Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Skødstrup-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 298.256 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jack skrev en bedømmelse af Facade Midt
for opgaven Fugning/Mursten
for opgaven Fugning/Mursten
Skulle have lavet fuger/mursten på vores hus, og fik tilbud fra Facade Midt. Kom i kontakt med Damian som er ejer af virksomheden, og det har kun været positivt. De skriver, hvis de bliver forsinket, hvilket er meget rart, da vi tidligere har oplevet håndværkere der bare bliver væk fra deres aftaler, men ikke Facade Midt. De møder op, og laver et rigtig flot stykke arbejde, samt oprydning efter sig, så man ikke kan se at de har været på ens grund. De tog sig endda tid til at se på husets mursten, fuger samt sokler og kom med anbefalinger til udbedringer af diverse ting, inden det udvikler sig - Bestemt ikke sidste gang at vi bruger Facade Midt til murer opgaver. Hurtige, dygtige, detalje orienteret, serviceminded og skarpe på prisen! * * * * * stjerner herfra, og ikke én mindre!
anja skrev en bedømmelse af Bygman ApS
for opgaven Totalrenovering Hol…
for opgaven Totalrenovering Hol…
Fint
Thomas skrev en bedømmelse af Glarmester Grupp…
for opgaven Glarmester Vanløse
for opgaven Glarmester Vanløse
Superfint resultat
Kaan skrev en bedømmelse af Farzad Moradi
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
Fik lavet et hjørne i mit køkken hvor der var en del skader. Farzad gav mig et tilbud og en super god pris samtidig med at han kunne starte med det samme. Derudover udviste han stor fleksibilitet ifm. betaling.
Thormod skrev en bedømmelse af Fjordbyernes bro…
for opgaven Brolægning Hvidovre
for opgaven Brolægning Hvidovre
Godt tilbud, flot arbejde, og alle aftaler overholdt.
Jens skrev en bedømmelse af RS-service ApS
for opgaven Maler Kastrup
for opgaven Maler Kastrup
Opgaven lød på maling af vægge, lofter, paneler, døre, skabe, opsætning af gipsloft, slibning og lakering af gulve. Vi blev brændt af af vores oprindelig håndværker - to dage før opgaven skulle gå i gang, og vi havde kun 14 dage til vores flyttemænd rykkde ind, så vi var ekstremt pressede og stressede, da vi slog denne opgave op her på siden! Rashid svarede hurtigt og kom og inspicerede og vejledte kompetent om opgaven samme dag, som vi fik nøglerne til huset. Rashid satte os med det samme i forbindelse med en gulvmand, som kom en time efter Rashid var kørt! Af gulvmanden fik vi samme super professionelle vejledning. Samtidig var gulvmanden den eneste, vi havde ude, som rent faktisk målte gulvet nøjagtigt op. Det viste sig at gulvarealet, som skulle slibes, var 1/3 mindre end husets areal, så prisen blev markant lavere end de andre tilbud, vi fik. Både Rashid og gulvmand kunne nemt have presset os på prisen og udnyttet, at vi var i en lortesituation, men det gjorde de ikke. Stor respekt for det. I det hele taget var den samlede pris for hele opgaven MARKANT den billigste vi fik tilbudt (både første og anden gang vi slog opgaven op), men håndværk, punktlighed og professionalisme var i top hele vejen igennem. Rashid og hans folk var her decideret på minuttet! Jeg kan ikke rose dem nok. Så søde, høflige og respektfulde. De kom tilbage og udbedrede et par småting - og reparerede nogle skader, som vi selv havde lavet under flytningen uden merbetaling. Først da alt var ordnet, og vi havde bekræftet, at alt var ok, bad Rashid om betaling. Rashid havde undervejs opdaget nogle uforudsete problemer, som han sendte os dokumentation for på mms. Først efter vores godkendelse udbedrede han disse ting. Til en meget lille merpris. Og jeg bør vel afslutningsvis nævne, at opgaven selvfølgelig nåede at blive løst, inden vi flyttede ind.
Bedste virksomheder
9.5
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
8.8
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
8.6
nr 5 i kategorien Murer
nr 5 i kategorien Murer
9.5
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Gert Kirkeby Hansen ApS, 85418541 SkødstrupFå et tilbud !
Jarlkvist Have & Park, 85418541 SkødstrupFå et tilbud !

Brolægger Skødstrup

Brolægger Skødstrup er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Skødstrup.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Skødstrup?

Du finder lettest en brolægger Skødstrup ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Skødstrup på.

Brolægning priser i Skødstrup og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Skødstrup eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Skødstrup, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Skødstrup

Når du leder efter en billig brolægger Skødstrup, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Skødstrup er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Skødstrup

Eksempler

Rekonstruktion af fliseareal
Efter voldsom regnvejr har jeg et fliseareal som er undermineret og faldet ned. Vil evt. gerne have lavet et ekstra afløb. Har også et fugtskadet kældermur som skal udbedres.
Renovering af indkørsel
Vi har en gammel indkørsel som del er belagt med store 50x50 fliser og store beton stykker ca. 1 x 2 m. Der ønskes tilbud på fjernelse af gammel belægning og anlæg af ny.
Udgravning og anlægning af terrasse med 30×30 fliser, 11 kvm
Der skal graves ud og lægges fliser på et område på 11 kvm. Derudover ønskes kørsel af affald væk. Standardfliser 30x30.
Brolægning Skødstrup
Vi har 160m2 SF sten belægning idag, som skal fjernes + 39 m2 græsplæne som skal inddrages til indkørsel. (ligger i forlængelse af eksisterende belægning). Ud af de 199m2 er ca. 155m2 indkørsel, resten er terrasse. Når eksisterende belægning er fjernet skal vi have udført følgende: - Påføring af ekstra stabilgrus + sand til bund , ca. 199m2 - Etableret 199m2 40x40x8 cm beton fliser + 31 meter kantsten. - Etableret 3 synlige karme/dækler på brønde, de ligger idag skjult under belægning - Tilsluttet nedløb fra anneks på eksisterende brønd (6-7 meter mellem nedløb og brønd) Havefliser og kantsten har vi selv.
Brolægning Skødstrup
Nuværende indkørsel og havesti ønskes omlagt, da fliserne ligger skævt/er nedsunkne. Eksisterende fliser ønskes anvendt, der ligger i mønster med 4 betonfliser 30x30 med omkransende kant af fliser i dimensionerne 30x10 og 10x10. Endvidere skal ca. 8 m Aco afløbsrende lægges om. Kanterne skal 'sikres', så fliserne holdes bedre på plads og en tilsvarende situation med skæve og nedsunkne fliser undgås.
Brolægning Skødstrup
Indkørsel på ca 120 kvm ønskes belagt med betonfliser af str 40x40 cm. Der ligger idag gammel sten belægning som jeg selv fjerner.
Byggetilbud.dk ©