Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Svenstrup Jylland-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.127 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Anni skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Farzad var meget venlig og gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg er meget tilfreds :).
Inge skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Næstved
for opgaven Maler Næstved
Ja
Alexandra skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Vi er meget tilfredse. Arbejdet blev udført til UG og da der opstod et lille problem blev det hurtigt løst. Vi var i dialog med Reehan og han svarede lynhurtigt når der var noget og kom løbende med opdateringer. Var meget pålidelig og til at stole på. Stor anbefaling herfra!
Frederik skrev en bedømmelse af Malerfirmaet HR
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
100% i orden. Flot arbejde leveret til tiden. Svarer på mail hurtigt. God oplevelse hele vejen igennem.
Árni skrev en bedømmelse af Kåres håndværk
for opgaven Opsætning af væg og…
for opgaven Opsætning af væg og…
Super arbejde
Mille skrev en bedømmelse af Vestergaard Ejen…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
for opgaven Gulvafslibning Søbo…
Endte med at få en anden til at afslutte opgaven, efter de havde trukket den i 3 uger uden at blive færdige og flere gange ikke mødte op som aftalt
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Ferslev Entreprenør A/S, 92309230 Svenstrup JyllandFå et tilbud !
Entreprenør Jesper Kristiansen, 92309230 Svenstrup JyllandFå et tilbud !
S. P. Jensen A/S, 92309230 Svenstrup JyllandFå et tilbud !
Ibsens Haveservice, 92309230 Svenstrup JyllandFå et tilbud !

Brolægger Svenstrup Jylland

Brolægger Svenstrup Jylland er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Svenstrup Jylland.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Svenstrup Jylland?

Du finder lettest en brolægger Svenstrup Jylland ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Svenstrup Jylland på.

Brolægning priser i Svenstrup Jylland og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Svenstrup Jylland eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Svenstrup Jylland, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Svenstrup Jylland

Når du leder efter en billig brolægger Svenstrup Jylland, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Svenstrup Jylland er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Svenstrup Jylland

Eksempler

Lægning af flisegang og terrasse
Afretning af sand, samt lægning af sten for terrasse og gang sti, der er gravet ud og kørt sand på.
Støttemur
Skal have lavet støttemur har sten. Ca. 17 meter lang og 3 sten høj
Fliser
Vi skal have lagt fliser, da vi skal have sat et drivhus op. Det er ønsket, at der skal være en lille terasse foran drivhuset.
Brolægning Svenstrup Jylland
Støttemur skal opføres ud til fortov. Ca. 16 meter lang og 40 cm høj. Området er let tilgængeligt at komme til.
Brolægning Svenstrup Jylland
Hæld på terrasse skal etableres på ny enkelte steder ved vores hus. Pt. Ligger der vand ved sokkel, der ikke ledes væk. Vi ønsker tilbud på hvad der skal til for at udbedre fejl ved brolægger. Vi vil gerne have besøg af brolægger ift. At kunne give reelt tilbud. Vi forestiller os at der skal stabiliseres på ny under eksisterende fliserække mod huset.
Brolægning Svenstrup Jylland
Der skal fjernes noget græs, så fliserne kan lægges!
Brolægning Svenstrup Jylland
Vi har et område foran vores hus, som skal have belægning. Området skråner en lille smule, så omkring belægningen skal der være nogle skråninger, for at udjævne terræn. Fliserne skal være grå betonfliser á 60*60 cm og 5 cm. tykke. Der skal køres ca. 4 m3 jord væk i forbindelse med belægningsopgaven. På billedet fremgår nogle bunker skidt. Det fjernes inden opgaven skal udføres. Venligst kontakt mig pr. mail i stedet for telefon :-)
Brolægning Svenstrup Jylland
Jeg har selv fliserne men i skal have måleudstyr og ekstra sand for at hæve alle fliserne i forhold til kant på skydedører på terassen. Hvordan kan I bede mig om at graduerer prisen - jeg ved da ikke hvad det skal kost og hvor lang tid det tager
Brolægning Svenstrup Jylland
76 m2 terresse hvoraf ca. 12 m2 bruges som køreareal/carport. Det er en eksisterende teresse/carport, som skal lægges om. Ca. 7 m2 bruges pt. som bede, men skal inkluderes i teressen. Vi har kig på betonfliser, men vil gerne have gode råd inden vi beslutter os og køber. Forventer at bruge store fliser f.eks. 60x60. Ca 10 m skal afsluttes op mod eksisterende chaussé-kant. Vi fjerne selv eksisterende belægning.
Byggetilbud.dk ©