Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Tilst-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.256 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

A. J. Hus og Have Service, 83818381 TilstFå et tilbud !
BG ANLÆGSTEKNIK ApS, 83818381 TilstFå et tilbud !
Flemming Nørgaard Anlæg A/S, 83818381 TilstFå et tilbud !

Brolægger Tilst

Brolægger Tilst er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Tilst.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Tilst?

Du finder lettest en brolægger Tilst ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Tilst på.

Brolægning priser i Tilst og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Tilst eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Tilst, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Tilst

Når du leder efter en billig brolægger Tilst, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Tilst er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Tilst

Eksempler

belægning
Indkørsel i U-form omkring et bed samt passage omkring hjørnet langs med huset
Udskiftning af fliser.
Vi har en terrasse på 30 kvm med 50 x 50 cm fliser. Disse ønskes erstattet med herregårdssten. Jeg har et tilbud på sten på ca. 2100 kr, incl. moms, så hvis dette er billigst får jeg selv leveret stenene. Jeg ved endnu ikke om jeg får nogen til at hente de gamle fliser, så der ønskes også tilbud på fjernelse af de gamle fliser.
Omlægning af brosten og fliser
Jeg vil gerne høre hvad det koster at omlægge * en indkørsel 48 m2 * 1 trappe med 8 trin * 1 trappe med 9 trin * 1 gangsti ved indgang 25 m2 * 1 terrasse 15 m2 Ca. 70 stk. fliser skal udskiftes.
Ny belægning
Belægning fra 1987 til udskiftning. Lang indkørsel, der skal rettes op og lægges nyt stabilgrus. Øvrige terrasser er ok. Vi ønsker 30x60 fliser over det hele og der skal laves 3-4 små firkantede bede med høj kant i siden af indkørslen (til opstammede træer). Gammel belægning skal fjernes. Indikativ pris ønskes.
Nyanlæggelse og rensning af eksisterende stenterrasse
Nyetablering af ca. 10 X 3,5 m foran huset ca. 10 X 3,0 m bag huset *) ca. 10 X 1,0 m for enden af huset Rensning/omlægning af ca. 10 X 2,5 m foran huset ca. 6 X 2,0 m bagved huset *) ca. 10 C 1,0 m for enden af huset *) Mulighed for at komme til med lastbil og grab ude fra vejen. Også muligt foran huset. Kun ganske få planter som skal tages hensyn til. Ellers alt væk. Sten: Herregårdssten. Ingen indkørsel. KUN Terrasse
Støttemur og trappe
1. Reetablering af støttemur. 2. Etablerig af ny støttemur 3. Bortskaffelse af jord og gamle beton elementer 4. Bygning af trappe lags hus
omlægning af belægning i indkørsel
I forlængelse af igangværende udskiftning af fjernvarmerør ønskes den nuværende belægning med teglsten i indkørslen erstattet med en ny belægning med herregårdssten. Jeg har set en herregårdssten på ca 30x30 cm og i en gråmix udgave. Opgaven består i optagning af de nuværende teglsten, opretning af bund samt lægning af herregårdsstenene. Vi ved ikke præcist hvilken dag fjernvarmerørene bliver lagt ind, men det forventes at ske inden for de næste 14 dage. Renoveringen ønskes gennemført umiddelbart herefter.
Lægning af beton fliser
Vi vil gerne lave fliser inden for en måned. Gamle træer og sten skal også fjernes.
Brolægning Tilst
Vi har indkørsel til carport med hældning som skal rettes på. Ca. 8 m2. Der er en mindre trappe ved siden af den med 3 trin (ca. 3 m2) som også er ujævn og skal rettes på. Og foran huset er et stykke af belægningen ujævn, ca. 8 m2, som skal rettes på. Vi vil genbruge vores herregårdsten. Er det muligt at få tilbudsoverslag? Hvis der ønskes at se opgavens omfang så kan det ses på Østerløkken 146 , 8381 Tilst. Vi vil gerne få opgaven udført inden sommer (inden juli) På forhånd tak. Mvh Joanna Nielsen
Brolægning Tilst
Jeg har en terrasse der skal udvides og omlægges. Den skal blive ca. 6,5X6,5 meter når den er færdig.
Brolægning Tilst
Skal have lagt betonfliser på min indkørsel og fronten af huset plus bagside af huset. I skal have minigraver. Jeg sørg selv for at bortskaffe de nuværende fliser
Brolægning Tilst
Der skal fjernes 2 bede i indkørslen. total 12 kvm. Vi har perlesten på alle kvm med stabilgrus under.
Brolægning Tilst
Jeg vil gerne have lagt fliser på græsset, dette kan ses på billedet. Jeg afventer godkendelse af min chef.
Brolægning Tilst
Udskiftning af gamle have fliser til nye fliser som måler 60x60x2cm. Jeg bor i Tilst og sørger selv for fjerne gamle fliser.
Byggetilbud.dk ©