Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Snekkersten-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.257 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Amalie skrev en bedømmelse af Malerfirmaet Mis…
for opgaven Maler Køge
for opgaven Maler Køge
Meget tilfreds med resultat og kommunikation
Karsten skrev en bedømmelse af Anni Malerfirma
for opgaven Maler Hjørring
for opgaven Maler Hjørring
hurtig og effiktiv
Dan skrev en bedømmelse af Grønt Anlæg og E…
for opgaven Brolægning Espergær…
for opgaven Brolægning Espergær…
Fint
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

JUREX, 30703070 SnekkerstenFå et tilbud !
Handyman Service v/Paul Maarup, 30703070 SnekkerstenFå et tilbud !

Brolægger Snekkersten

Brolægger Snekkersten er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Snekkersten.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Snekkersten?

Du finder lettest en brolægger Snekkersten ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Snekkersten på.

Brolægning priser i Snekkersten og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Snekkersten eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Snekkersten, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Snekkersten

Når du leder efter en billig brolægger Snekkersten, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Snekkersten er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Snekkersten

Eksempler

Indkørsel til garage
Udjævning af gammel indkørsle
Indkørsel med god hældning (måske 25 grader?) skal fornyes. Der er ret dybe kørespor efter 40 års brug og de skal udjævnes - blot en cirka-pris. Jeg er ved at indhente priser for renovering af et hus, jeg ønsker min far skal købe. Men det kræver at jeg kan sige, hvor stor investeringen ca. bliver. Vedhæftet er et billede af den type sten, der er i indkørslen nu.
Brolægning Snekkersten
Hermed lidt info om et projekt som vi ønsker tilbud på. Vores ambition er at arbejdet udføres snarest, senest i løbet af sommeren. Vi ønsker hele det markerede område, 150 kvm p-plads samt to kørespor á 25 kvm, ialt 200 kvm, belagt med 'københavnerbelægning', 4 stk 40x40 fliser med chaussesten omkring. Alt sammen skal være til kørsel med bil. Derudover skal der flyttes rundt på lidt jord som i dag ligger som et bed 'til højre' for de eksisterende kørespor, samt opbygges en kileformet støttemur med eksisterende 'kampesten' samt nogenlunde lige så mange nye. Støttemuren skal udligne niveauforskellen imod skel, hvor der senere skal plantes ny hæk (udenfor tilbud). Oppe ved brændeskuret skal støttemuren være ca 0-1 sten høj, nede ved vejen er den vokset til ca. 4-5 sten i højden. Cirka halvdelen af den opgravede jord skal placeres andetsteds på grunden, den dårligste halvdel bortskaffes. Giv lyd hurtigst muligt, såfremt det er en opgave for jer :)
Brolægning Snekkersten
Gammel belægning og knækfliser fjernes og bortkøres (Vi kan evt. selv fjerne og bortkøre - så vi ønsker en pris med og uden dette) Der afrettes på ny. Der lægges ca. 60m2 grå 5x50x50cm fliser. Der sættes parkkantsten der, hvor der er knækfliser. Evt. granitfliser med tilskæring og pålimning på hovedtrappe (vi ønsker et tilbud med og uden trappe)
Brolægning Snekkersten
Nye fliser på 2 terrasser og gangsti ca 55 m2. Vi fjerner selv gamle fliser, lidt udgravning må påregnes.
Brolægning Snekkersten
Gamle 30x30 fliser fjernes, opretning med grus, nye herregårdssten lægges. Havepejs af sten flyttes og sættes tilbage efter endt på lægning af nye sten.
Brolægning Snekkersten
Vi har 65kvm gårdhave som skal have rådhusbelægning - inklusive bund. Vi har ca. 65kvm indkørsel og indgangssti hvor vi også skal have lagt rådhusbelægning inklusive en ny bund. Vi fjerne selv de gamle fliser. Vi vil også gerne have et tilbud på 4meter kampestensmur opbygget i 80cm og faldende i højde til 20cm for enden.
Byggetilbud.dk ©