Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Storvorde-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.675 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Lars skrev en bedømmelse af K.A. Konstruktio…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
for opgaven Udskiftning af 7 dan…
Utrolig flot arbejde med isætning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning før bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsætningen og overholdt levering. Virkelig dygtige og flinke håndværkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag. Vi vil klart anbefale K.A. Konstruktion til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Steen skrev en bedømmelse af je-haveservice
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Ok
Camilla skrev en bedømmelse af Mehr VVS & Kloak…
for opgaven VVS Charlottenlund
for opgaven VVS Charlottenlund
Meget fin service
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Flex Montage Gudumholm ApS, 92809280 StorvordeFå et tilbud !
Lb Kloak & Entreprenør ApS, 92809280 StorvordeFå et tilbud !
Kvistgaard, 92809280 StorvordeFå et tilbud !
MT Multiservice, 92809280 StorvordeFå et tilbud !

Brolægger Storvorde

Brolægger Storvorde er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Storvorde.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Storvorde?

Du finder lettest en brolægger Storvorde ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Storvorde på.

Brolægning priser i Storvorde og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Storvorde eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Storvorde, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Storvorde

Når du leder efter en billig brolægger Storvorde, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Storvorde er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Storvorde

Eksempler

Trappe
ligeløbstrappe med sider
sti på 2 meters bredde.
Sti i to meters bredde, langs hussokkel, rundt om hushjørne, som vil forbinde to terrasser. Ca 16 m2. Grå Hedegårdssten med buede kanter, 21 X 14 X 6 cm. Der skal ikke køres jord væk. Pris incl. moms og materialer. ( samlet pris i alt)
Sti i 2 meters bredde, ca
Sti på 2 meters bredde rundt om om hushjørne, langs sokkel som skal forbinde to terrasser. Jorden fra udgravning skal ikke bortkøres.
brolegging ca 110 m2
Det skal legges ca 110 m2 Grå slotssten eller herregårdssten. det må bygges opp med ca 8 cm stabilgrus og 4 cm sand. Se vedlagte skisse, det er området som er merket med terrasse som skal brolegges. Det ønskes også pris på fjerning av gammel tre terrasse..
Belægning af indkørsel samt areal foran hus skal omlægges til grus/ sten.
Belægning af indkørsel 60 m2. Ny anlægning af forområde. Ca. 100 m2. Grunden skråner, derfor kantsten samt grus/sten. En trappe til fordør samt en opgang til bagdør.
Byggetilbud.dk ©