Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Smørum-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.272 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Træ & Byggeentreprise, 27652765 SmørumFå et tilbud !
B. M. T. Service, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Michael Møller Mortensen A/S, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Henry Krogh og Gunnar Søndergaard, Anlægsgartneri ApS, 27652765 SmørumFå et tilbud !
M/K Anlægsgartnere /Margit Munkesø/Kenneth Loft, 27652765 SmørumFå et tilbud !
haveplan.com, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Ballerup-Smørum Kloakservice A/S, 27652765 SmørumFå et tilbud !
Grønlunds Kloak- Og Entreprenørfirma ApS, 27652765 SmørumFå et tilbud !
MORENO SERVICES, 27652765 SmørumFå et tilbud !
KEM service, 27652765 SmørumFå et tilbud !

Brolægger Smørum

Brolægger Smørum er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Smørum.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Smørum?

Du finder lettest en brolægger Smørum ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Smørum på.

Brolægning priser i Smørum og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Smørum eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Smørum, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Smørum

Når du leder efter en billig brolægger Smørum, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Smørum er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Smørum

Eksempler

Flisebelægning
Der skal lægges 30x30 fliser på 3 forskellige steder Areal 1. Nedkørsel til carport og carport. Areal 2. Gangsti fra vej til hus Areal 3. Parkeringsareal 2. Bund med grus er lagt og presset med pladevibrator på areal 1 ca. 45 kvm. Grus er lagt ud og skal presses med pladevibrator på areal 2 Ca. 32 kvm. Grus er lagt ud og skal presses med pladevibrator på areal 3. Ca 18 kvm. Grus til at afrette med er købt Beton Fliser er købt 30x30x6,5 Fliser skal ligges på spids på alle arealer.
Ca. 3 m2 fliser
Der skal lægges 1-2 rækker op til et hegn
ny belægning
udskiftning af flise terrase
Væltet mur - opbygning af mur i Herregårdssten - blokke.
Væltet mur, så skal have opbygget ny mur vist på billedet. Har Herregårdssten i blokke vist på billedet.
Flise belægning
Klargørinlægningg med stabilgrus og afretnings lag og flise belægning.
Terrasse og indkørsel
Modtager gerne tilbud på terrasse inkl. grå herregårdssten samt på lægning af terrasse ex. sten samt bygning af mur på ca. 2 m (højde) x 3,5 - 4 m. Ved terrasse delen skal der også køres jord til for at hæve terrassen. Der har vi eksisterende fliser som kan bruges.
udkiftning af belægning på terrasse
udkiftning af belægning fra 20,5 x 20,5 til enten herregårdssten eller større alm. fliser evt.30 x 60 eller andet
Omlægning af indkørsel
Indkørsel skal rettes op, sten skal genbruges(vendes). Der skal støbes kantsten ned i venstre side ca 17 m.
fliselægning
Et græsareal 15m2 skal væk og erstattes med fliser
Udskiftning af sten i indkørslen / terrassen
Jeg ønsker et godt tilbud på udskiftning af herregårdssten i indkørselen og på terrassen .
Brolægning Smørum
Indkørsel til carport (areal på 2,5 x 5 meter) skal erstattes med betonfliser (grå 50x50), og der skal etableres fornødent underlag til parkering af biler. Der er pt. to striber 50x50 fliser til at køre på, og noget grus/jord imellem (se billeder). Der skal kun lægges fliser på arealet fem til carporten, fra hækken og til det opgravede bed (se billeder). Overskydende jord og gamle fliser skal køres bort.
Brolægning Smørum
Jeg vil gerne have tilbud på reparation, evt omlægning
Brolægning Smørum
Forgård som vist på vedhæftede billede - eller andre gode ideer modtages meget gerne
Brolægning Smørum
Vi har 50 kvm indkørsel, hvor vi gerne vil have lagt fliser. Der er i dag granitskærver uden sandbund. Der står 2 buske, der skal fjernes. Derudover skal der laves et lille bed mod eksisterende gangareal og parallelt hermed, ca. 2 m langt og 0,5 bredt, gerne afsluttet med mørk granit kantsten mod den nye belægning.
Brolægning Smørum
Evt. Afskaffe nuværende belægning af terrasse (fliser og granitskærver). Lægning af 40x40 fliser i hele gården. Dørtrin/trappesten op mod indgangen. Evt. nedgravning af faskine hvis det vurderes nødvendigt.
Brolægning Smørum
Fliseterrasse bag huset - græsarealet er ujævnt og har lidt hældning. Jeg vedhæfter en billede af græsset og en tegning af størrelsen. Jeg har fundet alm. 30X30 fliser til 20 m2. med levering for ca. kr. 3.000,00. Ved ikke om det er en god eller dårlig pris. :-)
Byggetilbud.dk ©