Få pris på din brolægnings-opgave, inden for 24 timer Find nemt en dygtig brolægger i Skanderborg-området, og få online tilbud
  • Nemt og hurtigt
  • Spar 60% i forhold til alm pris
  • Gratis og uforpligtende
Gør som 319.298 andre danskere
Nem og sikker betaling med hos udvalgte leverandører
Nyeste bedømmelser
Marlene skrev en bedømmelse af Mester bech
for opgaven Brolægning Dragør
for opgaven Brolægning Dragør
Fint arbejde
Kasper skrev en bedømmelse af Becks Låseteknik…
for opgaven Låsesmed Kolding
for opgaven Låsesmed Kolding
Lasse gjorde det mega godt og var meget fleksibel! Da han først var ude på adressen havde vi et par andre ting vi skulle have lavet, som han kunne lave med det samme - super tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dem
Thorbjørn skrev en bedømmelse af Dansk Murer
for opgaven Gips - oppudsning af…
for opgaven Gips - oppudsning af…
Arbejdet blev ramt af sygdom / uheld, der forsinkede det med måneder. PT ikke afsluttet arbejde. Christian er dygtig, venlig og hjælpsom murer. Men kommunikation og aftaler røg desværre i svinget, under de uheldige omstændigheder.
LIne skrev en bedømmelse af Bjørkskov Jr.'s…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
for opgaven Gulvafslibning Valb…
Super fin oplevelse! To flinke gutter der kom som aftalt og leverede opgaven til tiden. Virkelig flot resultat. En klar anbefaling herfra :)
Peter skrev en bedømmelse af Villao Byg
for opgaven Maler Espergærde
for opgaven Maler Espergærde
Godt arbejde well done
Donia skrev en bedømmelse af PF Multiservice
for opgaven Maler Amager
for opgaven Maler Amager
Super tilfreds! Meget pænt malet.
Bedste virksomheder
9.6
nr 1 i kategorien Murer
nr 1 i kategorien Murer
9.6
nr 1 i kategorien VVS
nr 1 i kategorien VVS
9.6
nr 1 i kategorien Elektriker
nr 1 i kategorien Elektriker
9.4
nr 1 i kategorien Tømrer
nr 1 i kategorien Tømrer
Opret din opgave på 1 minut

Hvorfor bruge Byggetilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Virksomheder

De Grønne Gartnere, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Mesing Vej og Skov, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Nybro Skov & Park Service ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
M. Askholm ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Jan's Flise- og brolægning, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Jl Beton Og Kloak ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Es Kloakrenovering ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Jbk Anlæg, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Holmsgaard, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Es Entreprenør ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Task Force Ejendomsservice ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
B. Jeppesen, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
A.R have og handy, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Konsulent Christian Jensen, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Ole Sommer Bloch ApS, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
Mareks Træpleje og fældning, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !
KBR Have og Sne, 86608660 SkanderborgFå et tilbud !

Brolægger Skanderborg

Brolægger Skanderborg er blevet både nemmere og billigere at finde, med internettets fremgang. I dag kræver det blot, at du indtaster din brolægning online, hvorefter du modtager priser i indbakken. Man kommer typisk i kontakt med de første brolæggere allerede samme dag. Så nemt er det at få tilbud på billig brolægning Skanderborg.

Hvor hurtigt kan jeg finde tilbud fra en brolægger Skanderborg?

Du finder lettest en brolægger Skanderborg ved at indhente tilbud gennem vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe brolæggerne op på deres telefon, men så sparer du ikke penge i samme grad. Når leverandørerne giver tilbud på brolægning via sitet, vil de give deres absolut bedste priser, fordi de konkurrerer hårdt om din opgave. Samtidig har du mulighed for at se tilbudsgiverne historik, og se hvad de tidligere har lavet af terrasser, stier, indkørsler og haver. På den måde er nettet den bedste metode, at finde brolægning i Skanderborg på.

Brolægning priser i Skanderborg og omegn

Priserne på brolægning svinger meget. Om du bor i Skanderborg eller en naboby, har selvfølgelig også en del at sige. Brolægningspriser er ofte lidt dyrere i hovedstaden, end i resten af landet, da der er flere jobs at vælge imellem her. Priserne ligger på mellem 150 og 400 kr pr time. Det er vores erfaring, at man ofte kan handle sig en hel del ned, hvis man ikke er bange for at lege købmand. Når du går via en portal, opnår du ofte bedre priser på brolægning Skanderborg, end du ellers ville have gjort.

Billig brolægger Skanderborg

Når du leder efter en billig brolægger Skanderborg, så vær opmærksom på virksomhedens omdømme. Hos os, får alle brolæggere end bedømmelse (anbefaling), efter de har udført et job (fx en terrasse i herregårdssten eller en indkørsel eller lignende). På den måde kan du bedømme brolæggerne, ikke kun efter hvem der er billigst, men også efter arbejdets kvalitet. Den billigste brolægger er ikke altid den bedste, og en brolægger fra Skanderborg er ikke altid den billigste. Men brug vores side, vi har gjort alt hvad vi kan for at du kan få billig brolægning Skanderborg

Eksempler

Belægning genbrugsplads-2013
Belægningsten leveres. 30mm brolægnings skal medregnes. Fugesand skal være stenmel.
155 kvm indkørsel og sti
Ny indkørsel med lille terrasse foran hus, der er lige nu ca 100 kvm indkørsel
32 stk. 60x60 fliser til terrasse
Der skal graves ud, græs skal fjernes. Jeg har 32 fliser 60x60 som skal ligges i forlængelse af eksisterende terrasse. Sand mangler skal derfor med i tilbudet.
Terrasse udvidelse
30 kvm af have skal inddrages til terrassse hvor der ligger herregårdssten. Skur og gyngestativ fjernes.
Lægning af fliser og opsætning af hegn
Vi skal have lagt lidt flere fliser end dem vi allerede har i vores have. Der ligger i forvejen nogle fliser (30x30x5 cm), som vi gerne vil have udvidet. Vi har på tegningen angivet hhv. de gamle og de nye fliser. Vi tænker at de gamle evt. skulle tages op og blandes med de nye, for at det ser mere "ensartet" ud. 351 ny fliser = 32 m2 De fliser der ligger i forvejen er hvide betonfliser 30x30x5 cm fra RC Beton. Derudover vil vi gerne lave en nem lille sandkasse på 3x3 fliser. Så skal der opsættes et lille hegn og en låge. Hegnet i øverste venstre hjørne er allerede opsat. Vi har her listet de ting vi mener der skal bruges til hegn og låge, samme sted som vi købte sidst. Plus Silence Hegn og låge 6 Omlimede stolper grundmalet i sort 90 x 90 mm x 188 cm 20366-15 = 6*259 kr. = 1.554 kr. 1 Låge grundmalet i antrasit 100 x 110 cm 15316-16 = 749 kr. 3 Terrasseelement grundmalet i antrasit 120 x 110 cm 15306-16 = 3*595 = 1.785 kr. 3 Plus Elementbeslag 4 stk. rustfri incl. rustfrie skruer 0243-1 = 3*40 kr. 1 Enkeltlågebeslag, højre - justerbar 2428-1 galvaniseret 0246-1 = 329 kr. I alt 4.537 kr. Vi skal lige have afklaret om lågen skal være højre eller venstre hængt. Hvor meget tænker i det vil koste i alt og hvornår kan det laves? Frederik d. II's allé 411 8660 Skanderborg Sig til hvis i brug for yderligere oplysninger :-)
Brolægning Skanderborg
Vi har for nogle år siden købt et mindre nedlagt landbrug, hvor vi gerne vil have fliser/sten mellem bygningerne. Der er i dag småsten/rald i hele gården, men har en drøm om noget andet. Vi har kikket på et mønster med 40x40 fliser + 10x10 sten uden om i en firkant.
Anlægge 50m2 købte fliser i indkørsel
Vi har en indkørsel hvor der er 40m2 stabilggrus et kloakdæksel i midten. Indkørslen er meget rektangulær. Vi vil gerne have gravet ud så vi får ca 45-50m2. Vi kan evt selv stå for udgravningen. Der er købt 50m2 hjerting belægningssten i målene 21x14x5,5. I er meget velkomne til at ringe for mere Info. Vh kaare
Udvidelse af nyanlagt terasse
Udvidelse af nyanlagt terrasse - regulært rektangulært område - der er 3 rækkehuse i samme række med hver 14 m3 terrasse der skal lægges
Ny belægning
Vi piller selv de gamle sten op. Terrasse for og bag huset samt en indkørsel og carport.
Pris ønskes på støttemur til forhave
Der skal laves en støttebur som er ca. 60 cm høj og 30 meter lang, hvor der på midten af støttemuren skal laves en trappe op til hoveddøren. Som udgangspunkt har vi selv fundet nogle sten, men jeres pris må gerne være incl. sten også, Stenene skal være med "glat" overflade og skal være omkring størrelsesordnen 50-60 længde x 20-30 bredde. Alternativt vil jeg gerne bede om pris blot på fundament og arbejdskraft. billeder af huset og forhaven, vedhæftet
ca. 50m2 fliser
Jeg fjerner gamle fliser, beplantning og jord - vil gerne have besøg for aftale.
Omlægning af indkørsel
Omlægning af eksisterende indkørsel og etablering af gangareal.
Støttemur
Vi har købt ny grund og bygget nyt hus, som ligger lidt på en skråning. Vi vil derfor have skråningen op i niveau ved hjælp af støttemuren.
Belægningssten
Vores græsplæne skal slettes og belægges med sten
Udvidelse af terrasse
Jeg har en terrasse i idag der skal udvides i en bue Terrassen er 6 m bred og skal udvides med i en bue hvor det yderste af buen skal være 2,5 m længere ude end nuværende terrasse. Der er græs idag hvor terrassen skal lægges.
Brolægning Skanderborg
40x40 fliser i fire omringet af chaussesten. Vi har et område på 80 kvm. Der er nyere fliser i det meste, men dem fjerne vi selv. Vi har undersøgt, at der hvor der er fliser så ser vi 10-12 cm sand. Ud af de 80kvm skal man påregne sand til de 20 kvm (her har der ikke været fliser før og vi graver jorden væk).
Brolægning Skanderborg
Lægning af ny indkørsel med herregaardssten, i alt ca. 130-140 m2. Etablering af dræn i belægning Udligning af niveauforskel... ved ikke hvor mange m3 Evt. opbygning af støttemur i RC slotsmur, ca. 40 m2 (højde ca. 1,5 m) Evt. nedbrydning af eksisterende carport, i alt ca. 15 m murstensmur (ca. 30 m2). Uddybende svar kan gives på telefon. men måske det bedst kan forklares ved personligt møde på adressen.
Brolægning Skanderborg
udvidelse af eksisterende terrase
Byggetilbud.dk ©