Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Væggerløse-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.529 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

HHP-Entreprise, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Sydfalster Græsslåning Service, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Murermester Anders Simonsen ApS, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Entreprenørfirmaet Gravemesteren ApS, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Niels Frost, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Kria Ejendomsservice ApS, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Marielyst-Bøtø Græsslåning og Snerydning I/S, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !
Marielyst Græsslåning, 48734873 VæggerløseFå et tilbud !

Brolægger Væggerløse

Brolægger Væggerløse er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Væggerløse.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Væggerløse?

Du finder lettest en brolægger Væggerløse ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Væggerløse på.

Brolægning priser i Væggerløse og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Væggerløse eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Væggerløse, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Væggerløse

Når du leder efter en billig brolægger Væggerløse, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Væggerløse er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Væggerløse

Eksempler

Udførelse af Indkørsel
Der skal graves af og laves bund sættes kantsten i begge sider samt 10x10 brosten fuget med beton afgravning kan planeres ud ved siden af inden for 10 m. Det er sandjord da det er på Marielyst. Når jeg skriver jeg har materialer er det kun sten kantsten.
Uskiftning af fliser på gårdsplads
Der ligger fliser over det hele (25 x 50), der skal fjernes og udskiftes. De har ligget ca 40-50 år. Der køres sjældent på gårdspladsen
Brolægning
Flisebelægning stabilt rundt om sommerhus Bøtø Falster. Gangareal og terrasse
Brolægning Væggerløse
Vi har en gammel muret trappe foran huset , den fjerner vi selv.. Vi har ønske om at få en halv-rund pæn trappe til hoveddøren ...
Brolægning Væggerløse
Havegang skal genetableres. Planes, topsand filt og sten nedlægges. Ca 30m2 skærver lægges ud på filt underlag.
Brolægning Væggerløse
Opgave 1; Vi ønsker at udvide terrasse i sommerhus. Tegning viser bjælkehus med grøn farve. Den blå er eksisterende terrasse og den røde linje viser udvidelsen. Fliser langs med huset skal bibeholdes mens fliser bygget ud i græsplæne skal udskiftes (området A). Vi fjerner selv de ca. 20 m2 fliser (ca. 2,9 x 6.7m) Den nye terrasse (område A+B) som skal lægges, bliver udvidet med nye fliser, mål 10.2 x 3.32 m ca. 34 m2. Gangareal på begge sider af den nye terrasse (områder C og D) skal udvides med 3 stenbredder = 42 cm. Så vi ender med der skal lægges ca. 37 m2 med noget tilpasning til det gamle gangareal. Vi fjerner som sagt de 20 m2 sten og der skal yderligere bortgraves græsplæne på område B ca. 12 m2 og områder C og D langs gangareal, ca. 2,5 m2. I alt ca. 14,5 m2 græs fjernes og skal have nyt grus/læggesand. Bortgravning af græs ønskes gjort af brolægger, bortskaffelse til genbrugsplads gøres af undertegnede Separat pris ønskes på Opgave 2; En lille terrasse 1,8 x1,8 m ca. 3.24 m2 skal laves på et græsareal, helt for sig selv. Nyt grus/læggesand skal lægges Bortgravning af græs ønskes gjort af brolægger, bortskaffelse til genbrugsplads gøres af undertegnede. På begge opgaver ønskes kanter afsluttet med tørbeton under yderste sten for afstivning, længde opgave 1 =19 m og opgave 2 = 7 m. Sten som skal lægges er bondesten 21 x 14 x 5,5 cm Vi skal afstemme hvilke materialer jeg skal have indkøbt.
Brolægning Væggerløse
Fjernelse af 112 m2 jord i 0,3 mtr. Stabilgrus, fiberdug og granitskærver, og en smal granit kantsten på 3 sider
Brolægning Væggerløse
Granitfliser er bygherreleverance, se foto bliver dog 30x30. Omfang - se vedlagte skits, og foto af nuværende belægning, der skal fjernes og udvides lidt.
Brolægning Væggerløse
Forlængelse af en eksisterende terrasse
Brolægning Væggerløse
Der skal lægges brosten og granit fliser i indkørslen som er på ca 120 m2. Ligene er belægningen græs og stabil grus
Byggetilbud.dk ©