Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Skødstrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 305.954 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Mikkel skrev en bedømmelse af Widriksen Entrep…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
for opgaven Hus i Birkerød - div…
Morten har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og er meget fair med sine priser. En ærlig håndværker, som også giver sin mening til kende, hvilket kun er med til at gøre arbejdet endnu bedre. Vil klart anbefale ham.
Mikkel skrev en bedømmelse af SFA EL & Teknik
for opgaven Elektriker Birkerød
for opgaven Elektriker Birkerød
Super godt arbejde af Simon og team. Vil klart anbefale dem.
Thomas skrev en bedømmelse af Pro-malerservice…
for opgaven Maler Hellerup
for opgaven Maler Hellerup
Gutterne fra Pro malerservice gjorde et fantastisk styk arbejde. Alt fra afdækning til udførelse af male arbejdet var yderst perfekt. Servicen fra deres projektleder Jakob var enorm god. Han var altid til stede og sørgede for at alt var som det skulle. Vi fik malet 326 kvm villa og alt var perfekt. Vi skal have malet facaden også men dog først til sommer og vi har allerede valgt at pro malerservice skal udføre det styk arbejde også. Fantastiske mennesker som fortjener alt godt med på vejen. KÆMPE ROS TIL JER!!!!
Lars skrev en bedømmelse af Murermester Stee…
for opgaven SKORSTEN
for opgaven SKORSTEN
Yderst tilfredsstillende
Helene skrev en bedømmelse af ABC Låse Esbjerg…
for opgaven Maler Vejle
for opgaven Maler Vejle
Rigtig godt
Steen skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
for opgaven Anlægsgartner Hedeh…
Godt udført arbejde - færdig før tid.
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

Gert Kirkeby Hansen ApS, 85418541 SkødstrupFå et tilbud !
Jarlkvist Have & Park, 85418541 SkødstrupFå et tilbud !

Brolægger Skødstrup

Brolægger Skødstrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Skødstrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Skødstrup?

Du finder lettest en brolægger Skødstrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Skødstrup på.

Brolægning priser i Skødstrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Skødstrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Skødstrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Skødstrup

Når du leder efter en billig brolægger Skødstrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Skødstrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Skødstrup

Eksempler

Rekonstruktion af fliseareal
Efter voldsom regnvejr har jeg et fliseareal som er undermineret og faldet ned. Vil evt. gerne have lavet et ekstra afløb. Har også et fugtskadet kældermur som skal udbedres.
Renovering af indkørsel
Vi har en gammel indkørsel som del er belagt med store 50x50 fliser og store beton stykker ca. 1 x 2 m. Der ønskes tilbud på fjernelse af gammel belægning og anlæg af ny.
Udgravning og anlægning af terrasse med 30×30 fliser, 11 kvm
Der skal graves ud og lægges fliser på et område på 11 kvm. Derudover ønskes kørsel af affald væk. Standardfliser 30x30.
Brolægning Skødstrup
Vi har 160m2 SF sten belægning idag, som skal fjernes + 39 m2 græsplæne som skal inddrages til indkørsel. (ligger i forlængelse af eksisterende belægning). Ud af de 199m2 er ca. 155m2 indkørsel, resten er terrasse. Når eksisterende belægning er fjernet skal vi have udført følgende: - Påføring af ekstra stabilgrus + sand til bund , ca. 199m2 - Etableret 199m2 40x40x8 cm beton fliser + 31 meter kantsten. - Etableret 3 synlige karme/dækler på brønde, de ligger idag skjult under belægning - Tilsluttet nedløb fra anneks på eksisterende brønd (6-7 meter mellem nedløb og brønd) Havefliser og kantsten har vi selv.
Brolægning Skødstrup
Nuværende indkørsel og havesti ønskes omlagt, da fliserne ligger skævt/er nedsunkne. Eksisterende fliser ønskes anvendt, der ligger i mønster med 4 betonfliser 30x30 med omkransende kant af fliser i dimensionerne 30x10 og 10x10. Endvidere skal ca. 8 m Aco afløbsrende lægges om. Kanterne skal 'sikres', så fliserne holdes bedre på plads og en tilsvarende situation med skæve og nedsunkne fliser undgås.
Brolægning Skødstrup
Indkørsel på ca 120 kvm ønskes belagt med betonfliser af str 40x40 cm. Der ligger idag gammel sten belægning som jeg selv fjerner.
Byggetilbud.dk ©