Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Solrød Strand-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.297 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

TRÆ & BUSK, 26802680 Solrød StrandFå et tilbud !
JR Anlæg & Haveservice, 26802680 Solrød StrandFå et tilbud !
COMBI BROLÆGNING ApS, 26802680 Solrød StrandFå et tilbud !
Solrød Strand Entreprenør Og Murerservice, 26802680 Solrød StrandFå et tilbud !
Damgaard Entrepnør Forr., 26802680 Solrød StrandFå et tilbud !
Bjørnsens Naturpleje, 26802680 Solrød StrandFå et tilbud !

Brolægger Solrød Strand

Brolægger Solrød Strand er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Solrød Strand.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Solrød Strand?

Du finder lettest en brolægger Solrød Strand ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Solrød Strand på.

Brolægning priser i Solrød Strand og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Solrød Strand eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Solrød Strand, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Solrød Strand

Når du leder efter en billig brolægger Solrød Strand, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Solrød Strand er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Solrød Strand

Eksempler

Brolægning
Herregårds sten brun Mix, ca 45 m2. udlægning af grus, samt fiberdug under fliserne. Der er nu mos på det hele, der skal fjernes, køres væk. Grunden er lille så der er snævert med plads, skal nok køres væk med trillebør. Pris på det hele.
belægning indkørsel
Eksisterende flisebelagt indkørsel på 24 kvm udvides til ca 45 kvm. Der er græsareal rundt om den eksisterende belægning og denne jord skal graves af (21 kvm) og køres væk. Der skal lægges stabilt samt afretning. De eksisterende fliser vendes og mixes med nye af samme art (De hedder herregårdssten i farven provence fra Wevers). I tilbuddet skal materialer udspecificeres enkeltvis. Dato for færddiggørelse skal også fremgå. Jeg kan fremsende tegning med mål samt billeder af området. Opgaven kan påbegyndes med det samme, men skal senest være udført d. 20/7.
Gangareal i forhave
Der skal lægges ca. 30 m2 granitfliser (30x60 cm) på gangareal op til hoveddør i forhave. Fliserne er indkøbt. Arealet er ryddet og klargjort. Opgaven omfatter: Lægning af underlag (grus/stabil) Ukrudtsdug Lægning af fliser
Lægning af fliser
Se vedhæftede tegning. Der er i forvejen en indkørsel anlagt i 1997, den skal oprettes. Fliser er fjernet og grus er synligt. Midt på indkørslen i skellet har der engang været en brønd. Jorden sank lidt for et par år siden, blev fyldt op, men skal nok stampes hårdt, ca. 1 m2 det drejer sig om. Mod skel til nabo ude ved vejen skal laves en metalskinne som forhindrer at fliserne skrider. Det skal med i tilbuddet og er et must. I arealet med "TUNG TRAFIK" og "LET TRAFIK" er der pt. sandjord - meget let jord. Vi påregner selv at grave det af og bortkøre det. Vi skal vide hvor meget der skal graves af i begge områder. I skal levere grus. På arealet med let trafik opføres et overdækket skur, dvs. meget let trafik. På det andet område skal køre og holde biler. Ca. 1 meter fra vejen og ind skal det være i stand til at klare tungere trafik fra evt. større biler. På hele området skal lægges 40 x 40 x 6 cm. betonfliser i grå og med sorte betonsten omkring ( 10 x 10 x 6) - se mønstret på tegningen. Der er pt. 2 runde trappetrin i betonfliser der skal bevares.
Omlægning af brolægning
Omlægning af eksisterende brolægning på havesti samt terasser - cirka 50 kvm
Fliselægning på rektangulært jordhavebed på ca. 7,5 m2
Tilbud ex. fliser ønskes evt. også
Fliselægning på ryddet rektangulært havebed på ca. 7,5 m2
Tilbud ønskes evt. også uden levering af fliser.
Sten og trappe
Rep. Indkørsel samt trappe foran hoveddør
indkørsel Herregårdssten
Ønsker at udvide min indkørsel, med ca. 25M2. Om noget at den nuværende indkørsel skal rettes op, der hvor gammel og ny mødes må forventes. Det er muligt at grave med en maskine.
Udskiftning af flisearealer i villa
Eksisterende fliser skal tages op og bortskaffes. Eksisterende grus-underlag skal afrettes i indkørselsareal inden nye fliser lægges. Opstart af opgaven er mindre væsentlig, men tid for opgaven skal oplyses i tilbud.
flisebelægning i vores carport
flisebelægning i vores carport.gerne 5 cm over niveau fra indkørsel. vi har idag grus i carporten. vi har adr. Litorinaparken 111, solrød str på forhånd tak for tilbudet mvh Frank Rytter
Tilretning af sten i indkørsel
Hej Min indkørsel er blevet lidt skæv og ønsker denne genoprettet med eksisterende sten, som måske kan vendes om. Kan evt selv flytte stenene inden.
Indkørsel / forhave af granitskærv
Vi skal lave forhave + indkørsel med granitskærv, bud ønske med og uden nedlæggelse .
Etablering af ny terrasse
Vi har en gammel fliseterrasse på noget af arealet, der hvor den nye terrasse skal lægges. Denne gamle terrasse skal fjernes. Derudover er der græsplæne på resten af arealet, hvor den nye terrasse skal være, der ligeledes skal fjernes. Derefter etablering af den nye terrasse med 40x40 cm grå betonfliser. Kanter omkring terrassen skal lægges med de eksisterende fliser.
Have
Fliserne skal ligges Indkørsel og have Belægning ca. 335 m2. Udgravning til ny bund, der graves ca. 30 cm jord væk i indkørsel. Udgravning til ny bund alle andre steder, der gaves ca. 20 jord væk. Udlægning af ca. 20 cm stabilgrus, dette komprimeres af to omgange med 200 kg pladevibrator. Udlægning af ca. 10 cm stabilgrus andre steder, dette komprimeres af to omgange med 200 kg pladevibrator. Udlægning af ca. 5 cm afretningsgrus. Lægning af fliser i blokforbandt. Fugning med godkendt fugesand. Bortkørsel af jord Brønddæksel hæves / lad omkring installations tomrør Rydning af beplantning inkl. rodfræsning i mod nabo. 50x50x5 fliser i grå – IBF 50x50x8 fliser i grå – IBF (indkørsel) Fugesand som gør det svært for ukrudt at komme op.
Terrasse
Terrasse plus en trappe på 2 trin og 3 m bred. Endvidere støttemur 1/2 m høj og 4 m lang. Rødmix 5,5 cm x 14 samt kantsten. Pris ønskes med fjernelse af gamle fliser, og pris hvor vi selv fjerner dem, men incl bortskaffelse.
Udvidelse af terrasse
Terrasse skal udvides med ca 35 m2. Så skal der taget omkring 5 m2 fliser op og flyttes ud i forlængelse af gammel terrasse, således at der kommer et lige snit gammel og ny terrasse. En rhodondendon skal graves op og flyttes ca 7 meter. Jeg har en film jeg kan sende af opgaven.
Omlægning af terresse
1. Boghvedemarken 68, 2680 Solrød Strand 2. Adgangsforhold: offentlig sti samt via låge i plankeværk (se foto) 3. Terrassearealet skal ikke udvides men sænkes lidt mod græsplænen da der er for lidt fald fra huset. 4. Tilbud med eksisterende fliser (ca 15 m2) samt tilbud med nye store fliser (ca 15m2) ønskes 5. Vi har en eksisterende faskine af sten, som ikke virker optimalt mere. Vi må lige drøfte muligheder, da vi har dårlige erfaringer med tilladelser fra Solrød Kommune. Kan man evt supplere med et lille dekorativt regnbed af sten i hjørnet/vinklen af terrassen (flisefald fra begge sider) så vi slipper for en ny faskine ? 6. Når frosten er væk
Byggetilbud.dk ©