Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Søndersø-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.601 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Ulla skrev en bedømmelse af Den Bette Elektr…
for opgaven Elektriker Hjørring
for opgaven Elektriker Hjørring
Resultatet blev rigtigt fint og Brian/Den bette elektriker har leveret en flot service
Jonas skrev en bedømmelse af RM Malergruppen
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Super nice firma. Gode folk, flinke folk. Kvalitetsarbejde for en overkommelig pris. Tapetet af, væv op, to gange maling på. Alt står snor lige. Jeg kan KUN anbefale RM - de er er til at tale med, service mindede og kreative når det er nødvendigt!
Morten skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Greve
for opgaven Maler Greve
Godt arbejde, den bedste pris.
Lasse skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Vælte en bærende mur…
for opgaven Vælte en bærende mur…
hurtig og fair pris
Thipan skrev en bedømmelse af Jonny Erik Meinc…
for opgaven Maler Østerbro
for opgaven Maler Østerbro
Fint og effektivt arbejde!
Lene skrev en bedømmelse af Hvids Tømrerfirm…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
for opgaven Terrasse 60 m2 og sk…
Yderst professionel i kommunikation, tilbudsafgivning, udførelse og ikke mindst resultat!
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 6 i kategorien Murer
nr 6 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

FlexMan, 54715471 SøndersøFå et tilbud !
Nordfyns Brolægning ApS, 54715471 SøndersøFå et tilbud !
Søndersø Have og Anlæg, 54715471 SøndersøFå et tilbud !
Stagstrup Vikarservice, 54715471 SøndersøFå et tilbud !

Brolægger Søndersø

Brolægger Søndersø er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Søndersø.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Søndersø?

Du finder lettest en brolægger Søndersø ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Søndersø på.

Brolægning priser i Søndersø og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Søndersø eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Søndersø, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Søndersø

Når du leder efter en billig brolægger Søndersø, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Søndersø er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Søndersø

Eksempler

Hollændersten i indkørsel
Der skal lægges ca 90m3 hollændersten i indkørsel. Jeg har grus og fliserne. Jeg søger for der er ryddet væk når du kommer, så du kan gå i gang med at lægge fliserne.
Ny Terrasse
Ca. 35 m2 Terrasse skal ligges med schausesten, hvor vi selv har fjernet den gamle terrasse med beton sten og kørt væk. Ca. 100 brosten rundt om træ, som skal lippes eller limes, da de skal oven på hinanden i 2- max 3 lag. Plus ca. 1 m2 schausesten rundt om flagstang. Kun arbejde! Har selv alle matrialer.
Mindre terrasse
Vi har tidligere fået etablere en større terrasse i herregårdssten, og nu har vi brug for at få lavet en mindre terrasse (Vedhæftede: Terrasse2) i sammen stil. Vi vil gerne have lagt herregårdssten i et hus hjørne (vedhæftede: Foto 1). Vi tænker at terrassen skal følge græsniveau inde langs husmuren med de to vinduer, og da haven skråner en lille smule skal der etableres kant, uden trin, men vi vil gerne have et skråt trappetrin eller to i hjørnet ud mod haven (i stil med vores eksisterende terrasse, trin kan ses på Foto 2).
Brolægning Søndersø
Skal have lavet en stabil indkørsel med grå Granitskærver. En 18 + 6 m2 dobbelt gangsti i to forskellige stigninger med en 6m2 midte af granitskærver på en 3. stigning. Den største stigning er 48 cm på 6m op til hoveddør hvor der skal være en afsats på 1,5 x 2,5m. ved en stigning på 32 sm skal der være en terrasse på ca 10m2. I forbindelse med terrassen skal der være et 110 m2 bed med sorte granitskærver. 124 m kantsten evt, skawparket. Gang regner jeg med alm. 50x50 coatede betonfliser terrasse og afsats trendline fliser sorte
Brolægning Søndersø
vi er ved at bygge nyt hus der står færdig bygget 1 nov. og vi ønsker at få lavet indkørsel inden frosten kommer. kan i hjælpe ?
Byggetilbud.dk ©