Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Skjern-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 303.163 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Jeppe skrev en bedømmelse af NK Malerservice
for opgaven Maler Frederiksberg
for opgaven Maler Frederiksberg
Flink og meget imødekommende. Opgaven blev udført hurtigt og det var endda muligt at få udført en ekstra opgave undervejs
Cecilie skrev en bedømmelse af Handyteam I/S
for opgaven FODLISTER / PANELR
for opgaven FODLISTER / PANELR
Fodlisterne endte med at blive fine :)
Jugantak skrev en bedømmelse af Lund Joinery
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
for opgaven Køkkenrenovering/Nyt…
ok
Johnny skrev en bedømmelse af OK - Service
for opgaven Maler Fuglebjerg
for opgaven Maler Fuglebjerg
Ok
Cæcilie skrev en bedømmelse af Mr. Byg
for opgaven VVS Frederiksberg
for opgaven VVS Frederiksberg
God kommunikation og hurtig respons igennem hele forløbet.
Thai skrev en bedømmelse af Heuman Maleren
for opgaven Maler Nørrebro
for opgaven Maler Nørrebro
god, hurtig og ordentligt. Kan klart anbefale Jørgen
Bedste virksomheder
8.0
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.2
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.6
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
9.2
nr 2 i kategorien VVS
nr 2 i kategorien VVS
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Prøv vores søgefunktion med prislister for flyttefirmaer i Århus

Virksomheder

Anlægsgartner Kristian Kjærgaard, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Lauge Bonde Pedersen, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Landmand René Petersen, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Martin Emborg Jensen, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Skjern Brolægning ApS, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Spjald Brolæggeren ApS, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Anlægsgartner Lauge Bonde ApS, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Vp Villy Poulsen A/S, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Robert Hansen, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Martin Kaisen Jørgensen, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Levende Firmahaver, 69006900 SkjernFå et tilbud !
Anlægsgartner Marius R Kjærgaard, 69006900 SkjernFå et tilbud !
NK Anlæg, 69006900 SkjernFå et tilbud !

Brolægger Skjern

Brolægger Skjern er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Skjern.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Skjern?

Du finder lettest en brolægger Skjern ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Skjern på.

Brolægning priser i Skjern og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Skjern eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Skjern, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Skjern

Når du leder efter en billig brolægger Skjern, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Skjern er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Skjern

Eksempler

Indkørsel/belægning
Jeg søger et tilbud på flisebelægning af 60m2, hvoraf 40m2 skal bruges som indkørsel. Jeg vil gerne gerne bruge enten 40x40 eller 50x50-betonfliser. Det ville være rart med et udspecificeret tilbud. Opgaven skal udføres i uge 30 i år. Mange tak.
Terrasse anlæg
Areal er på 4,50 x 6,00m og det skal kun være med flise-type 30x30 i grå. Jeg fjerner de gamle sten fra den eksisterende terrasse og jeg kan også grave plænen væk på de sidste ca 1,5m, dog skal jeg så lige vide hvor dybt det skal være, så er det kun anlægning du/i skal foretage. Og så må du/i også meget gerne lige fortælle mig hvornår det evt. kunne blive.
Indkørsel
Hejsa. Vores indkørsel er 23 år og herregårdsfliserne er godt grimme. Vi vil gerne ha nedlagt 30 x 60 sten. Vi tager selv de gamle sten op. Der er ingen kørespor i indkørslen. Vil gerne have opgaven lavet så hurtig som muligt pga vi snart har sølvbryllup. Håber du kan lave en god pris. Manden vil gerne hjælpe med fliselægningen hvis det er ok. Han har prøvet det før. Ser frem til at høre fra dig. Mvh Hanne Bruun Skjern
Brolægning Skjern
Da vores datter er kørestolsbruger har vi behov for at kunne køre hende ud og ind af huset via husets hoveddøre. Vi har ikke lagt os fast på løsningen. Måske skal der blot være to buende forhøjninger op til dørene eller måske en kombination af trappe og rampe - altsammen i sten. Vi er meget åbne for gode forslag. Der er tale om to hoveddøre.
Brolægning Skjern
Det drejer sig om en støttemur ved en jordvold (støj old) . 30m lang, 60 cm høj. Med en bue i midten til en bålplads. Der skal graves ca 2m ind i volden. Men kan godt komme med en minilæser eller en minigraver ind.
Brolægning Skjern
Byggetilbud.dk ©