Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Søborg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.251 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Annemette Bruun Rasmussen, 28602860 SøborgFå et tilbud !
B.R. Anlæg, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Dcc-Service ApS, 28602860 SøborgFå et tilbud !
HL Anlæg, 28602860 SøborgFå et tilbud !
K. T. Anlægsgartner A/S Aut. Kloakmester, 28602860 SøborgFå et tilbud !
R.C Anlæg, 28602860 SøborgFå et tilbud !
LCA ENTREPRISE ApS, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Peer Frost, 28602860 SøborgFå et tilbud !
ABC-lut Totalentreprise, 28602860 SøborgFå et tilbud !
D.J. Ejendom- Og Kloakservice, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Stabil brolægning, 28602860 SøborgFå et tilbud !
C. A. Service ApS, 28602860 SøborgFå et tilbud !
K.T. Vikar, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Tom Hansen, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Mitchell Evans, 28602860 SøborgFå et tilbud !
Winther's haver, 28602860 SøborgFå et tilbud !

Brolægger Søborg

Brolægger Søborg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Søborg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Søborg?

Du finder lettest en brolægger Søborg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Søborg på.

Brolægning priser i Søborg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Søborg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Søborg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Søborg

Når du leder efter en billig brolægger Søborg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Søborg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Søborg

Eksempler

lægning af ny indkørsel
Fortovsfliser
Vi er stillet krav om reetablering af fortovsfliser. Ligger fortløbende foran vores parkeringsareal
fliser på vejen
fortorv med indkørsel med 2 biler i brosten
Omlægning
Herregårdsfliser der er sunket. Skal omlægges. De blev lagt for tre år siden af et firma.
indkørsel og stier
Indkørsel på ca 6x10m2 med aco dræn monteret i midten med sandfang og lægning af rør, ca 6 m , til brønd. Der er ca 40 m2 nuværende belægning der skal fjernes og de resterende m2 skal have nyt underlag. Tillige ca 12 m2 stier.
flisebelægning - borgmesterbelægning
Tilbud ønskes på lægning af fliser i gårdhave. Der skal lægges 50x50cm betonfliser med chausee-sten (i 7,5cm.). Der er p.t. munkestensbelægning, som skal køres væk. Som led i arbejdets udførelse skal området planes om igen og der skal lægges nyt stabil. Chausee sten skal lægges i tørbeton, ikke sand. I gårdhaven skal også omlægges et højbed. Vi ved ikke helt hvad der passer af sten. Se vedhæftede billeder af eksisterende gård samt af borgmesterbelægningen som vi ønsker at det skal se ud. Der er ca. 90m². Arbejdet ønskes udført i lavsæsonen, inden frosten går i jorden. Vi ønsker specificeret tilbuddet ud i: 1. fliser 2. grus / stabil 3. arbejdsløn
Terrasse betonfliser
Fliseterrasse som skal være i forbindelse med en støbt terrasse. mål ca 740 X 375 cm. Der er græs og noget ujævnt, så muldlag skal fjernes og der skal fyldes op med grus. Terrassen er i forskudt forbindelse med en anden terrasse, så måske skal der laves et trin. Der kan både komme minigraver og trillebør ind i haven.
Indkørelser
Det er to indkørsler hvor der skal lægges fliser graves af og køres jord væk. det kan også godt være andre sten end herregårdssten der er billigere, vil gerne have nogen gå sten da der er rulle sten i mellem de to indkørsler.
Flisebelægning
Belægning af sti og gårdhave. Ca 90 kvm.
Terrasse
Kvadratisk terrasse i baghave - ingen kanter eller skråning. Terrasse skal flugte med husets bredde hele vejen over til naboens hæk i den ene side. I midten er der en trappe som terrassen skal gå udenom.
terresse have bag
komplet incl afgravning af jord bortkørsel ca 10kvm gamle køres væk
Lægning af 150 m2 90x90x10 cm fliser i indkørsel
1. Lægning af 130-150 m2 indkørsel, 5x30m 2. Trappe for enden af indkørsel, 3-4 trin, 4-5 m bred 3. Støttemur i forhave, ca. 15 m, 40 cm høj 4. Støttemur i baghave, ca. 6 m, 40-60 cm høj
Indkørsel og græshøj
Jeg skal have ca 120 kvm belagt i min indkørsel. Der er pt piksten med MEGET stabilt grus nedenunder så der skal ikke graves dybt ned. Der skal fjernes piksten og noget af gruset. Desuden har jeg en lille græshøj som skal fjernes og evt belægges med en dug for at hindre ukrudt i at komme op, tror der kan lægges sten på, så der kan gro lidt træer og buske.
Udvidelse af terrasse
Vores haveterrasse skal udvides med 1,2 x 8,8 meter. Fliser er 40*40*5 betonfliser. Terrasse foran hus skal udvides med 1,2 x 3,2 meter samme type flise.
Fliser i have
Der skal lægges grus og sten i min have jeg har gravet græs af. Så der skal lægges grus som i skal levere og sten som jeg har. Det er en sten på størrelse med herregårdssten. Der er ca 32m3. Dvs. Lægges grus og sten.
Fliser i lille forhave
Lille forhave ønskes belagt med sten der er græs og hæk nu. Ca 10 km2.
belægning af fliser
Jeg ønsker at få lagt fliser i min have, og samtidig lagt rullegræs på et firkantet stykke på omkring 10m2
opfriskning af lille have på ca 25 kvm
Rande på ca 11 meter M/beton kantsten 6x20x100 samt 12 stk 40x40 fliser, hvor 2-3 fliser skal skæres til. Fjernelse af lidt jord på ca 12 kvm samt anlæggelse af rullegræs. Endvidere støbning af 3 stolper til hegn og låge. Vi leverer stolper, hegn og låge.
Byggetilbud.dk ©