Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Solbjerg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 306.298 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Usman skrev en bedømmelse af Malerfirmaet MV…
for opgaven Maler Taastrup
for opgaven Maler Taastrup
.
Christina skrev en bedømmelse af kkmvvs
for opgaven VVS Ølstykke
for opgaven VVS Ølstykke
Hurtig service - god pris. Resultatet er blevet rigtig godt
Jonas skrev en bedømmelse af Daniel Sanko
for opgaven Vinduer og døre Øst…
for opgaven Vinduer og døre Øst…
Vi har ikke fået udført opgaven endnu, men Daniel har været forbi, og han var bare en topfyr, så jeg er sikker på, det bliver rigtig godt.
jeffrey skrev en bedømmelse af BV Multibyg
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Andy was great, total recommendation. Very flexible and most important, a top-notch paint job on my 95m apartment -- looks as good as new:)
Jette skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Maler Kolding
for opgaven Maler Kolding
ja det gik godt
Vita skrev en bedømmelse af Nh Malerfirma
for opgaven Maler Ølstykke
for opgaven Maler Ølstykke
Ja
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Jbk-Entreprise, 83558355 SolbjergFå et tilbud !
Hennings Haveservice Henning Noesgaard Andreasen, 83558355 SolbjergFå et tilbud !
E V Have & Parkpleje v/Erik Vellejus Jensen, 83558355 SolbjergFå et tilbud !
issas haveservice, 83558355 SolbjergFå et tilbud !
Berner Anlæg v/ Michael Berner, 83558355 SolbjergFå et tilbud !

Brolægger Solbjerg

Brolægger Solbjerg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Solbjerg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Solbjerg?

Du finder lettest en brolægger Solbjerg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Solbjerg på.

Brolægning priser i Solbjerg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Solbjerg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Solbjerg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Solbjerg

Når du leder efter en billig brolægger Solbjerg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Solbjerg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Solbjerg

Eksempler

Ekstra terrasse og fliser i baghaven
Udvidelse af terrasse 17 m2 + 27 m2 i baghave
Terasse på ca. 6 x 8 m.
Jeg har en lille eksisterende terasse med Holmegårdssten, som jeg overvejer at udvide til hele min lille forhave, så det blev til en slags, lille gårdhave. Forhaven er på ca. 6 x 8 m. Kan I give et ca. tilbud inkl. materialer (dvs. alt inkl.)?
Terasser
Der skal kun rettes af, og lægges fliser
Belægning søger
Tarasse og rundt om hus på eksisterende sandpude. Indkørsel på stabilgrus. Betonfliser 30x60 eller 20x40.
Indkørsel og terrasse
Vi har brug for hjælp til brolægning af indkørsel + i carport, hvor der er indtænkt dræn, da der er hældning på. Derudover skal vi have lagt terrasse rundt om vores hus. i alt ca. 140 m2.
Brolægning Solbjerg
Hej, jeg har en lille terrasse som skal udvides. Det er grå sten. Venligst se vedhæftet billeder.
Brolægning Solbjerg
En del af fliserne i min lille haver ligger skævt, - dem ude i kanten. Det er kun 2 til tre rækker der skal pilles op og lægges pænt.
Brolægning Solbjerg
Terrasse 5 x 3,20 meter i 60 x 60 fliser, samt en ektra 60 x 60 flise rundt om huset ( 49 stks i alt for delt på 29 stks på den ene side og 20 stks på den anden.) Jeg vedhæfter 3 billeder og EXCEL ark hvor jeg har forsøgt at illustrere det vi ønsker.
Brolægning Solbjerg
75 kvm a 40x40x7 Beton fliser
Brolægning Solbjerg
Carport skal bygges om til garage, så skur og carport bliver til garage på ca. 41 m2. Tanken er, at der skal fjernes eksisterende fliser i carport og herefter støbes betongulv, så det matcher højden på det allerede støbte beton gulv i skuret. Væggen til skuret bliver fjernet af tømrer. Betongulvet i skuret er vel pt. inkl. fliser ca. 10 cm højere, hvilket betyder, at højden i carporten bliver lig med skuret. Der skal støbes en lille beton sokkel hens lang siden, så tømrer kan lukke siden af carporten af med træ-brædder og isolering. Der skal laves et lille fald på støbningen, så eventuelt vand kan løbe ud. En rist vil også være at foretrække + der må gerne lægges rør ned til gulvvarme, så en smed efterfølgede kan koble det til.
Brolægning Solbjerg
Udskiftning af fliser i eksisterende indkørsel/sti
Byggetilbud.dk ©