæggelse af haveterrasse
33 kvadratmeter haveterrasse skal anlægges med relevant grus og fliser, lys beton, 60x60x6,5. Grunden er gravet ud (anerkendt af en professionel brolægger som har givet tilbud). Ingen fliser behøver skæres.
Brolægning
Optagning og bortkørsel af gamle sten, nivellering nyt sand og lægning af sten. Jeg har 50 kvm sten, som forsikringsselskab har givet mig som erstatning for en skade. Arbejdet skal udføres i april måned, 2017.
Omlægning af udvendig trappe
Eksisterende trappe er skredet flere steder og trinnene trænger til at blive rettet op.
Indkørsel brolægning
Vi skal have lagt vores indkørsel med chaussesten (som vi selv har), gerne med mønster i små buer. Umiddelbart vil vi selv grave ud, og gøre alt klar, så der 'kun' skal lægges sten, med mindre I kommer med en rigtig god pris for hele projektet. Vi vil gerne igang hurtigst muligt, men venter også gerne på den rigtige, hvis prisen også er det ;)
Reetablering af terrasse
Vi har fået etablereret en tilbygning og har efterfølgende behov for at få reetableret vores terrasse, samt en trappe ned til haven (ca. 50-60cm højde) Jeg vil tror der skal bruges 1,5-2m3 grus, som vi ikke har. Vi har Herregårdssten
Belægning.
Vi har bygget nyt hus og ønsker en belægning på 90 m2. Der er lagt stabilgrus på næsten hele området. Der mgl. at blive lagt stabilgrus på 10 m2
Brolægning Værløse
Det er på jord nu, der er en sti af fliser som skal fjernes. Ca 30m2 50% er indkørslen som skal laves ca 8x7 m Fliser skal være sorte med grå chauser. 50x50 fliser.
Anlæg af rund terrasse på ca 7 kvm
Anlæg af rund terrasse med diamter på min. 3 meter i græsplænen . Der skal graves tørv af græsplæne, planeres, påfyldes belægningsgrus og endelig skal der lægges buede herregårdssten. Desuden skal tørv og evt. jord bortkøres.
Opretning af betonfliser og SF sten
Ny Bringe Grundejerforening har planer om at oprette belægninger i SF sten på Foreningens P områder og fliser 40x40 i gangarealer. Belægningerne er fra 1980 og sætningerne har stabiliseret sig for flere år siden. Der skal anvendes ca 2 m3 brolæggergrus. Fugning af SF sten med strandsand og fliser fugesand
Flisebelægning ved nybygget hus
Vi har bygget nyt og ønsker belægning i baghave, og sti rundt om hus til forhaven (som også skal have anlagt sti og indkørsel på sigt) Vi tænker grå 40 gange 40 fliser og sort kopsten rundt om hele belægningen. Vi har allerede stabilgrus og grus liggende til projektet.
Byggetilbud.dk ©