Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Trige-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.523 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Christian skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Pro-Malerservice er professionelle og kvalitetsorienteret malere til en fornuftig pris. I en tid, hvor pris og kvalitet er vigtige parametre for succes, er det vigtigt at have en pålidelig firmaet på en god og professionel måde. Arbejdet blev udført hurtigt og af høj kvalitet. Næste gang jeg skal have en væg malet igen, kontakter jeg Pro-Malerservice! Tusind tak for denne gang.
Anders skrev en bedømmelse af Jc Rørteknik
for opgaven VVS Hvidovre
for opgaven VVS Hvidovre
Jimmy er imødekommende og meget serviceminded. Vi er meget tilfredse med hans indsats og regner med inviterer ham til at byde på andre arbejder.
Majbrit skrev en bedømmelse af JEGSTRUP ApS
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
for opgaven Gulvafslibning Aalb…
Flot og hurtigt resultat
Sarah skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Herlev
for opgaven Maler Herlev
Vi fik malet vores lille lejelighed på 68 m2 som gik super fint. Super hurtig respons på tilbud samt udførelse af opgave. Ingen klager herfra og pro malerservice kan varmt anbefales :D
Christian skrev en bedømmelse af DK Tømrer & Gulv
for opgaven Skift af trapez plad…
for opgaven Skift af trapez plad…
Godt udført, ingen klager herfra.
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Erik Kold Jensen A/S, 83808380 TrigeFå et tilbud !
Anlægsgartner Klaus Nyekjær, 83808380 TrigeFå et tilbud !
Brolæggermester Finn Klitgaard ApS, 83808380 TrigeFå et tilbud !
Ls Entreprenør, 83808380 TrigeFå et tilbud !
HP HavePark, 83808380 TrigeFå et tilbud !

Brolægger Trige

Brolægger Trige er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Trige.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Trige?

Du finder lettest en brolægger Trige ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Trige på.

Brolægning priser i Trige og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Trige eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Trige, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Trige

Når du leder efter en billig brolægger Trige, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Trige er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Trige

Eksempler

Flisebelægninger, havemur og trappe
Vi bygger nyt hus i foråret og har i denne forbindelse en entreprise på belægningsarbejder inkl. en trappe og en have/støttemur: - 145-150m2 grå betonfliser (format aftales nærmere), afretningslag, bærelag, bundsikringslag og kantsikring. Pga. skrå byggegrund skal der påregnes en del sandfyld under belægninger – især ved terrassen med havemuren. - Trappe i flisegang mellem skur og hus (pga. skrå grund), fordelt på 2 løb fra hhv. kote 52,4 til kote 51,0 og fra kote 51,0 til kote 50,2. Trappe udføres i samme belægning som betonfliserne. - Havemur i IBF Danblokke, FC Beton støttemurssten eller tilsvarende, som omkranser terrasse langs 2 sider imod haven. Havemuren ved terrassegavl: 2,15m høj mur, 4m lang. Havemuren langs terrassen: 2,15m høj mur, som optrappes til terræn på 9m længde.
Fliser i indkørsel samt foran huset
Vi ønsker fliser på forsiden af vores hus og ved vores carport der er som vist på billedet. Beton fliser i 50x50
Brolægning Trige
Projektet er der skal lægges betonfliser 40x40 H 5 cm i indkørsel. Der skal først fjernes jord fra området. Der lægger fliser omkring jordområdet. På billedet kan man se området. Det øverste stykke af jorden skal bevares, der skal lægges fliser på den anden side af det hvor der går et par fliser ud.
Brolægning Trige
2 meter i diameter chausse omkring flagstang , lægges i beton
Brolægning Trige
Udvidelse af eksisterende stisystem, bagstøbning samt pålimning af ny kant. Ca. 52 m2. Inkl. udgravning, bundopbygning, materialer, sten.
Brolægning Trige
De gamle fliser er blevet taget op. Arealet er planet og klar til sand stampning / afretning. Fliser. 40x40 Beton. Ca 40 m2. Jeg gir gerne selv en hånd med! Mvh Christoffer Christensen
Brolægning Trige
Der er gravet op og lagt stabilgrus 90 m2 carport + 10 m2 alm gang 60x60 fliser
Byggetilbud.dk ©